bilgetürk bilen'e ameliyat olup memnun kalmayan var mı?

E artık göze alacam herşeyi güzelliğin de bir bedeli olacak mutlaka kolay olmayacak eminim iki sezeryan ameliyatı oldum çok zordu bu daha zor olamaz heralde diye avutuyorum kendimi :)

bence daha zor :) o burun kemiğini bir kırışları var akıllara zarar yani bide burun insan vucudunda en hassas yeri ama dediğin gibi güzelliğpin de bir bedeli olacak elbet kolay değil cnm

Zormuş gerçekten canım ya kilo verme kısmı hoşuma gitti ama :) Çünkü vermem gereken 10 kilom var :)

Zormuş gerçekten canım ya kilo verme kısmı hoşuma gitti ama :) Çünkü vermem gereken 10 kilom var :)
Hahaha hadi bakalım . İlk iş gidip muayene ol cnm pazartesi muayene günü bilge beyin diğer günlerde ameliyat yapıyor genelde bi an önce gitde gün al artık :)

Hahaha hadi bakalım . İlk iş gidip muayene ol cnm pazartesi muayene günü bilge beyin diğer günlerde ameliyat yapıyor genelde bi an önce gitde gün al artık :)

Evet canım yarın bir arayayim belki izinde falandir pazartesi gitmeye çalışayım 10 gün sonra işe basliycam zaten bakalım nasıl ayarlayacagim

Benim minik böcekle bu iş nasıl olacak görecez bakalım umarım perişan olmaz çocuk...

Herşey güzel olsun ins cnm iyi düşün iyi olsun

Canım ben bugün defalarca hastaneyi aradım bilge beyi bağlar mısınız dedim bağladılar ama bir türlü telefonu açan olmadı Acaba izinde falan mı ki sekreteri de yoktu açmadı

Canım ben bugün defalarca hastaneyi aradım bilge beyi bağlar mısınız dedim bağladılar ama bir türlü telefonu açan olmadı Acaba izinde falan mı ki sekreteri de yoktu açmadı

bilmem ki canım benim de ona ulaşmam kolay olmamıştı kaçta aradn ki sen zaten doktorun kendisini bağlamazlar da sekreterler belki çok yogundur yada mesai bitiminde aramışsn

bilmem ki canım benim de ona ulaşmam kolay olmamıştı kaçta aradn ki sen zaten doktorun kendisini bağlamazlar da sekreterler belki çok yogundur yada mesai bitiminde aramışsn

İki buçuktan sonra sürekli aradım canım ama çaldı çaldı açan olmadı tam da bütün cesaretimi toplamıştim :)

İki buçuktan sonra sürekli aradım canım ama çaldı çaldı açan olmadı tam da bütün cesaretimi toplamıştim :)

tüh keşke konuşsaydın pazartesi hemen giderdin aslındaaa sana bi güzellik yapabillirim canım yarın arar konuşurum bilge beyle ariycaktım zaten sorarrım pazartesiyide

tüh keşke konuşsaydın pazartesi hemen giderdin aslındaaa sana bi güzellik yapabillirim canım yarın arar konuşurum bilge beyle ariycaktım zaten sorarrım pazartesiyide

Tamam canım bi sorarsan memnun olurum diğer muayene günlerini de sorabilirsen iyi olur ptesi gidemezsem diğer günlerde gitmeye çalışayım

Canım konusamadim ya unuttum valla. 4 6 arası arıyorm normalde o saatlerde müsaitm demişti. Yarın ararım ama ya

Canım var mı bir haber bilge beyden senin bir sıkıntın yoktur umarım neden gorusecektin ki kendisiyle

Canım var mı bir haber bilge beyden senin bir sıkıntın yoktur umarım neden gorusecektin ki kendisiyle

Kuzumm konuşamadim ya telefonum sifirlanmisti numarada da içinde gitmiş maleseff bnde sonradanradan farkına vardım. Benim felaket burun akintm var ya elimde pceteyle geziyorum resmen bide bütün tıkanıklığı çok yaşıyorm ya özellikle gece uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…