- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
- #14.061
:)) iyım saolun. uzun zamandır uyeliğim vardı bu son 2 gundur geliorum siteye :) en cok sağlık forumlarına bakıorum ..burdada sohbet görünce sizlere slm vermek istedim :)sarecim gunun gelmisse olmuasundur. Eli kulagindadir
Merhaba, gunaydin nasilsiniz?? Kimsiniz??
Gunaydin, nasilsin??
İyi diyelim iyi olalım. Sizler nasılsınız?
Oruç nasıl gidiyo? Diyarbakır bu sene cehennem sıcakları yok. Ne mutlu :)
Iyi yaptiniz.:)) iyım saolun. uzun zamandır uyeliğim vardı bu son 2 gundur geliorum siteye :) en cok sağlık forumlarına bakıorum ..burdada sohbet görünce sizlere slm vermek istedim :)
Selamlar güzellikler :) naslsnızz ben çok kötüyüm yani fecii baş ağrım var nbetteym yine acayip yoğun şükür şimdi birazcık sakinleştik @Bilgece eşin nasl oldu canım?_Verda_ eltinle durumlar ne alemdee @Saksi_Degilim_Ben yaşıyonmu kıızz @Feraceli ablan gitti mi canm? Nasılsın Acizane kul nasılsın canm benim? Yeğenimiz ne yapıyor bakalm? Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinizz @Bilgece nin tadını alan bırakamazz :)) ❤❤❤
Valla korkuyla bekliyoruz acaba hava değişecek mi diye.Oo diyarbakir sicak degilse burasi hic degilBilirim.oranin sicaklarini. Batmanda 2 ay bulunmustum. Diyarbakir'a da gitmistim Mardine de. Off cok fen cok. Her gun sicaktan burnun kaniyordu Allah yardimciniz olsun. Ramazan burda da cok iyi sukurler olsun. Sen oruc tutuyor musun?
Iyi yaptiniz.ben ilk def gordum sizi
Valla korkuyla bekliyoruz acaba hava değişecek mi diye.
Ben tutamıyorum maalesef. Saat başı yemezsem başım dönüyo,midem bulanıyo.
Eşim tutuyo. Hoş iftarlıklar hazırlayamıyorum,hazır yapılmış nerdeyse oradayız
Ya ben yemek yapmayı zaten sevmiyorum pek. Şimdi hiç sevmiyorum :)Yani hamilesin zaten onun icin sordum tutuyor musun diye. Ben de tek basima aciyorum Allah ne verdiyse
Biz de hep kahvalti yapariz aslinda. Fakat esim arada yemek istiyor. Yesin ya cok calisiyor yorgun dusmesin
öyle miiii?Iyi yaptin canim ama o görüntüler yalanmis. Bazilari para toplamaya baslamis bile. Sirf para icin bunlari cikartiyorlar neye inanacagini sasiriyor insan.. Ramazanda cikmasinin sebebi Allah bilir milletin fitre parasini toplamak..
canım benim Allah şifasını dermanını versin.. üzülme..öyle deme kız :) bekarlıgın tadını cıkar valla :) ben cıkaramadım :) işten gel yemek yap mutfagı topla eşinle otur sonra camaşır temizlik sonra uyu valla ne kadar yorgunum anlatamam bıde kadınsal mevzularda sıkıntın olursa benım gıbı yandın yanı
Selamlar güzellikler :) naslsnızz ben çok kötüyüm yani fecii baş ağrım var nbetteym yine acayip yoğun şükür şimdi birazcık sakinleştik @Bilgece eşin nasl oldu canım?_Verda_ eltinle durumlar ne alemdee @Saksi_Degilim_Ben yaşıyonmu kıızz @Feraceli ablan gitti mi canm? Nasılsın Acizane kul nasılsın canm benim? Yeğenimiz ne yapıyor bakalm? Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldinizz @Bilgece nin tadını alan bırakamazz :)) ❤❤❤
merhaba canım aramıza hoş geldin. nasılsın?canım benim Allah şifasını dermanını versin.. üzülme..işleri o koşturmaları düşününce istemiyorum evlenmeyi. aslında ben çocuk bakmayı falan da sevmem bilmem de. ama sevmeyi çok isterim. teyzemin kızını hergün hergün Allahım hergün yiyorum resmen. mükemmeller ya çocuklar.Rabbim olmayanlara nasip etsin ilerde bana da inşallah.
canım bende iyiyim işte. çamaşır bulaşık pek olmuyor şimdi ramazan dolayısıyla, sil süpür birde arada tam ykarıştırmazamanında olan bir bebek. öyle geçiyor günler.jelibon25 sen nasilsin bakalim?
Loch Ness Canavari sabah erken kalkmistim uykum oyle gelmia ki uyuya kalmisim sana cevap veremedim , dedihin gibi en guzeli yemek derdi yok bende ama esim aksam gelince istiyor. Dukkanda 1 corba iciyor sadece.
optimist tosbaam canim bilemeiyorjm ki neye inanalim. Allah yardimcilari olsun. Kafam cok karisti. Bi oyle diyorlar bi boyle..
canım bende iyiyim işte. çamaşır bulaşık pek olmuyor şimdi ramazan dolayısıyla, sil süpür birde arada tam ykarıştırmazamanında olan bir bebek. öyle geçiyor günler.
aynen canım. bizim burda 2-3 gün hariç çok sıcaklarda olmasdı. canım bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun?Az kaldi ya insallah. 15 gun kaldi. Ciddi ciddi ramazani yariladik. Nasil gevti anlamadim bile
Acizane kul canim sen bi ara arpa sehriye salatasi demistin sanirim cok guzel.oluyor diye. O nasıl yapiliyor? Tarifini verir misin? Bugun daha kendime bi sey yapmadim ne yapsam bilemedim. Yok mu kolay ve guzel yemek tarifi verecek dostlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?