- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
Bazen gün içinde çok değişiyor ve hoşuma gidiyor bazen ama önden çok şiş kuzum özellikle sağ taraf ınş iner . Evet eski burnum çok kötü değildi sağ tarafım sıkıntıliydi ordan da pek yandan resmm yok bira,zda çekilen acıların da önemi var tabi ki ama orada bariz yükseklik ve kemik gitti.senin burun da çok kötü değil bence çok isi yoktur ve güzel olur. Kızın da maşallah çok tatlii
Teşekkür ederim canım kızım çok süslü makyajsız dolasmaz :) Benim burnumda küçükken oyleymis sonradan değişmiş inşallah kızımın ki değişmez :)Bazen gün içinde çok değişiyor ve hoşuma gidiyor bazen ama önden çok şiş kuzum özellikle sağ taraf ınş iner . Evet eski burnum çok kötü değildi sağ tarafım sıkıntıliydi ordan da pek yandan resmm yok bira,zda çekilen acıların da önemi var tabi ki ama orada bariz yükseklik ve kemik gitti.senin burun da çok kötü değil bence çok isi yoktur ve güzel olur. Kızın da maşallah çok tatlii
Son resminden sonra son kararimi verdim canım :)))) Kesinlikle çok güzel olmuş ve çok doğal olmuş... Bende Bilge Beye ameliyat olmalıyım
17 yaşında ameliyat olunabiliyor mu benim yüzümde aşırı asimetri varda ?
Daha güzeli senin olsun kuzum. Hadi bakalım hayırlısi
İnşallah canım ameliyat için ne kadar ücret ödedin bir de ameliyat sonrası kontrol sıklıklari ne kadar kaç kere gittin canım sen
815 tl ödedim.3 gün sonra bez tamponlar bi hafta sonra da silikonlar çıkıp alçı tazelendi ondan bi hafta sonrada alcilar tamamen çıkıp bant yapıştı 5 gün dursun diye 4 kez gitmem gerekirken ben 2 kere gittim cnm uzak yerden gidiyorm diye bez tamponlar kayseride çıkartmistim bantları da kendim açtım evde
Du şişlerde b inse artık tamamen bende tereddüt etmiycem de ışte. Gerçekten çok doğal ben zaten burdayım diye bağıran bi burun istemiyorum demiştim bilge beye oda ben doğal olandan ve yakışandan yanayım demişti ondan gönül rahatligiyla ameliyat oldum. Eski burnumun daha küçüğü ve daha kusursuzu gerçekten bende bunu seviyorum. Senden duymakda ayrıca çok mutlu etti beni tahmin edersin ki zor bi zaman geçiriyorum.:26:Canımmmm gerçekten burnun çok doğal olmuş...Hiç tereddüt etme güzel mi değil mi diye için rahat olsun... Belki çoğu insan farketmemistir bile estetik olduğunu... O kadar doğal ve güzel yani...
Du şişlerde b inse artık tamamen bende tereddüt etmiycem de ışte. Gerçekten çok doğal ben zaten burdayım diye bağıran bi burun istemiyorum demiştim bilge beye oda ben doğal olandan ve yakışandan yanayım demişti ondan gönül rahatligiyla ameliyat oldum. Eski burnumun daha küçüğü ve daha kusursuzu gerçekten bende bunu seviyorum. Senden duymakda ayrıca çok mutlu etti beni tahmin edersin ki zor bi zaman geçiriyorum.:26:
Annemlerde şimdi olma diyor oğluşum 6 aylık ameliyattan çıkınca korkar senden emmeyi bırakır falan diyorlar sonra ol diyorlar ama o zamanda işe başlayacam zor olur gidip ameliyat olmak ufff çok kararsızım...Du şişlerde b inse artık tamamen bende tereddüt etmiycem de ışte. Gerçekten çok doğal ben zaten burdayım diye bağıran bi burun istemiyorum demiştim bilge beye oda ben doğal olandan ve yakışandan yanayım demişti ondan gönül rahatligiyla ameliyat oldum. Eski burnumun daha küçüğü ve daha kusursuzu gerçekten bende bunu seviyorum. Senden duymakda ayrıca çok mutlu etti beni tahmin edersin ki zor bi zaman geçiriyorum.:26:
Sanırım bilge bey burnun doğal yapısına göre karar veriyor ve çok fazla oynama yapmıyor bu da çok hoşuma gitti benim... Ama senin şişliklerinin inmesi niye bu kadar uzun sürdü normali bu mu acaba... Benim nasıl olur ki çok şişermiyim ki... Ben artık tembelliği bırakıp bi muayene olsam iyi olacak...
canım aslında burnum surekli şiş olmuyo arada iniyor da bilge bey bu sürecin doğal olduğunu büyük çoğunluğu anca 3 4 ayda gecer tam oturması bir yılı bulur dedi. birazda kişiye göre değişiyor. evet canım burun yapısına göre karar veriyor ve olabildiğince ifade değiştirmeyen doğal burunlar yapıyor bende bu yüzden olmuştum ona gerçi ilk bantlar çıktığında daha kötüydüm hatta keske olmasaymısım bile diyordum ama düzeldiğini görünce iyiki diyorum . bence git bi an önce bakalım zaten oluru da olmayanı da söyler sana bilge bey
Annemlerde şimdi olma diyor oğluşum 6 aylık ameliyattan çıkınca korkar senden emmeyi bırakır falan diyorlar sonra ol diyorlar ama o zamanda işe başlayacam zor olur gidip ameliyat olmak ufff çok kararsızım...
Haklısın canım bi görüşmekte fayda var bakalım ne diyecek dün hemşire bir yakınım çok kalkık burunlar ilerde mutlaka düşüyor dedi çok oynatma sakın dedi
yok canım ya hem zaten bi aya falan gün verir anca olursun sende. belki sen fazla şişmez morarmazsın belli olmaz ki canım benım kemik yüksekti orasını düşürdüler diye böyle şiştim morardım bence bide zaten zor bir yapım var iyi olmaz oyle hemen yaram berem. sonra bide bilge bey yıllık izine falan gidiyormus diye duydum yazın eger gercekten kafaya koydunsa ertelemenın alemı yok canm yoksa daha cok kararsız kalırsın.
evet düşüyor cünkü o burun zaten şiş olduğu için çok kaklık duruyor oturunca şişler inince de doğal olarak düşüyor bi nebze bu normal olanı tabi bide tamamen düşen deforme olanlarda var o birazda cerraha ve kemik yapısına bağlı bence cnm. doğlallık konusunda bilge beyin üstüne tanımam ya bence zaten o olabildiğince burnun doğal yapısına sadık kalmayı amaçlıyor
Yüzüme bi kere darbe aldım kızım eski model bir ağır bir cep telefonunu gözaltıma fırlattı :) Hiç morarmamıştım :) Ayyyy kriterime bak :) Umarım ameliyattan sonrada morarmam fazla...
:
ilahii cnm. inş yaa. bi tanıdığımın kardeşi olmuş kız tam 3 ay sonra toplamış ben ona göre çok iyiymişim maşallah sen düşün artık yani
Canım senin ameliyatın ne kadar sürdü ne kadar sürede kendine geldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?