- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.581
canım ben eskiden babakaleden alıyodum sanırım gönderiyor eve uran motel diye aratırsan adam kendi yapıp gönderiyor, geçen hafta şehitlik gezisinde bigalı köyüne gittim ordaki kadınlardan aldım onların gönderme şansı yoktur. ama ikiside çok lezzetli ve 15 tl litresiSen zeytinyagini canakkaleden nerdrn aliyorsun acaba? Numarasi falan var mi? Bir drneyecegim. Eve gionderiyorlar mi? Benimki bitince bi seninkini deneyecegim, neden bosu bosuna litresine 40 lira vereyim ya saka gibiorda geyikten gitmeuelim diye yazmadim.
zenginlik böyle bişi :)zeytinyağının litresine 40 lira mı veriyorsunuz
valla canim esimin birnahbabinin tavsoyesi uzerine ordan akmaya basladik. Esim biliuor orayi. Arayip gonderiyorlar.anlamadim ki. Bir daha almam sanmiyorumzeytinyağının litresine 40 lira mı veriyorsunuz
canım ben eskiden babakaleden alıyodum sanırım gönderiyor eve uran motel diye aratırsan adam kendi yapıp gönderiyor, geçen hafta şehitlik gezisinde bigalı köyüne gittim ordaki kadınlardan aldım onların gönderme şansı yoktur. ama ikiside çok lezzetli ve 15 tl litresi
kiz ne zenginligi benim esim bu konularda cok hassas. Birileri referans verdi mi tamamdir onun icin Ondan. Ama aldirtmam artik ordanzenginlik böyle bişi :)
zenginlik böyle bişi :)
alabiliyosanız egenin zeytinyağları çok güzeldir hemde 40 lira falan değil makul fiyatlarlavalla canim esimin birnahbabinin tavsoyesi uzerine ordan akmaya basladik. Esim biliuor orayi. Arayip gonderiyorlar.anlamadim ki. Bir daha almam sanmiyorum
Tamam o dedigin yeri arastirayim canim. Sagol
kiz ne zenginligi benim esim bu konularda cok hassas. Birileri referans verdi mi tamamdir onun icin Ondan. Ama aldirtmam artik ordan
sen bi araştır bakalım olmadı ben alırım yollarım sana ama babakaleye gitmem bayram sonrasını bulurvalla canim esimin birnahbabinin tavsoyesi uzerine ordan akmaya basladik. Esim biliuor orayi. Arayip gonderiyorlar.anlamadim ki. Bir daha almam sanmiyorum
Tamam o dedigin yeri arastirayim canim. Sagol
kiz ne zenginligi benim esim bu konularda cok hassas. Birileri referans verdi mi tamamdir onun icin Ondan. Ama aldirtmam artik ordan
bizimde aldığımız yer yarı ege sayılır yahualabiliyosanız egenin zeytinyağları çok güzeldir hemde 40 lira falan değil makul fiyatlarla
alabiliyosanız egenin zeytinyağları çok güzeldir hemde 40 lira falan değil makul fiyatlarla
Sagol canim yakin zamanda biz gidebilirsek aliriz. Zaten daha var zeytinyagimiz bitmedisen bi araştır bakalım olmadı ben alırım yollarım sana ama babakaleye gitmem bayram sonrasını bulur
sürekli ayakta nasıl durcaksınız kız bi yerden sonra yorulursunuz düzgün dua edin
heralde yoksa demezlerdi
Oructan zaar ne dediklerini bilmiler
heralde yoksa demezlerdi
Kiz ben senin o mesajini görmedimben ayakta olmazsam yani hareket halinde olmazsam uykum gekiyor, oturarak calisamam yani
Zeytin yağı gibi su yüzüne çıkma, sus... Büyüğüne cvp verme...
Hahahahahtamam abla sustum
Zeytin yağı gibi su yüzüne çıkma, sus... Büyüğüne cvp verme...
yeni nesilde saygı hak getire
hı nerde @Bilgece sen söyleAh ah nerde o gelinlik yapicam diye, aynı evin içinde 6 yıl dili lâl olan kadınlar...
Büyüğünün karşısında başı eğik duran erkekler
aman lafı gelişi be kuzumŞimdi abla deyince de bir tuhaf oldum
30 lu yaşlar sendromu sanırım
Valla nerde bilmiyorumAh ah nerde o gelinlik yapicam diye, aynı evin içinde 6 yıl dili lâl olan kadınlar...
Büyüğünün karşısında başı eğik duran erkekler
Burda değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?