- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.661
Aynen bilgecem sürekli önde o olmalı, dikkat çekmeye filan çalışıyo görsen 5 yaşındaki çocuk öyle davranmaz.. Eşim de üzülüyo benim durumuma. Sanırım 1 seneye kadar buradan taşınıyoruz.. Ben hiç istemiyorum, yani kararsızım hala, ama bakalım.. Hayırlı sahurlar bu arada canım. .
Kimsecikler yok mu kızlar
merhaba.nasılsın canm.. O kadar doluyum ki yine bir muhabbete ihtiyaç duydum
aahj bilgecemm hep aynı şeyler biliyosun. Ara ara taşıyorum boyle işte..Hayirdir ne oldu canim? Biz uyuyacagiz sen anlat yarin cevap veririm insallah..
Hakkinda her seyin hayirlisi olsun canim.
Sana da hayirli sahurlar. Gerci ezan okundubiz yatiyoruz hadi selametle.
pek farklı bişy olduğu yok. Sadece bebek hasretim tekrardan kabına sığamadı taştı..İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın?
Ne oldu hayırdır?
Ah bebem ah aynı durumdayız. Kaç senedir bekliyorsun?pek farklı bişy olduğu yok. Sadece bebek hasretim tekrardan kabına sığamadı taştı..
bide bugun benden sonra evlenen 2. Kardeşimin de hamilelik haberi gelince tokat gibi çarptı suratıma.. Onlar için sevinemedim bile kendi uzuntumden
ben 6 ay once duşuk yaptım. Hiç korunmadım o gunden beri.. Bide benden sonra evlenen 2 kardeşiminde hamilelik haberi gelince çok tuhaf oldum.. Bugun butun gun ağladım.. İnan onları kıskanmak değil sadece kendi eksikliğimi farkediyorum daha çokAh bebem ah aynı durumdayız. Kaç senedir bekliyorsun?
Benim 3 sene oldu..
Ağlayarak okudum.. Öyle güzel anlatmışsınız ki yaşadıklarına benzer şeyler yaşıyorum.. Hamile kalan arkadaşlarımla bağı koparmadım hala görüşüyorum. Zor olmuyo mu? Oluyo.. Yıllarca beklediğin duyguyu sen yaşayamıyosun onlar yaşıyo. Hamile görünce konuşmazsan "kıskanıyor bak" olur. Konuşursan benim gibi, "sen hiç takmıyosun" olur.. Rabbim bu yokluğu düşmanıma bile vermesin.. Zor gözyaşlarım anlatır sadece.. Yıllar önce çok yakın bir arkadaşım, hediye 2 tane bebek hırkası örmüştü.. Biri kırmızı biri yeşil. Evlendiğinde "bebeklerine giydirirsin" demişti. SÖZ DEMİŞTİM bende.. Saklıyorum o hırkaları.. Arada çıkarıp sarılarak ağlıyorum.. Gel bebeğim giydireyim sana bunları diyorum.. Ama bir gün inanıyorum bebeğim gelecek.. O gün dünyanın en mutlu insanı kim deseler...
"BENİM" DİYECEĞİM...
ben 6 ay once duşuk yaptım. Hiç korunmadım o gunden beri.. Bide benden sonra evlenen 2 kardeşiminde hamilelik haberi gelince çok tuhaf oldum.. Bugun butun gun ağladım.. İnan onları kıskanmak değil sadece kendi eksikliğimi farkediyorum daha çok
inan bana onlar için seviniyorum ama o kadar buyuk bi ozlem oluşmuşki içimde onunegeçemiyorum.. Hamileliğimi ilk duyduğumda eşim koşarak minnacık zıbınlardan tulumlardan almıştı. Gunlerce o kıyaffetleri ortamıza alıp uyuduk. Kalp atışlarını duyunca ağladık. O gunler aklıma geliyor çıldırıyorum.. O acı tarif edilemezShirine-alish
Forumda bir konuya yazmışım bunları.. Şimdi burada tekrar paylaşmak istedim..
Kaybın için üzüldüm canım bir de şu yönden bak, en azından gebe kalabiliyosun.
Ben 3 sene de hiç gebe kalamadım..
Kardeşlerin içinde sevinmelisin, senin yaşadığın sıkıntıyı yaşamıyolar diye.
Rabbim en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah..
gozun aydınNaber kıssslar ay ben çok mutluyum yarın ablam gelicek 2 günlüğüneSaksi_Degilim_Ben hani hüngür hüngür ağladığım ablam
Naber kıssslar ay ben çok mutluyum yarın ablam gelicek 2 günlüğüneSaksi_Degilim_Ben hani hüngür hüngür ağladığım ablam
inan bana onlar için seviniyorum ama o kadar buyuk bi ozlem oluşmuşki içimde onunegeçemiyorum.. Hamileliğimi ilk duyduğumda eşim koşarak minnacık zıbınlardan tulumlardan almıştı. Gunlerce o kıyaffetleri ortamıza alıp uyuduk. Kalp atışlarını duyunca ağladık. O gunler aklıma geliyor çıldırıyorum.. O acı tarif edilemez
tşkkurler canm..senin doktorun ne dio. Skntı nedrDoğrudur canım yaşayan bilir ne yaşadığını.. Rabbim bi'daha yaşatmasın inş.
Üzme kendini, bir zamanı vardır elbet..
Polikistik Over canım yumurtlama bozukluğu-yumurta tembelliği.tşkkurler canm..senin doktorun ne dio. Skntı nedr
şu yumurtabuyutenbi ilaç vardı onu faln almadın mı canm.Polikistik Over canım yumurtlama bozukluğu-yumurta tembelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?