- 13 Mayıs 2015
- 629
- 299
- 23
- 33
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.561
GünaydınnnHoş geldiniz kızlar
aleykumselam hoşgeldin ben varım :))Selam hatunlar bir aranin ardindan kaldigim yerden devam etmek istermherkesler iyidir insallah kimler var kimler yok bakem
günaydın!!!Günaydınnnn! :)
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ?Hoşbuldum :) Nasılsınız?
Hoş geldiniz kızlar
Teşekkür ederim canım ben de iyiyim :)ben iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
Selam hatunlar bir aranin ardindan kaldigim yerden devam etmek istermherkesler iyidir insallah kimler var kimler yok bakem
@Bilgece
canım sıkıldı karnım acıktı vakit geçmiyorMerhaba canim hos gemdin. Iyiyiz cok sukir. Sen nasilsin??nerelerdeydin?
Efend sarecim
@Enyalios nerelerde yahu? Gorunmuyor bu aralar?.
canım sıkıldı karnım acıktı vakit geçmiyor
6 da çıkıyorum canım, bide yarım saat yürüyorum, 10 dakikasi bayır yukarı iflahım kesiliyoAyy Allah yardimcin olsun canim yemegi dusunme. Baska seylerle ilgilensen belki gecer?? Saat 5te ni cikiyorsun isten?
6 da çıkıyorum canım, bide yarım saat yürüyorum, 10 dakikasi bayır yukarı iflahım kesiliyo
yok canım çok şükür, şikayet etmiyorum, tek sıkıntım zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor.Bayir yukari yurumekten nefret ediyorum ben de ya. Sevabin en guzelini kazaniyorsun aslinda. Havalar da guzel cok şükür. Azcik sabretmeliyiz mecbur..
yok canım çok şükür, şikayet etmiyorum, tek sıkıntım zaman geçmiyor canım çok sıkılıyor.
O yuzden ben surekli ayakta duracagim bos durmayacagim bir iste calisabilirim beni o paklar cunku
bana da lazım öyle iş
sürekli ayakta nasıl durcaksınız kız bi yerden sonra yorulursunuz düzgün dua edinO yuzden ben surekli ayakta duracagim bos durmayacagim bir iste calisabilirim beni o paklar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?