Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
allah rahmet eylesin ama gitmeyin çocuğu bırakıp.yok öyle bir kurum ülkemizde kısa süre çocuğu bırakabilecek.sevgi evleri var.onların da şartları var.kısa süre bırakamazsınız.Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
Ameen tesekkurlerallah rahmet eylesin ama gitmeyin çocuğu bırakıp.yok öyle bir kurum ülkemizde kısa süre çocuğu bırakabilecek.sevgi evleri var.onların da şartları var.kısa süre bırakamazsınız.
kaç yaşında çocuğunuz?Ameen tesekkurler
Biz ayrildik ailesi benimle gorusmiyorlarAnladığım kadarıyla Türk vatandaşı ile evlendiniz.Çocuğunuzu babasına veya onun bir aile üyesine bırakabilirsiniz.
7 yaşindakaç yaşında çocuğunuz?
Kimseye güvenip cocuğunuzu bırakmamalısınız.Biz ayrildik ailesi benimle gorusmiyorlar
Görüşmesinler..size gidin eski eşinizin ailesi ile yaşayın demiyorum ki! onların torunları ve torunlarının menfaati söz konusu.Zaten eski eşiniz de çocuğunun hiç tanımadığı kişilerle kalmasını istemez diye düşünüyorumBiz ayrildik ailesi benimle gorusmiyorlar
Onunla bile ilgilenecek insan bulmak artık çok zorÇiçek mi ayol bu konu komşuya bırakılıp su ver densin?!
Çocuk tacirleri , pedofililer , organ kaçakçıları da çok cana yakın olur nasıl çocuğunuzu nasıl güvenip de bırakacaksınız. Açıkçası aklıma ilk gelen şey zaten kurtulmak istediğiniz olur. Çünkü bunun yerine çocuk esirgeme kurumuna bırakmanız en mantıklısı ama siz bunun yerine çocuk için en tehlikelisini istiyorsunuz. Ne kadar şanssız bir çocukSelamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
Ben kedimi bırakmıyorum çocuk bırakacak emanetçi mi arıyorsun? Çocuktan bu yolla kurtulmak istiyorsan esirgeme kurumları var devlete bırak bari. Ayrıca Bu kadar zor durumdaysan gitme, yan ile gitmiyorsun sonuçta. Senin önceliğin çocuk.Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
Once oku anlaBen kedimi bırakmıyorum çocuk bırakacak emanetçi mi arıyorsun? Çocuktan bu yolla kurtulmak istiyorsan esirgeme kurumları var devlete bırak bari. Ayrıca Bu kadar zor durumdaysan gitme, yan ile gitmiyorsun sonuçta. Senin önceliğin çocuk.
Baba tarafı çocukla ilgileyorsa onlarda kalsın, yok ilgilenmiyorsa al çocuğu dön memleketine napcaksın burda durup?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?