- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #13.741
yok canım önemli değil :)
28 yaşındayım, eylül sonunda 2 senelik evli olucaz inşallah.
10 aydır filan da bebek olmuyo, ben de biraz takıyorum kafama galiba.
öyle işte.
:)) canım zaten 6,5 yıldız beraberiz çocuk sahibi olmak istiyorum artık, darlandım valla.Canım daha olur ya naptın hele evliliğin tadını çıkarın :)
bak demedi deme iki gezin tozun o da olur İnşaAllah sıkma canını
insallah valla ne guzel.olurBekar olunca işte böyle oluyor
Gelsin inş yalnızlığını giderir biraz.
Sorma benimkiler de gelip kaldi gecenlerde. Kaynanam eltim falan. 2 gun kaldilar. Evleri de yakin. Ama eltim acigimi arar hep. Yuzume soylemez de arkamdan kaynanama konusur. Kaynanam laf etmez yemek su bu olaylarinda.. ama canim.cikmisti cok yorulmuatumbenim de fazla misafir olmaz ayda yılda bir.
en son kayınvalidemler gelip kalmıştı 1 gün o da.
bi de ben beceriksizim biraz, sağolsun kayınvalidem yardım etti hep, hiç beceriksizliklerimin lafını bile etmez , teselli eder hatta :))
annemlerle aynı yerde olunca, nadir geliyor onlar da, bir de ben de gidiyorum ya.
:)) canım zaten 6,5 yıldız beraberiz çocuk sahibi olmak istiyorum artık, darlandım valla.
işte temmuz sonunda tatile gitcez inşallah, ondan sonra bi yoğunlaşıcam bakalım.
senin bu eltiler de çok fena.insallah valla ne guzel.olur
Sorma benimkiler de gelip kaldi gecenlerde. Kaynanam eltim falan. 2 gun kaldilar. Evleri de yakin. Ama eltim acigimi arar hep. Yuzume soylemez de arkamdan kaynanama konusur. Kaynanam laf etmez yemek su bu olaylarinda.. ama canim.cikmisti cok yorulmuatum
Canım benim kıyamam :) Rabbim gönlünüze göre versin İnşaAllah.
senin bu eltiler de çok fena.
hem fesatlar hem de utanmadan evine gelip kalabiliyorlar yav.
amin canım inşallahh :)
S..a.. Nasılsın canım ablan geldi mi??hayırlı cumalar..
@Bilgece_Verda_ @esmerm91 @bebem-1221 @sare_sare şükredin halinize daha aranızda evlenmeyi bile başaramamış arkadaşınız var aaa ama şu mübarek ayın mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim inş en kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı tatlı mı tatlı evlatlar nasip eder sizlere inşallah canlar. Hadi sizde bana dua edin ısmarlama gbi oldu buda :))
Merhaba kızlar :) Nasılsınız?
Teşekkür ederim canım ben de iyiyim. uykusuzluk dışında.Meehaba canim iyiyiz sukur sen nasilsin?? Nick degistirmissin??
Teşekkür ederim canım ben de iyiyim. uykusuzluk dışında.
Evet diğeri her yerde kullandığım kullanıcı adımdı. Üye olurken hiç düşünmeden yazıvermiştim. Burdaki farklı olsun istedim sonra. Daha iyisini bulana kadar bu olsun dedim :)
Benim uykusuzluğum kronik malzesefİyi yapmışsın. Hayırdır neden uykusuzsun?
Benim uykusuzluğum kronik malzesefSanırım fibromiyalji yüzünden. Dün gece sadece 2 saat uydum (bölük pörçük) yarın bir sürü işim var erken kalkmam lazım ama bir gr uykum yok
Sen çalışıyor muydun?
En güzeli :)Allah Allah ya. Papatya çayı falan mı icsen acaba? Yok canım ben çalışmıyorum
noldu canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?