bilgetürkbilen'e gidiyorum

12 gün kalman gerekir cnmmm..otelde kalırsannnn tahminimmm 1000 tl olması gerekirrr..benim evim malatyada oldugundan hiç masrafım olmadı ondan keisn bşy söyleyemiycem bu durum hakkında..ama ortalama 1000 tl gider sanırımm..hastahanede kalmak iste yurttışından geldigini söyleyip ozmann daha az para ödersin..
nem 1000 tl veremem cnm ya
ne anladım ben ameliyat paralı değil diye geliyorum zaten
antalyada varmı acaba bi düşüneyim ben

nem 1000 tl veremem cnm ya
ne anladım ben ameliyat paralı değil diye geliyorum zaten
antalyada varmı acaba bi düşüneyim ben

cnmm kesin bşy diyemiyorumm yani hastahanede kalabilirsen parada vermessin ama sonnucta yurttışından kalkıp geliyorsun kalcak yerin tanıdık kimsen yok kalcagın yere para ödemek zorundasın..benim evim malatyadaydıııı sadece 25 tl ilaç parası verdim okdr..istnbulda olursan 3000 tl amlyt parasını gözden çkıakrman gerekiyor ve ayrıcaaaa kalcagın yerde para vermen lasım..sen bulundugunn şehirdeki doktorları iyice araştır ozamn..

kızlar ben 3 gün kalıp döncem sonra bi daha 10 gün sonra tekrar gitcem hastaneye kalmıcam o kadar zaman kalamam bebiş muhabbetine.

kızlar ben 3 gün kalıp döncem sonra bi daha 10 gün sonra tekrar gitcem hastaneye kalmıcam o kadar zaman kalamam bebiş muhabbetine.

cnm bi kaç kişi öle yaptı zaten..ilk 3 gğn yattı hastahanede..sonra memleketleirne gitti..tampon çıkcagı gün gelip çıkarttı ve aynı gün geri döndüler...10 gün kalıpta burda vercegin paraya bilet alırsın paşa paşa hem evinde rahatca dinlenirsinn:)

nem bişe sorcam simdi ben havaalanında indiğimde nasıl gidicem hastaneye ?

havaalanına inince cnm bnmm havaşın servisi var 8 tl idi en son:)havaalanı merkezden 45 dk srüyor..merkezdende hastahane 20 dk sürüyor..
ona binip merkezde inersinn..hatta adama deii kapalı çarşıda incem.ordandaa hastahaneee otobüsleir kalkıyor:)
yada adama direk sen söle ben araştırma hastahanesine gitcem ona göre indirirn beni dersin...sorunca herkes söyler cnmm için rahat olsun:)

anammm bi saat yol mu gidiliyo hastaneye baya yol varmıs
ben hala kimseyi bulamadım yanıma annem diyo ki seni görücekler garip garip gitmişssin böbregini cigerini alıp satcaklar :)

kıs annene çok güldümmmm refagatcin olsa da böbregini almak isteyen alır anamm nerden kim bilcek töbe töbe:)şaka bi yana öle şey olmas cnm araştırma hastahanesi ciddi biyer yanii..ya hiçmi kimse yok 3 gün kalcannn belkide 2 gün kalırsınnn birini bul yol parasını sen ver olmassa..anam ben gelem kalam diycem yeni evliyim kocam vurur beni:Pşaka biyana malatyada olursammmm ugrarım cnm hastahanenin önünden geçiyorus..ama senin amlyt tarihinde orda olurmuyum emin deilim..senn birini bul yaaaaaaa vallaaaaa pişman olursun tek başına olcak iş deil..bakk bennnnnn burundan amlyt oldugum gün bi kadın gögsüne silikon taktırdıı oda tek başına gelmişti ama dirençliii biri öncesinden 5 kes burun esteigi falan olmuşş..tecrubeli diye yalnız gelmişti..ama sen nslsın dirençlimisin hiç bilmiomki..riske atma sen bulmaya çalış birileirni

kıs annene çok güldümmmm refagatcin olsa da böbregini almak isteyen alır anamm nerden kim bilcek töbe töbe:)şaka bi yana öle şey olmas cnm araştırma hastahanesi ciddi biyer yanii..ya hiçmi kimse yok 3 gün kalcannn belkide 2 gün kalırsınnn birini bul yol parasını sen ver olmassa..anam ben gelem kalam diycem yeni evliyim kocam vurur beni:Pşaka biyana malatyada olursammmm ugrarım cnm hastahanenin önünden geçiyorus..ama senin amlyt tarihinde orda olurmuyum emin deilim..senn birini bul yaaaaaaa vallaaaaa pişman olursun tek başına olcak iş deil..bakk bennnnnn burundan amlyt oldugum gün bi kadın gögsüne silikon taktırdıı oda tek başına gelmişti ama dirençliii biri öncesinden 5 kes burun esteigi falan olmuşş..tecrubeli diye yalnız gelmişti..ama sen nslsın dirençlimisin hiç bilmiomki..riske atma sen bulmaya çalış birileirni

benim acı eşii-ğim yüksek cok dayanıklıyımdır ama basıma gelcekleri bbilmediğim için endişelerim var yoksa ikinci ameliyat olsa bilsem basıma gelcekleri vben simdi dsiyorum ki bi buz koycam burnuma koyarım elimle onun haricinde kaparım gözlerimi cekerim acımı gecerim karsıya diyorum bilmiyorum ki sana bakarsam bulcam illa birini gitmeden alcam yanıma koycam cantama ameliyattan sonra cıkarcam koycam yatagımın yanına kaydirigubbakcemile4
bende diyorum ki tam morluklarım gecmeden kocam görsünde ameliyat oldugumu sonra tekrar bi morarma yasamıyım toptan gecsin hepsi kaydirigubbakcemile4 tabi güzel bi sonuc olduktan sonra öperr mıuckkkk diye olumunekankayizsmile

benim acı eşii-ğim yüksek cok dayanıklıyımdır ama basıma gelcekleri bbilmediğim için endişelerim var yoksa ikinci ameliyat olsa bilsem basıma gelcekleri vben simdi dsiyorum ki bi buz koycam burnuma koyarım elimle onun haricinde kaparım gözlerimi cekerim acımı gecerim karsıya diyorum bilmiyorum ki sana bakarsam bulcam illa birini gitmeden alcam yanıma koycam cantama ameliyattan sonra cıkarcam koycam yatagımın yanına kaydirigubbakcemile4
bende diyorum ki tam morluklarım gecmeden kocam görsünde ameliyat oldugumu sonra tekrar bi morarma yasamıyım toptan gecsin hepsi kaydirigubbakcemile4 tabi güzel bi sonuc olduktan sonra öperr mıuckkkk diye olumunekankayizsmile

cnm meselaa buzu gözüne koymak için koridordakki buzluktan gidip alıp gelmen lasımm zaten narkozun etkisiyle yarı baygın olcaksın buzu aline alıp gözüne koyman zor olurrr..yanii belkiiii başkasının yanında duran refagatci insaflı olsunda sana yardım etsinn işte ozmannnn iyi olur..seninle 3 gün ilginlenmesi gerekiyor birinin ondan sonrası kolay..hem kocanıda al cnmmm nolcak sonradan sefasını sürcek nslsa önceden cefasınıda çeksin:)

Skyeed canım senin adına çok sevindim.bize teşekkür etmene gerek bile yok,senin mutluluğun inanki bizim mutluluğumuz.umarım herşey yolunda gçer.15 gündür pc bozulmuştu nete giremedim.yeni gördüm sizin haberleri çok sevindim.herşey gönlünce olsun canım.iyi haberlerini bekliyoruz:)

ya nem eşimin beni o halde morluklarla görmesini hic istemiyorum en azından 3 gün sonra görsün kendime geliyim de biraz.dogru söylüyosun birinin kesin olması gerek ki buz getirsin koysun inşallah o zamana kadar birini bulurum rahat rahat içim sine sine gideriz..

asilemcim ben senin fotograflarını göremiyorum sitenin alt yapısı değiştiginden falan böyle bişeyler yazıyo

17 eylüle gün aldım canım, daha doğrusu doktorla konuştum 17 eylülü uygun buldu, bende tamam dedim. İşyerinden izin alcam, iyleşme sürecini ve işe dönüşümü hesapladım, müdürlerimle konuştum. Bi de anneme uygun olacak şekilde aldım günü. Bence kesinlikle yalnız gitme, Amelyat bu nolur nolmaz.Eşin, annen, kardeşin yada samimi bi arkadaşın muhakkak yanında olsun. Bünyeden bünyeye değişir. Bazı kişilerde narkozun etkisi çok uzun sürüyo, ayılmak zaman alıyo, yada zor geçebilir amelyat. Halledilmesi gereken hastane işlemleri var. İlaç filan alınması lazım. Allah korusun sağlık bu. Küçümseme. Allah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı şekilde atlatmamız için yardımcımız olsun.

ay benden önce gidiyosun yani ay hadsi hayırlısı evet ya düsünüyorum kim gelsin diye içime kimse sinmiyo
yanlız basıma gidip hallediyim diyorum işte.olmaz tabi.cok güzel bi tarih almıssın aramızda 11 gün olcak ameliyatların o zmana sen bana yazarsın bol bol ..
yoksa bende mi tarihi değiştirsem annen ikimize bakar artık :)

arkadaşlar diyorum ki 1 gece hastanede kaldıktan sonra hemen eve mi dönsem oyalanmadan cok sismeden evde yatar dinlenirim ne dersiniz ?

skyeed evine geri dönceksen beraber gidelim cnm ben antalyaya, sen istanbuldasın galiba istnbla dönersin.1gün kalsak nasıl olur nem? ben annemle gelirim. ameliyat esnasında ayılmaktan çok korkuyorum beneyvahedigeldismile

arkadaşlar diyorum ki 1 gece hastanede kaldıktan sonra hemen eve mi dönsem oyalanmadan cok sismeden evde yatar dinlenirim ne dersiniz ?

skyeed evine geri dönceksen beraber gidelim cnm ben antalyaya, sen istanbuldasın galiba istnbla dönersin.1gün kalsak nasıl olur nem? ben annemle gelirim. ameliyat esnasında ayılmaktan çok korkuyorum beneyvahedigeldismile

kıslar ucakla döncekseniz yeni amlytlı odlugunuzdan bide burun bu tamponla kapalı falan başınctan dolayı zarar verirmi bilmiyorum..eger ucakla giderseniz çok sorun olmaz.ama otobüsle giderseniz agrınıun en çok oldugu günler 1-2-3 çgünler.ondan çok zorlanıorsınız..

nem sana bişey sorucam? benim burnum kemerli yalnız şöyle bişi var çok hafif bile kaldırsam burun ucumu kemer tamamen kayboluyor.benim ameliyatım nasıl olur sencee..sadece burun ucunu kaldıranlar varmı?

Back
X