- 22 Nisan 2015
- 19.180
- 116.692
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.681
Klomen mi? Günde 4 doz içmeme rağmen tık yok..şu yumurtabuyutenbi ilaç vardı onu faln almadın mı canm.
Unutmam canım sende unutma..İyi yaptın canım geçmiş olsun, duanda beni unutma..
hadi gözünüz aydın sevenler kavuşsun dünya daha güzel bi dünya olsunNaber kıssslar ay ben çok mutluyum yarın ablam gelicek 2 günlüğüneSaksi_Degilim_Ben hani hüngür hüngür ağladığım ablam
eğer öyleyse Allah şifasını versin değilde kalbinin kötülüğünden yapıyorsa Allaha havale...Cicim valla ne tanısı kondu bilmiyorum ama psikolaga da gidiyor. Paylaşmıyor bizimle.
Derecesini bilemiycem, rahatsız evet... Eşim de bugün dedi, 1 seneyi bulmaz taşınalım diye. Bakalım nasip..
Unutmam canım sende unutma..
Her ikiside olabilir canım bilemiyorum. Bugün inşallah moralimi çok bozmaz. Bebek mevzusundan zaten çok duygusalım bu aralar.. Üst üste negatifi görünce.. Rabbim bu cuma'lar yüzü suyu hürmetine bana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. . .eğer öyleyse Allah şifasını versin değilde kalbinin kötülüğünden yapıyorsa Allaha havale...
Polikistik Over canım yumurtlama bozukluğu-yumurta tembelliği.
ayyy bni yazmissin sanki ya klomen icmektn de nefret geldi ama malesf bi gelisim yok cook bunaldm bnde aynı sen gibi cnm doktor tedaviye ara verdi moral bozuklugundanKlomen mi? Günde 4 doz içmeme rağmen tık yok..
6 ay içtim o hapı, işe yaramadı..
Günaydn kizlar
ayyy bni yazmissin sanki ya klomen icmektn de nefret geldi ama malesf bi gelisim yok cook bunaldm bnde aynı sen gibi cnm doktor tedaviye ara verdi moral bozuklugundan
Canm insallah bi sorununuz yoktrda tez zamanda rüyandaki gibi saglikli güzel bi bebegn olur inşallahKızlar selam, hayırlı cumalar.. bizde bebek istiyoruz 6 aydır olmuyor, doktor işleri falan biraz karıştı yani sorun varmı yokmu bilmiyoruz bile. akşam rüyamda dünyalar güzeli bi oğlum vardı..
inşallah, inşallah tek dileğim.Canm insallah bi sorununuz yoktrda tez zamanda rüyandaki gibi saglikli güzel bi bebegn olur inşallah
Kızlar selam, hayırlı cumalar.. bizde bebek istiyoruz 6 aydır olmuyor, doktor işleri falan biraz karıştı yani sorun varmı yokmu bilmiyoruz bile. akşam rüyamda dünyalar güzeli bi oğlum vardı..
üzülmemek elde değil, inat gibi çevremden okadar çok hamile haberi alıyorum ki..Ay canim ya insallah ruyalarindaki gibi guzel tatli saglikli hayirli bir evladin olur.. uzulme
üzülmemek elde değil, inat gibi çevremden okadar çok hamile haberi alıyorum ki..
inşallah canım cümlemize inşallahCanim benim cevremde de herkes ama oyle dusunmemek lazim. Her sey nasip kismet. Onlarin zamani o zamandi bizim zamanimiz daha var demekki. Nasip bu isler. Rabbim.hayirlisini versin insallah.
hadi bakalımi en yakışıklısından en hayırlısından bi koca insallah sana@Bilgece_Verda_ esmerm91 Shirine-alish Sare Lavinya şükredin halinize daha aranızda evlenmeyi bile başaramamış arkadaşınız var aaa ama şu mübarek ayın mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı tatlı mı tatlı evlatlar nasip eder sizlere inşallah canlar. Hadi sizde bana dua edin ısmarlama gbi oldu buda :))
Aminn aminn bu duaya da ama benm sevdiceğim olsun Allah sevdiğine kavuştursun daha doğru :))hadi bakalımi en yakışıklısından en hayırlısından bi koca insallah sana
:)) karşılıklı dualaşalım,o zamn canımm@Bilgece_Verda_ esmerm91 Shirine-alish Sare Lavinya şükredin halinize daha aranızda evlenmeyi bile başaramamış arkadaşınız var aaa ama şu mübarek ayın mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı tatlı mı tatlı evlatlar nasip eder sizlere inşallah canlar. Hadi sizde bana dua edin ısmarlama gbi oldu buda :))
hayırlı cumalar..
Bende unutmam canım benim, hayırlı cumalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?