- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
E artık göze alacam herşeyi güzelliğin de bir bedeli olacak mutlaka kolay olmayacak eminim iki sezeryan ameliyatı oldum çok zordu bu daha zor olamaz heralde diye avutuyorum kendimi :)
3 saat falandı sanırım ya yada 2bucuk. yani ameliyathanedeyken kendime geldim fakat konuşamıyor etrafıma tepki veremiyordum annemi sayıklarken bulmuştum kendimi :) yoktu yanımda bide o zamn... bi saat sonra falan da kafam iyice yerine gelmeye başladı ama ilk gün yarı baygın gibiydim sürekli uyukluyordum bide burnumda felaket agırlık ağrı sızlama hissetmiştim. ama asıl onemli olan ilk gün değil canım çünkü morluk ve şişlik maksm. 48 saatte en zirveye ulaşıyor kötü oluyorsun sonrasında da hızlı bi şekilde iniyor benim 5. güne kadar suratım o kadar şişti ki anlatamam yani bide ameliyat sürecinde yiyip içemiyorsun ben 4 5 kilo kadar verdim o kadar kısa zamanda...
Hahaha hadi bakalım . İlk iş gidip muayene ol cnm pazartesi muayene günü bilge beyin diğer günlerde ameliyat yapıyor genelde bi an önce gitde gün al artık :)Zormuş gerçekten canım ya kilo verme kısmı hoşuma gitti ama :) Çünkü vermem gereken 10 kilom var :)
Hahaha hadi bakalım . İlk iş gidip muayene ol cnm pazartesi muayene günü bilge beyin diğer günlerde ameliyat yapıyor genelde bi an önce gitde gün al artık :)
Hahaha hadi bakalım . İlk iş gidip muayene ol cnm pazartesi muayene günü bilge beyin diğer günlerde ameliyat yapıyor genelde bi an önce gitde gün al artık :)
Benim minik böcekle bu iş nasıl olacak görecez bakalım umarım perişan olmaz çocuk...
Herşey güzel olsun ins cnm iyi düşün iyi olsun
Herşey güzel olsun ins cnm iyi düşün iyi olsun
Canım ben bugün defalarca hastaneyi aradım bilge beyi bağlar mısınız dedim bağladılar ama bir türlü telefonu açan olmadıAcaba izinde falan mı ki sekreteri de yoktu açmadı
Ha bu arada son resimde pek bir tatlısın şekerimmmmm
bilmem ki canım benim de ona ulaşmam kolay olmamıştı kaçta aradn ki sen zaten doktorun kendisini bağlamazlar da sekreterler belki çok yogundur yada mesai bitiminde aramışsn
İki buçuktan sonra sürekli aradım canım ama çaldı çaldı açan olmadı tam da bütün cesaretimi toplamıştim :)
tüh keşke konuşsaydın pazartesi hemen giderdin aslındaaa sana bi güzellik yapabillirim canım yarın arar konuşurum bilge beyle ariycaktım zaten sorarrım pazartesiyide
Tamam canım bi sorarsan memnun olurum diğer muayene günlerini de sorabilirsen iyi olur ptesi gidemezsem diğer günlerde gitmeye çalışayım
Cnm sadece pazartesi muayene günü diğer günler ameliyat bide kontrol alıyor
Ok canım sana zahmet soruver bir canım sen cepten mi gorusuyorsun
Evet canım muayeneye giderken ilk almıştim sağolsun . Sorarım yarın
Canım görüşebildin mi Bilge Beyle...
Canım konusamadim ya unuttum valla. 4 6 arası arıyorm normalde o saatlerde müsaitm demişti. Yarın ararım ama ya
Canım var mı bir haber bilge beyden senin bir sıkıntın yoktur umarım neden gorusecektin ki kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?