- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.601
Biraz canm skkindi canm ondn hic giremedm naber nasilsn bakalm ? Ne var ne yokMerhaba canim hos gemdin. Iyiyiz cok sukir. Sen nasilsin??nerelerdeydin?
Efend sarecim
_Verda_ nerelerde yahu? Gorunmuyor bu aralar?.
Günaydngünaydınnn tükanı açıyorum hadi bakalım buyrun buyrun
Tunaydin tunaydingünaydınnn tükanı açıyorum hadi bakalım buyrun buyrun
tunaydiinmngünaydınnn
iyiyim sukur ben de canim. Hayirdir neden canin sıkkındi ki acaba??Biraz canm skkindi canm ondn hic giremedm naber nasilsn bakalm ? Ne var ne yok
Günaydn
Tunaydin, nasılsın? ?Günaydın.
İyi çok şükür. Sizler nasılsınız?Tunaydin tunaydinsen de olmasan kimse acamayacak dukkani
tunaydiinmn
iyiyim sukur ben de canim. Hayirdir neden canin sıkkındi ki acaba??
Tunaydin, nasılsın? ?
İyi çok şükür. Sizler nasılsınız?
Kızımdan sonra depresyona girmiştim.(rahatsızlığından dolayı) Aktif olarak çalışamadım. Ama şimdi abimle beraberiz. Yoğunluk olmadığı sürece de çağırmıyolar sağ olsunlar.Sukur ben de iyiyim, evdeyim esimi gonderdim oyle uzaniyorumsen calisiyor musun?
Kızımdan sonra depresyona girmiştim.(rahatsızlığından dolayı) Aktif olarak çalışamadım. Ama şimdi abimle beraberiz. Yoğunluk olmadığı sürece de çağırmıyolar sağ olsunlar.
Zaten tüm gün çalışabilecek durumda değilim.
Kafatası anomalisiyle doğdu(plagiosefali)Yani hamilelik zor olmali. Kizina ne oldu ki? Gecmis olsun..
Kafatası anomalisiyle doğdu(plagiosefali)
Ameliyat ve süreci derken ben tırlattım :)
İlk açtığım konudur hatta.
Hamileliğim ilk gebeliğime göre çok iyi geçiyo. Enazından kusma yok.
Son 3 yılımı oruçsuz geçirdim tek sıkıntım o
İyileşti Allah'a şükür.Allah sifa versin insallah iyilesmistir.
Hamilesin tutamiyorsan mecbur tutmayacaksin orucu, uzulme bu yuzden.
Allah bu evladini da sana bagislasin. Hayirli saglikli bir.cocuk olur insallah.
İyileşti Allah'a şükür.
"Bu da erkek olsun" diyenlere kızıyorum valla.
Lütfen sadece sağlıklı olması için dua edin diyorum.
sen daha uyuyosundur diye açıyorum kepenkleri millet dışarda kalmasınTunaydin tunaydinsen de olmasan kimse acamayacak dukkani
sen daha uyuyosundur diye açıyorum kepenkleri millet dışarda kalmasın
_Verda_ nerelerde yahu? Gorunmuyor bu aralar?.
A.s.. Canım iyi olmaya çalışıyoruz.Selam millet nasılsınız..
Sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum ama çok zorluyorlar yaaA.s.. Canım iyi olmaya çalışıyoruz.
Sen nasılsın?
_Verda_ sagol canim. Bu gece moralim yok lutfen hepiniz esime dua edin. Esim su an hastanede ve ben cok kotuyum. Lutfen dua edin. Allah rızası için. Lutfen Rabbim onu bana bagislasin
Canım noldu? Kötü bir durum yoktur umarım_Verda_ sagol canim. Bu gece moralim yok lutfen hepiniz esime dua edin. Esim su an hastanede ve ben cok kotuyum. Lutfen dua edin. Allah rızası için. Lutfen Rabbim onu bana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?