kızlar en sonunda görüstüm doktorla gün aldım 30 eylül ameliyat günü.doktor cok güzel konustu benimle .hastaneyi aradım ilk önce terslediler gün vermediler yok gelceksin önce muayene olcaksın sonra gün vercez falan sonra asilem numarayı vermisti aradım doktoru dedim iki arkdasım sizde rinoplasti oldu cok memnunlar içimden kac iki diyorum tabi.bende size gelemk istiyorum istanbuldayım 1 yasında bebişim var anca 3 4 gün ayrı kalabilirim falan hemen santrali aradı adımı verdi aradım dedim su tarih olsun verdiler inanamıyorum hala içim kıpır kıpır adada simdi ameliyattan cıkmıs yatıyodur off offf.
biletimi bile aldım kızlar sabah ilk ucak hemen inince gitcem hastaneye vıınn muayene olcam ertesi günde ameliyat adayı cok merak ediyorum nası gecti girse bi nete.
hepinize tesekkür ederim nem ve asilem özellikle sizin sayenizde tam karar verdim.
biletimi bile aldım kızlar sabah ilk ucak hemen inince gitcem hastaneye vıınn muayene olcam ertesi günde ameliyat adayı cok merak ediyorum nası gecti girse bi nete.
hepinize tesekkür ederim nem ve asilem özellikle sizin sayenizde tam karar verdim.
Son düzenleme: