- 20 Mart 2013
- 379
- 199
- 123
- 33
Kızlar çok moralim bozuk bundan kaç ay önce yazmıştım size. Yine konuyu anlatacağım. 2010 yılında eşim o zamanlar askerden yeni gelmiş bi barda çalışıyormuş barda amcasının mekanı. Alman biri gelmiş yemiş içmiş kadın içki derken bayağı hesap çıkmış. Ve ödememiş. Eşimin amcası da çakin bi tane alın parayı demiş bunlar da biraz hırpalamis ve kredi kartı ile ödeme yaptırmış. Ama adam kendisi ödemiş eşim el sürmemiş. Neyse adam sarhoş kafa ile şikayetçi olmuş bunlar 3 kişi her biri bir yıl yatmış bir yıl sonra avukat demiş siz bi sarhoş lafı ile nasıl böyle yaparsınız beraat yemişler. Neyse o sırada eşimle tanıştık evlendik şimdi bir buçuk yaşında oğlum var. Dava 2010 da biz neredeyse 2017 ye gireceğiz sen gel yargıtay davayı boz tekrar görülsün ve eşime 16 yıl ceza indirimli 8 yıl yatması lazım kafayı yemek üzereyim madem öyle niye beraat verdiniz. Adam kesinlikle başka hiçbir suç yapmamış şimdi evlenmiş çocuğu var dünya kadar borcum var ben ne yapacağım üstelik normalde yargıtay onay verirse tutuklama oluyor bunda direkt tutuklama eşim teslim olacak ben ne yapacağım ne yapabilirim haksızlık değil mi bi sarhoş lafı ile yedi yıl sonra ben ne yapabilirim yardım edin