bilgetürkbilen'e gidiyorum

skyed gün ve tarih aldın mı canım ben de yaptırmayı düşünüyorum belki aynı zaman diliminde olur

canımcım ben aldım işte günümü ayarladım daha tatil mevzumuz falan var onlar biticek sonra istanbula döncem eşimin haberi yok daha benim bu olayımdan burnumda devinasyon problemi var ondan olucagımı sanıyo estetik tarafını bilmiyo bende onunla gidemiyorum bu sebepten istemez cünkü söylemeyin sakın :)
bilmiyorum kimle gidiceğimi de böyle kaldım tek basıma varsa benimle gelmeyi kabul etcek basımın üstünde yeri var aman burnuma dikkat edin kaydirigubbakcemile4

cnm ozman forumdann gidecek olan biriyle aynı gün almaya çalışşş..yalnız gitmemeye bakk a.s

ya arkadaşlar ben ne yapicam daha konuşmadım drla bir türlü cesaretim yok üstelik yaptırırsam tek gidicem malatyaya hastane piskolojisinde yalnız kalmak 1 günden sonra taburcu ederler mi ordan o şiş yüzle geri dönmek...refakatçin yok diye yüzüne buz koyanda mı olmıycak hepsi ayrı bir sorun ramazan bayramından önce olmak istiyorum bende... tek nasıl olucak bilmiyorum....hastanede tek kalan yok mu yaptıran arkadaşlardan...

skyed ben ramazan bayramından önce gün alabilirsem o zaman aralığında yaptırırım denk düşerse zaman dilimimiz beraber gidebiliriz.....çünkü bende tek gidicem .....

nilana ben doktorla konustum kendisi ramazandan önce dolu olmadıgını belirtti ..ara bakalım alabiliyosan benimle aynı tarihe al 29 unda malatya da olcam

ya arkadaşlar ben ne yapicam daha konuşmadım drla bir türlü cesaretim yok üstelik yaptırırsam tek gidicem malatyaya hastane piskolojisinde yalnız kalmak 1 günden sonra taburcu ederler mi ordan o şiş yüzle geri dönmek...refakatçin yok diye yüzüne buz koyanda mı olmıycak hepsi ayrı bir sorun ramazan bayramından önce olmak istiyorum bende... tek nasıl olucak bilmiyorum....hastanede tek kalan yok mu yaptıran arkadaşlardan...

:)
benimde öyle bi psikolojim oldu ama en kötüsü giderim 5 yıldızlı bi otelde kalırım paşa paşa dedim nasıl olsa operasyon için ücret bile ödemiyosun 2 gece otel parasıda tutsa tutsa 200 lira tutcak her seyi düsündüm ben.benimde kimsem yok..bilnmiyorum o zamana ne olcak tabi

kızlar en sonunda görüstüm doktorla gün aldım 30 eylül ameliyat günü.doktor cok güzel konustu benimle .hastaneyi aradım ilk önce terslediler gün vermediler yok gelceksin önce muayene olcaksın sonra gün vercez falan sonra asilem numarayı vermisti aradım doktoru dedim iki arkdasım sizde rinoplasti oldu cok memnunlar içimden kac iki diyorum tabi.bende size gelemk istiyorum istanbuldayım 1 yasında bebişim var anca 3 4 gün ayrı kalabilirim falan hemen santrali aradı adımı verdi aradım dedim su tarih olsun verdiler inanamıyorum hala içim kıpır kıpır adada simdi ameliyattan cıkmıs yatıyodur off offf.
biletimi bile aldım kızlar sabah ilk ucak hemen inince gitcem hastaneye vıınn muayene olcam ertesi günde ameliyat adayı cok merak ediyorum nası gecti girse bi nete.
hepinize tesekkür ederim nem ve asilem özellikle sizin sayenizde tam karar verdim.

merhaba cnm

oncelikle bilge beyi sectin icin cok sevindim,
emin ellerde oldugunu biliyorum nemin burnunu asilemin burnunu
iki arkadasin burnunu daha gordum ve superrrr olmuslar hepsi birbirinden guzel olmus

insallah guzel olur demiyorum cunki guzel olacagindan eminim cnm
cok dogru secim yapmissin

yeni haberlerini bekleriz artik
ve seni yeni burunusunla gormekten mutuluk duyacagizzemuszemus

merhaba cnm

oncelikle bilge beyi sectin icin cok sevindim,
emin ellerde oldugunu biliyorum nemin burnunu asilemin burnunu
iki arkadasin burnunu daha gordum ve superrrr olmuslar hepsi birbirinden guzel olmus

insallah guzel olur demiyorum cunki guzel olacagindan eminim cnm
cok dogru secim yapmissin

yeni haberlerini bekleriz artik
ve seni yeni burunusunla gormekten mutuluk duyacagizzemuszemus

cok tesekkür ederim ncok mutluluk verici bi mesaj.sayılı gün gecsin de gelsin istiyorum ameliyat günüm zemuszemus

ssk oldugu için hiç para vermeidm cnm:)
aaaa:1shok: süpermişşşdelikafadulden
nemcim ücretsiz ameliyat oldun ama sağlık sorunun varmıydı senin?:kahve:

ben sadece estetik amaçlı gelsem para verirmiyim?eyvahedigeldismile

aaaa:1shok: süpermişşşdelikafadulden
nemcim ücretsiz ameliyat oldun ama sağlık sorunun varmıydı senin?:kahve:

ben sadece estetik amaçlı gelsem para verirmiyim?eyvahedigeldismile

cnm benm saglık sorunum vardııı..ama estetşkte oldummm ..
kuzenim ve halam sadece estetik oldu saglık sorunları yoktu onlarda para vermedi:)yani sende gelsen para vermessin:)

cnm benm saglık sorunum vardııı..ama estetşkte oldummm ..
kuzenim ve halam sadece estetik oldu saglık sorunları yoktu onlarda para vermedi:)yani sende gelsen para vermessin:)

tşkr ederm tatlımopuyorumnanaktan
benim aralıkta okulum başlıyor gitmek zorundayım yanikaydirigubbakcemile4
şimdi arasam hangi tarihe atarlar bilirsin sen:1rolleyes:

olmadı gelecek yaza kalırohaoldumsmile

tşkr ederm tatlımopuyorumnanaktan
benim aralıkta okulum başlıyor gitmek zorundayım yanikaydirigubbakcemile4
şimdi arasam hangi tarihe atarlar bilirsin sen:1rolleyes:

olmadı gelecek yaza kalırohaoldumsmile

aralıga çok var cnmm ondan önce olabilirsin 20 gündede iyleşiyorsun zaten:)seneye yazı bekleme ol derim:)

pekii,ortalama kaç gün kalırım orda?fisfisfis

yeme,içme,yatma ne kadar tutar masrafım:uhm:

ben karşılamayı düşünüyorum çünkü:icecream:

N**** (Siyahi) merhaba
yarın arasan 1 ay sonraya verirler diye düsünüyorum bana 45 gün sonraya ayarladılar aslında ben istedim tarihi ama bayramdan sonraya verebiliriz diye belirttiler
bulgaristandan gelceksen al simdiden ucak biletini derim tabi önce gün almak gerek
ben gün sayıyorum 36 günüm var :)

N**** (Siyahi) merhaba
yarın arasan 1 ay sonraya verirler diye düsünüyorum bana 45 gün sonraya ayarladılar aslında ben istedim tarihi ama bayramdan sonraya verebiliriz diye belirttiler
bulgaristandan gelceksen al simdiden ucak biletini derim tabi önce gün almak gerek
ben gün sayıyorum 36 günüm var :)
mrb canımvereliniortak
antalyadayım şuan antalyadan gelicemkaydirigubbakcemile4
annemlede paylaştım azönce pek sıcak bakmıyor:olmaz:
bide şişliklerim olursa inmezse diye cesaret edemiyorum aslındaeyvahedigeldismile

evet benim de eşim bilmiyo bu olayımı annemde sıcak bakmasa da sesimi cıkardım biraz :)
bende biraz tedirginim nasıl karsılanıcagını bilmiyorum bi haftada iyileşirim diye düşünüyorum :S
sürekli konusursan alısır annen deneyimledim :)

pekii,ortalama kaç gün kalırım orda?fisfisfis

yeme,içme,yatma ne kadar tutar masrafım:uhm:

ben karşılamayı düşünüyorum çünkü:icecream:

12 gün kalman gerekir cnmmm..otelde kalırsannnn tahminimmm 1000 tl olması gerekirrr..benim evim malatyada oldugundan hiç masrafım olmadı ondan keisn bşy söyleyemiycem bu durum hakkında..ama ortalama 1000 tl gider sanırımm..hastahanede kalmak iste yurttışından geldigini söyleyip ozmann daha az para ödersin..

Back
X