Bilgi sahibi olanlar yardım.

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
Selam kızlar size birşey soracağım. Benim eşim üç yıla yakın bi yerde çalıştı ve üstü ile anlaşamıyor du en son çok üstüne geldiler istifasını verdi. Biliyorum istifa verdiği için hiçbir hak talep edemiyoruz eşim gerçekten çok çalışkandır. Ve başka yerlere başvuru yaptı hiç ses yok en son bi tanıdık yer onu çağıracak ti ve dedi ki önce ki iş yerini aradık kötü bi durumdan çıkmışsın ve böyle birşey yok tabi ki biz bi kaç kişiye sorduk diyorlar ispat edin dava açın. E bunu bize söyleyen asla yalan atmaz çünkü biri daha dedi bize. Ama referansları kesinlikle aramış lar. Referans eşimin akrabası zaten o dedi böyle birşey varsa dava açın diye.adam herhalde kötüle se demezdi. Şimdi ben şahit nereden bulayım arayanlar da hiçbir şekilde isim vermiyor eşim onlar yüzünden bir ay işsiz bir sürü borcumuz var ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana

Madem baskı ile çıktı eski iş yerine dava açın.

Madem baskı ile çıktı eski iş yerine dava açın.
Ama istifa vermiş imza atmış o yüzden açamıyoruz ama kötü konuştuklarını ispat ederek açabiliriz. Yarın arkadaşım geliyor arayacağım ses kaydı yapacağım bakalım nasıl oluyor

Ama istifa vermiş imza atmış o yüzden açamıyoruz ama kötü konuştuklarını ispat ederek açabiliriz. Yarın arkadaşım geliyor arayacağım ses kaydı yapacağım bakalım nasıl oluyor
ses kaydı delil olarak kabul etmezler ki sonuçta gizli kayıt sizin başınız derde girer.

Habersiz yapilan ses video kaydi vb seyler mahkemede delil olarak kullanilamiyor diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…