Bilgece ile Sohbete ;)))

Tekrar çok geçmiş olsun malum iş şartları bir kaç gün dinlensin bir şeyciği kalmaz inşallah yıllar önce benim babamda trafikte çok kötü olmuştu öyle hatta arabayı çarpmıştı kötü bir şey olmamıştı çok şükür

Sagol tatlim. Biraz daha iyi simdi evde uyuyor. Rabbim.kimseye gostermesin.

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifasını versin
Hepimize özellikle çalışıp oruç tutanlara Allah yardım etsin

@Bilgece geçmiş olsun canım Allah hem çalışıp hem oruç tutanların yardımcısı olsun zor oluyor

Amin canim amin cok sagol
@Bilgece m gecmis olsun ramazaninda mubarek olsun canim Rabbim herseyi hayirlisiyla gonlune gore versin
Sağolasın canim. Senin de ramazanin mubarek olsun

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifasını versin
Hepimize özellikle çalışıp oruç tutanlara Allah yardım etsin
sagol canim. Amin Allahim tutan herkesin ozellikle de calisanlarin yardimcisi olsun..

@Bilgece m hayırlı gecelerin olsun..
Allah eşlerimizin yokluklarını göstermesin!
Bu mübarek ayda, hem yemek sektöründe
hem de oruçlu çalışabilmek
gerçekten yoğun bir tempo gerektiriyor.
Sabrını verir Rabbim..

Amin canım Aminnnnnnn Rabbim eslerimizi bize bağışlaSin. Yokluklarini acılarını göstermesin.

Amin canım Aminnnnnnn Rabbim eslerimizi bize bağışlaSin. Yokluklarini acılarını göstermesin.
Aynen canım zira etrafımız yılan dolu.
Bugün kayınvalidem geldi yarın eltim gelicekmiş benimle konuşmaya.
Yüzünü bile görmek istemiyorum...

Anaam ne konusacakmis ki??
Bi mevzu oldu canım o nedenle aramız açıldı.
Zaten pek aramız yoktu.
Ben babanneme gittim yakınlarda,
arkamdan demiş miras kaldı ona o nedenle gitti diye.
Hatta ve hatta kayınvalidemle kayınpedere beni şikayet etmiş..
Gelininize miras kaldı sizin haberiniz yok diye.
Sonra doğal olarak kayınvalide geldi bana sordu
kızım böyle bir şey var mı diye.
Ben de yok dedim, olsa söylerdim..

Neden böyle yapıyo ki dedim
bir değil iki değil, hep arkadamdan konuşuyo yeter artık
filan.. Özür diliycek benden dedim..

Bugün de kayınvalidem işte yarın oturun konuşun anlaşın dedi,
bu da o ara geldi yarın konuşucaz gerçekler ortaya çıkıcak dedi..
Ben de dedim benim yüzüm ak, gerçekler ortada zaten dedim..

Patladım ama kayınvalideme. Bu ne ya dedim, bir rahat vermiyor.
Huzurum yok. Sen önüne geçemiyosan ben anneme söylicem dedim.
Kaç senedir evliyim anneme hiç bir sıkıntımı anlatmadım, ama bunun yaptığı yetti artık.
Hem suçlu hem güçlü.

Kapıyı çektim çıktım evime.

Sinirden ağladım.

Ay bu kadın manyak. Cidden manyak. SinirlerM bozuldu resmen.
Yarın iyice konuş ağzının payını ver. Çok sinir bozucu. Edepsiz. Ona mi kalmış senin mirasın? Neresinden uyduruyor acaba? Tövbe ağzımi bozdu..

Ay bu kadın manyak. Cidden manyak. SinirlerM bozuldu resmen.
Yarın iyice konuş ağzının payını ver. Çok sinir bozucu. Edepsiz. Ona mi kalmış senin mirasın? Neresinden uyduruyor acaba? Tövbe ağzımi bozdu..

Evet canım benim diyorum ya çok tehlikeli, kafasında kuruyo sürekli.
Beni bir kaşık suda boğar yani o derece..
Maddi manevi her türlü desteği ben ve eşim yaptık ona.
Buna rağmen çok fesat davranıyo bana..
Bi de öyle arsız ki, yüzüne herşeyi söylüyorum.
Sonra hiç'bişey olmamış gibi benimle konuşuyo...

Demekki bunun psikolojik rahatsizlihi var. Esine yazik yav. Ne desem bilemedim inan ki. Allah yardimcin olsun..

şizofren mi acaba Enyacım ispatlayamayacağı o kadar ortada ki söylediği o miras yalanında. aklıma kafasında kurup kendiside gerçek sanıyor gibi geldi

Demekki bunun psikolojik rahatsizlihi var. Esine yazik yav. Ne desem bilemedim inan ki. Allah yardimcin olsun..

Aynen bilgecem sürekli önde o olmalı, dikkat çekmeye filan çalışıyo görsen 5 yaşındaki çocuk öyle davranmaz.. Eşim de üzülüyo benim durumuma. Sanırım 1 seneye kadar buradan taşınıyoruz.. Ben hiç istemiyorum, yani kararsızım hala, ama bakalım.. Hayırlı sahurlar bu arada canım. .

şizofren mi acaba Enyacım ispatlayamayacağı o kadar ortada ki söylediği o miras yalanında. aklıma kafasında kurup kendiside gerçek sanıyor gibi geldi
Cicim valla ne tanısı kondu bilmiyorum ama psikolaga da gidiyor. Paylaşmıyor bizimle.
Derecesini bilemiycem, rahatsız evet... Eşim de bugün dedi, 1 seneyi bulmaz taşınalım diye. Bakalım nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…