bilgetürkbilen'e gidiyorum

nem sana bişey sorucam? benim burnum kemerli yalnız şöyle bişi var çok hafif bile kaldırsam burun ucumu kemer tamamen kayboluyor.benim ameliyatım nasıl olur sencee..sadece burun ucunu kaldıranlar varmı?

cnmm doktor bunu daha iyi bilir tabikide bana sorarsan kemerinn hafif kırılıp törpülenir burun ucun kaldırılır büyükse küçültülür:)senin aynadaki buurn ucun kaldırmanla amlyt aynı deil cnm bnmm kemerini almassa burun ucunu kaldırısa büyük bi burnun olur onun için kemerini alır burun ucunu toplayıp kaldırır:)yani bence böle olur:)
benim burun ucum düşükkk geniş yamuk ve hafif kemerim vardıı kemrim kırıldı hafif ama törpü yapıldı burun ucum küçültüldü toplandııı yamukluk düzeltildii tabi burun ucum kaldırıldı:)benim konuma bakarsan orda eski ve yeni burnumun her açıdn resmi var nedemek istedigimi daha iyi anlarsın cnm bnm:)

nemcim bana da onlar yapılcak sanırım ama benim burnum önden hic bozuk görülmüyo sorunum yandan görünüşü yamuk yumuk :) tatildeyim simdi dönüşte resim koyarım ananeme söyledim ameliyatımı fındık kadar burnun var diyo bende fındık ağacı kadar heralde dedim :)
eskiler de yokmus estetik.ben özgenin burnunuda begendim yüzüne cok yakısmıs cok dogal.seviyorum doktorun yaptıgı burunları.bizimkiler istemiyo ameliyatımı ama ben olduktan sonra biliyorum ki bi kaç kişi gidip yaptırıcak :)

nemcim bana da onlar yapılcak sanırım ama benim burnum önden hic bozuk görülmüyo sorunum yandan görünüşü yamuk yumuk :) tatildeyim simdi dönüşte resim koyarım ananeme söyledim ameliyatımı fındık kadar burnun var diyo bende fındık ağacı kadar heralde dedim :)
eskiler de yokmus estetik.ben özgenin burnunuda begendim yüzüne cok yakısmıs cok dogal.seviyorum doktorun yaptıgı burunları.bizimkiler istemiyo ameliyatımı ama ben olduktan sonra biliyorum ki bi kaç kişi gidip yaptırıcak :)

off cnm aileler böleee bugune kdr kimle konuştuysam herkes aynı dertten yakınıyo aileler istemiioo..onlar için biz zaten dünya güzeliyisss:)benim nefes problemim vardı sadece estetik olsam izin vermezlerdi vallaaaaaa..babam hata estetk olcagımı bilmioduuuu egikligi düzeltcekler dedim:)onların zamanında estetikmi vardııı ne yapsın garip geliooooo dogal olarak:)
acele etme cnm gec olsun güç olmasın:)ben iki sene doktor araştırdım:)

merhaba herkese,
monica , bebeğim antalyaya hiç bakma ' dün araştırma hastanesindeydim tomografi için gün aldım (deviasyon var bende ve sağ tarafım kapalı tamamen bu da sinüzite sebep oluyor) sonra ameliyata gün verecekler..
gidim bide plastik cerrahiyle görüşeyim dedim.Dr. Gülsüm Tetik menevşe ile görüştüm çok tatlı bir bayan anlattım durumu be kbb değil siz yapın operasyonu çünkü küçültmekde istiyorum dedim.. yanıtı duysan dumur olurdun sen de benim gibi: muuhhteşemmmm hastanemizim bil bakalım neyi yok ?? plastik cerrahi için malzeme bilmem ne yokmuş!! kadıncağız oturuyo öyle :( poliklinik var ama cerrahi operasyon malzeme yok.. bekle biraz dedi.. gelecek istettik dedi..

herneyse ben de malatya işine sıcak bakıyorum
Biilge beyin telefonunu verebilirmisiniz bana da? ben de görüşüp randevu alayım lütfennnnn

aynen ayneenn banada herkes nesi var burnunun çok güzel dioo, şu halime bile güzel diolar ya estetikten sonra görseler ne dicekler acaba..annemden güç alıyorum artık yanımda olması yetiyor bana :) termessoscum:) bizde bi araştıralım diyoduk atatürk devlete gittinmi sen?

Son düzenleme:
kızlaar siz ameliyat olmadan önce burun ameliyatı videolarını izlediniz mi?
3 video izledim ve korkunçtu akannehir

aynen ayneenn banada herkes nesi var burnunun çok güzel dioo, şu halime bile güzel diolar ya estetikten sonra görseler ne dicekler acaba..annemden güç alıyorum artık yanımda olması yetiyor bana :) termessoscum:) bizde bi araştıralım diyoduk atatürk devlete gittinmi sen?

hayır gidemedim henüz ..bademciklerim kütük ! biraz iyileştikten sonra devam edeyim kapı kpı dolaşmaya :))

seni msn ye ekledim.. özel mesajı yanıtlayamıyorum ki.. kural var galiba belli sayıda konu cevpladıktan sonra mesaj atılabiliyor sanırım

çok oldu msn ye ekleyeli ama hep offline sın

kızlaar siz ameliyat olmadan önce burun ameliyatı videolarını izlediniz mi?
3 video izledim ve korkunçtu akannehir

izleme öyle şeylerrr ,ammeliyatı sen yapmicaksın ki totoşunu devirip mışıl mışıl uyuyacaksın hiç bir şey hissetmeyeceksin

mesela ağda yapılma işlemi de bana iğrenç ve korkunç gelir mide bulandırıcı bişey ne de olsa ama sonuçta kendim yapmıyorum yatıyorum hiiiç bakmıyorum oralara ,kız uğraşıyor kılla tüyle

rahat ol biz hiç acı duymicaz

hayır gidemedim henüz ..bademciklerim kütük ! biraz iyileştikten sonra devam edeyim kapı kpı dolaşmaya :))

seni msn ye ekledim.. özel mesajı yanıtlayamıyorum ki.. kural var galiba belli sayıda konu cevpladıktan sonra mesaj atılabiliyor sanırım

çok oldu msn ye ekleyeli ama hep offline sın
ekleyen herkesi kabul ediyorum cnm..forumdan kızlardır diyeopuyorumnanaktan yanlışmı yazdım acaba? yada sen mi yanlış ekledin? özeline tekrar yazıyorum ordan bak

Back
X