bilgetürkbilen'e gidiyorum

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
298
İstanbul
kızlar en sonunda görüstüm doktorla gün aldım 30 eylül ameliyat günü.doktor cok güzel konustu benimle .hastaneyi aradım ilk önce terslediler gün vermediler yok gelceksin önce muayene olcaksın sonra gün vercez falan sonra asilem numarayı vermisti aradım doktoru dedim iki arkdasım sizde rinoplasti oldu cok memnunlar içimden kac iki diyorum tabi.bende size gelemk istiyorum istanbuldayım 1 yasında bebişim var anca 3 4 gün ayrı kalabilirim falan hemen santrali aradı adımı verdi aradım dedim su tarih olsun verdiler inanamıyorum hala içim kıpır kıpır adada simdi ameliyattan cıkmıs yatıyodur off offf.
biletimi bile aldım kızlar sabah ilk ucak hemen inince gitcem hastaneye vıınn muayene olcam ertesi günde ameliyat adayı cok merak ediyorum nası gecti girse bi nete.
hepinize tesekkür ederim nem ve asilem özellikle sizin sayenizde tam karar verdim.

Son düzenleme:
cnmmmmm sendemi gelcen malatyayaaaaaaaaaaaaaaaa yuppiiiiiiii:)valla bu siteye ilk üye olduguma tabi burun topiki sayesinde üye olmuştum..bilge türk bilen diyince o da kim diyorlardı:)vallaaaaa benim doktora amllyt olunmasının bana hiç bi faydası yok ama çok hoşuma gidiyor seviniyorummmm..çünküüü çok memnun kaldım ve gidenlerde memnun kalsın istiyorum..umarımmm istediginden dahdaha güzle bi burnun olurrr:)şimdiden hayırlıı olsun cnm:)aklında hiçsoru işareti kalmasın:)

Hadi hayirli olsuuun..
Bi de Bilge bey'e gitmek isteyen ama gidemeyen kesim var (sekil-a ben) :))
Emin ellerdesin nem'den allah razi olsun ne kadar cok insana yardimci oldu keza asilem de oyle :)) bak iste reklam boyle olur bilge bey'e bravo cook basarili biri gercekten
Simdiden gecmis olsun canim minigi de operim o minik burnundan :3:

laracloft cnmm sneinkide süper olduuuu bandajlı halin bile çok güzle:)nezman çıkcak ksı bandajın bekli,yorummm yeni resimmm :)

Nem'cim bandajimi kendim cikardim bi an once sisiyosa sissin iniyosa insin diye ama daha yassi duruyo 3-4 gun sonra koycam fotolari..
Veeeeeeee sanirim dualarim kabul olduuuu senin ve ebruli sultan'in burunlarina benziyoooo :)))) insallah boyle sorunsuz sekilde iner ve bu macera da burda biter :)))

Nem'cim bandajimi kendim cikardim bi an once sisiyosa sissin iniyosa insin diye ama daha yassi duruyo 3-4 gun sonra koycam fotolari..
Veeeeeeee sanirim dualarim kabul olduuuu senin ve ebruli sultan'in burunlarina benziyoooo :)))) insallah boyle sorunsuz sekilde iner ve bu macera da burda biter :)))

cnmm zaten yandan ebruli sultan sandım inan seni ilk profilden görüncee çok benzioduuu:)yaaaaaaaaaaa reism ekle noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:)çatlarım ha meraktan yazık bana:)

canim ben bile heyecanlandim okuyunca.ins sorunsuz olur ve biter darisida tumm isteyenlerin basinaaakaydirigubbakcemile3

ben nasıl bi burun istediğimi bilmiyorum aslına bakarsanız söyle böyle yada sunnu bunun gibi diyebilceğim bi şekil yok doktor nasıl uygun görürse öyle yapsın zaten bilgetürk bilenin o olayını sevdim ben tam bana göre kararsız insanlar için biçilmiş kaftan doktoru :) kafasına göre yüzüme yakısanı yapsın .
bence de doktor bey acaba burdaki konusmaları okuyomudur

sıra skyeed ve edabb'n burnundakaydirigubbakcemile4
merakla bekliyorummkaydirigubbakcemile2

skyeed bende İstanbuldayım. 24 eylül gibi bilge beye olmayı düşünüyorum, seni arkadaş olarak ekledim.

hastaneyi aradın mı ? 28 eylülden sonrası için gün veriyolar canım bende 30 eylülde olcam işte.ara gün al aynı zamanlarda orda olalım.
bu arada benim ne refakatçım ne bişeyim yok kızlar ne diyosunuz bu duruma cok gerekli mi acımı yanlız cekcem agrım sızım olursa kendim buzumu koysamm gerek duymuyorum kimseye ne diyosunuz ?

cnmmmmm sendemi gelcen malatyayaaaaaaaaaaaaaaaa yuppiiiiiiii:)valla bu siteye ilk üye olduguma tabi burun topiki sayesinde üye olmuştum..bilge türk bilen diyince o da kim diyorlardı:)vallaaaaa benim doktora amllyt olunmasının bana hiç bi faydası yok ama çok hoşuma gidiyor seviniyorummmm..çünküüü çok memnun kaldım ve gidenlerde memnun kalsın istiyorum..umarımmm istediginden dahdaha güzle bi burnun olurrr:)şimdiden hayırlıı olsun cnm:)aklında hiçsoru işareti kalmasın:)

tesekkür ederim canım
ben bile gelceğim için sasırıyorum anneme bırakcam 3 günlüğüne bebişi atlıcam gelcem tek basıma.yanımda birisi olması sartmı ? simdilik aklımda olan tek mühim soru bu ?

Hadi hayirli olsuuun..
Bi de Bilge bey'e gitmek isteyen ama gidemeyen kesim var (sekil-a ben) :))
Emin ellerdesin nem'den allah razi olsun ne kadar cok insana yardimci oldu keza asilem de oyle :)) bak iste reklam boyle olur bilge bey'e bravo cook basarili biri gercekten
Simdiden gecmis olsun canim minigi de operim o minik burnundan :3:

tesekkür ederim tatlım gercekten öyle nem'in burnunu yaptıracağı o ilk topiği okuyorum da o günden beri doktor kacx katına katladı kim bilir hasta sayısını :)
sen ameliyat oldun mu ?

Evet canim oldum iyilestim bile sayilir :)) (11.gunum bugun) insallah sen de hayirli bi sekilde olup gelirsin, ama yaninda biri olsa super olurdu, buz kompresi falan yapmak lazim ya gece.. surekli uykulu haldeydim ben yani bol bol hayal kurdum gozum kapaliyken o ilk 2-3 gun :)))) doktorun super ben hatta geliyodum az kalsin sonra isyerinden yillik iznimi falan bekledim bi de cesaret edemedim tek oralara gelmeye :)) biraz uyusugumdur da kendi basimin caresine bakamam diye
eyvahedigeldismile

otobus fena fikir degil bence :))

tesekkür ederim canım
ben bile gelceğim için sasırıyorum anneme bırakcam 3 günlüğüne bebişi atlıcam gelcem tek basıma.yanımda birisi olması sartmı ? simdilik aklımda olan tek mühim soru bu ?
cnmmm yalnız gitme kesinlikleeee.. ilk bi kaç gün birileir yardım etse iyi olurr..meselaa bennnn herşeyimi kendim yaptım annem kardeşim vardı yanımda ama çok iyidimmm gerek kalmadı kimseye..kuzenim olmuştuuu o çok kötüydü yalnız keisn duramasdı..
hoşş herkesin yanında refegatci kalıyo senin yanında kimse olmasada onlar yardım ederrrr şahsen bennn olsam yardım ederdim yalnız birine:)kısacasııı yanında biri gelsin cnmmmm sonucta amlyt bu basit bşy deil:=)
:)

ya biz kk olarak istanbuldan otobüs kaldırsak ya söyle yataklı falan :)
hep beraber gidelim olalım gelelim eve servis
süper olurdu böyle bişe hakkatenkaydirigubbakcemile4

ilahi kıs güldürdün beni:)kaydirigubbakcemile3

hastaneyi aradın mı ? 28 eylülden sonrası için gün veriyolar canım bende 30 eylülde olcam işte.ara gün al aynı zamanlarda orda olalım.
bu arada benim ne refakatçım ne bişeyim yok kızlar ne diyosunuz bu duruma cok gerekli mi acımı yanlız cekcem agrım sızım olursa kendim buzumu koysamm gerek duymuyorum kimseye ne diyosunuz ?

valla cnmm süper olur öle yapmaya çalışınnnnnn..bende halamla aynı gün oldum süper oluyo dayanışma falann iyi valla:)ama sen erkendenn aa aynı güne al yoksa o gun doalr hemen:)

valla cnmm süper olur öle yapmaya çalışınnnnnn..bende halamla aynı gün oldum süper oluyo dayanışma falann iyi valla:)ama sen erkendenn aa aynı güne al yoksa o gun doalr hemen:)

canımcım ben aldım işte günümü ayarladım daha tatil mevzumuz falan var onlar biticek sonra istanbula döncem eşimin haberi yok daha benim bu olayımdan burnumda devinasyon problemi var ondan olucagımı sanıyo estetik tarafını bilmiyo bende onunla gidemiyorum bu sebepten istemez cünkü söylemeyin sakın :)
bilmiyorum kimle gidiceğimi de böyle kaldım tek basıma varsa benimle gelmeyi kabul etcek basımın üstünde yeri var aman burnuma dikkat edin kaydirigubbakcemile4

Back
X