- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.701
hadi gözünüz aydın sevenler kavuşsun dünya daha güzel bi dünya olsun
neyin çozum olduğunu da bilmiyorum.. Etmediğim dua kalmadı. Doktor desen hiç bi sorun yok diyo.. Allahımm bu ne buyuk bi dertvalla bu çocuk meselesi benim de sinirimi bozmaya başladı
durup durup kocama karşı sinirleniyorum bu sebepten.
evlendiğimizden beri istiyordum, bi sene beni bekletti şimdi de 10 aydır filan olmuyor.
belki en başından deneseydik olacaktı, ben de bu kadar stres yapmayacaktım, hormonlarım da bozulmamış olacaktı.
istemiyorum bilmem ne diyordu şimdi de Allah vermiyor.
aynen bendeki durum :/valla bu çocuk meselesi benim de sinirimi bozmaya başladı
durup durup kocama karşı sinirleniyorum bu sebepten.
evlendiğimizden beri istiyordum, bi sene beni bekletti şimdi de 10 aydır filan olmuyor.
belki en başından deneseydik olacaktı, ben de bu kadar stres yapmayacaktım, hormonlarım da bozulmamış olacaktı.
istemiyorum bilmem ne diyordu şimdi de Allah vermiyor.
senin doktorun ne diyo canımmaynen bendeki durum :/
bende over kisti var. ama 5-6 senedir vardı ve adet düzensizliğim yoktu.neyin çozum olduğunu da bilmiyorum.. Etmediğim dua kalmadı. Doktor desen hiç bi sorun yok diyo.. Allahımm bu ne buyuk bi dert
en son martta gittim, yumurta takibi yaptırdım, herşey çok güzel 3 günü iyi değerlendir bidahaki ay gebesin dedi. çok umutlandım. haziran oldu bende bişi olduğu yok :/senin doktorun ne diyo canımm
bol bol soğan suyu iç bence. O çok iyi geliyo.. Bende bu ay yeniden başlycambende over kisti var. ama 5-6 senedir vardı ve adet düzensizliğim yoktu.
2 seneye yaklaştı adet düzensizliğim başladı.
pcos olduğumu söylüyor doktorlarım.
aaayynıı şeyi bnde yaşadım. Banada oyle dedi hiç bişy çıkmadıen son martta gittim, yumurta takibi yaptırdım, herşey çok güzel 3 günü iyi değerlendir bidahaki ay gebesin dedi. çok umutlandım. haziran oldu bende bişi olduğu yok :/
böylesi daha zor, rahatsızlık yok ilaç yok tedavi yok bebek yokaaayynıı şeyi bnde yaşadım. Banada oyle dedi hiç bişy çıkmadı
canım soğan kürü yaptım işe yaramadı.bol bol soğan suyu iç bence. O çok iyi geliyo.. Bende bu ay yeniden başlycam
evet bnmde canım ona sıkılıyo. Enazından bi sıkınttı olsa çozum aranırböylesi daha zor, rahatsızlık yok ilaç yok tedavi yok bebek yok
anladm canm.. Hayrlısı diyelim o zamncanım soğan kürü yaptım işe yaramadı.
bir de işimden dolayı yapmak problem oluyor bana.
bu ay cyclo progynova kullanıyorum bakalım.
oyle canm ama bazen dolup taşıyoruz işteMaderzad canim Rabbim senin de sevdigine kusmayi nasip etsin hayirlisihla insallah.
Kizlar dert etmeyin o kadar. Allah buyuktur. Rabbim hayirlisini hayirli zamanda versin. Her seyin bir zamani var. Dert etsek de etmesek de o bebek vakti dolunca gelecek. Hic strese girmemek en iyisi..
bilgece nasılsın canım?
iyi canım ben de sağolasın.Iyiyim cok sukur canim ezani bekliyorum. Sen nasilsin??
iyi canım ben de sağolasın.
aynen burda da ezan okunmak üzere.
sabahtan beri bir hıçkırık tuttu geçmiyor yahu :))
neyse hayırlı iftarlar Allah kabul etsin canım, iftardan sonra görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?