- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.301
eline sağlık canım....Zaten hep benim konum kapatilir esracim. Anlamadim gitti vallaayrica rica ederim ne demek. Hemen sip diye paylastim. Rahatladim
eline sağlık canım....valla ben de okudum rahatladım...
siyaset forumu yalan yancı haberlerle dolu...tabi chess i ayırıyorum....
biri konu açmış gel benim son mesaj yazdığım yerSonra da yalan diyince dalga geciyorlar. E yalan iste ne yapalim
biri konu açmış gel benim son mesaj yazdığım yer
yooo örgütlenme değil ki düşüncemizi biri cesaretle yazıya dökmüş yazıya dökmüş.....Oo burdan örgütlenip mi geliyorsunuz o da iyimiş
yooo örgütlenme değil ki düşüncemizi biri cesaretle yazıya dökmüş yazıya dökmüş.....
okumasını istedim....garip olan ne
Oo burdan örgütlenip mi geliyorsunuz o da iyimiş
ekşınlı konu olduğunda başka arkadaşları da çağırıyorum...sıkıntı yok yani....ayrıca hiçbir konuda bilgece ile birbirimizi tastikler mesaj yazmayız... amacım bu olsaydı böyle durumlar ortaya çıkardı....Bana biraz kavgalarda yalnız kalınınca adam toplayıp gelinirya onu çağrıştırdı da
Orgutlenmek mi? Orgutlenmeye ne ihtiyacimiz var kuzum? Acilan konulari birbirimize soyluyoruz. Bunda ne sorun var?
örgütleniyorsunuz beni çağırmıyorsunuz aşk olsunekşınlı konu olduğunda başka arkadaşları da çağırıyorum...sıkıntı yok yani....ayrıca hiçbir konuda bilgece ile birbirimizi tastikler mesaj yazmayız... amacım bu olsaydı böyle durumlar ortaya çıkardı....
ayyy unutmuşum pardon....halbuki örgüt dediğin kalabalık olur dimi....örgütleniyorsunuz beni çağırmıyorsunuz aşk olsun
örgütleniyorsunuz beni çağırmıyorsunuz aşk olsun
Ask olsun yani..örgütleniyorsunuz beni çağırmıyorsunuz aşk olsun
banada gelin ya hep bana saldırıyorlar kurtarınSorry bebek. Bundan sonra orgutumuzun lideri sensinoynak başı ahahaha
ayyy unutmuşum pardon....halbuki örgüt dediğin kalabalık olur dimi....
11 eylül saldıırısını üzerimize yıkmasalar....
ya da ne bileyin örgütleşerek topic e girmekten müebbet yemesek
konuyu da konunun muattabı kapatmış...en zevkli kapatma olsa gerek
Sorry bebek. Bundan sonra orgutumuzun lideri sensinoynak başı ahahaha
Ask olsun yani..
Beni de cagirmiyorsunuz
bu akidiş topicin müdavimi mi yoksa beni mi takip etmiş
banada gelin ya hep bana saldırıyorlar kurtarın
örgütü kurduk artık uçana kaçana merak etme...korkma biz varız...banada gelin ya hep bana saldırıyorlar kurtarın
örgütü kurduk artık uçana kaçana merak etme...korkma biz varız...
örgütü kurduk artık uçana kaçana merak etme...korkma biz varız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?