Bilgece ile Sohbete ;)))

Cicim valla ne tanısı kondu bilmiyorum ama psikolaga da gidiyor. Paylaşmıyor bizimle.
Derecesini bilemiycem, rahatsız evet... Eşim de bugün dedi, 1 seneyi bulmaz taşınalım diye. Bakalım nasip..
eğer öyleyse Allah şifasını versin değilde kalbinin kötülüğünden yapıyorsa Allaha havale...

eğer öyleyse Allah şifasını versin değilde kalbinin kötülüğünden yapıyorsa Allaha havale...
Her ikiside olabilir canım bilemiyorum. Bugün inşallah moralimi çok bozmaz. Bebek mevzusundan zaten çok duygusalım bu aralar.. Üst üste negatifi görünce.. Rabbim bu cuma'lar yüzü suyu hürmetine bana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. . .

Günaydn kizlar
Polikistik Over canım yumurtlama bozukluğu-yumurta tembelliği.

Klomen mi? Günde 4 doz içmeme rağmen tık yok..
6 ay içtim o hapı, işe yaramadı..
ayyy bni yazmissin sanki ya klomen icmektn de nefret geldi ama malesf bi gelisim yok cook bunaldm bnde aynı sen gibi cnm doktor tedaviye ara verdi moral bozuklugundan

Günaydn kizlar

ayyy bni yazmissin sanki ya klomen icmektn de nefret geldi ama malesf bi gelisim yok cook bunaldm bnde aynı sen gibi cnm doktor tedaviye ara verdi moral bozuklugundan

Günaydın canım moral bozukluğu oluyo zaten . .

Kızlar selam, hayırlı cumalar.. bizde bebek istiyoruz 6 aydır olmuyor, doktor işleri falan biraz karıştı yani sorun varmı yokmu bilmiyoruz bile. akşam rüyamda dünyalar güzeli bi oğlum vardı..

Kızlar selam, hayırlı cumalar.. bizde bebek istiyoruz 6 aydır olmuyor, doktor işleri falan biraz karıştı yani sorun varmı yokmu bilmiyoruz bile. akşam rüyamda dünyalar güzeli bi oğlum vardı..
Canm insallah bi sorununuz yoktrda tez zamanda rüyandaki gibi saglikli güzel bi bebegn olur inşallah

Ay canim ya insallah ruyalarindaki gibi guzel tatli saglikli hayirli bir evladin olur.. uzulme

@Bilgece _Verda_ esmerm91 Shirine-alish Sare Lavinya şükredin halinize daha aranızda evlenmeyi bile başaramamış arkadaşınız var aaa ama şu mübarek ayın mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı tatlı mı tatlı evlatlar nasip eder sizlere inşallah canlar. Hadi sizde bana dua edin ısmarlama gbi oldu buda :))

hadi bakalımi en yakışıklısından en hayırlısından bi koca insallah sana

:)) karşılıklı dualaşalım,o zamn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…