Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
Seni yönetime bildiriyorum. Seviyesiz yoruma bak. Allah herkese akıl fikir versin, çocuk yapabilmek için ehliyet getirilsin!Once oku anla
Duşun sonra konuş
Çocuktan kurtulmak istedim mi soyledim sana akilsiz yorumlara itiyacim yok
Nerde istersem orda yaşarim
Once oku anla
Duşun sonra konuş
Once oku anla
Duşun sonra konuş
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurumlarına müracaat edin lütfen, devletimiz size yardım edecektir.Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
Allah karar verir Kim Anne olur ve olmazçocuğunu bırakacak yer kişi illa bulursun belki de gelince çocuğunu bulamama ihtimalin çok yüksek
ne yap ne et yanın da götür
çocuk bu yaa burdan ver bana desem bırakacan mı evladını
inanının bazıları anne baba olmamalı hak etmiyor
Evet Allah verirAllah karar verir Kim Anne olur ve olmaz
Sahip sen mi cikiyon ona Ben sahip cikiyom tavsiye istedim ön yargili olma istersen okEvet Allah verir
Doğurduğun çocuğa sahip çıkmakda Allahın emridir
Sana emanet etmiş o canı bilmediğin bir ülkede bilmediğin insanlara emanet et bi başka ülkeye git diye vermedi Rabbim
Öce bunları bil Allahı iyi biliyorsan emanetine hıyanet etme
cocugunuzu birakacak birini mi ariyorsunuz buradanoyle mi soyledim once yazdiklarimi anlayin ona gore yorum yapin bir zahmet
Çok şükür ben kendi çocuklarıma sahip çıkıyorumSahip sen mi cikiyon ona Ben sahip cikiyom tavsiye istedim ön yargili olma istersen ok
Allah razi olsun cnmBulunduğunuz ildeki Belediye yada Sosyal Hizmetlere gidin çocuğunuzla beraber ne gerekiyorsa ülkeme dönmek istiyorum diye yardım talep edin.Resmi kurumlar sizinle ilgilenecektir.Şansınız açık olsun umarım daha iyi şartlarınız olur.
Eleştiriyoruz ama çözüm önerisi sunmuyoruz.
Herkez kendi çocuguna bakiyor zatenÇok şükür ben kendi çocuklarıma sahip çıkıyorum
Bu konuda nasıl bir tavsiye beklersin
En fazla
Devletimizin resmi kurumlarına başvurursun onlar yardımcı olabilirler belki bunu da düşünecek kapasitede olman gerek
buraya sormak büyük hata
Ben veya bir başkası ver desek verecekmişsin gibi konu açarsan tepki de alırsın ön yargılı da yaklaşılır doğal olarak
Konu üyelere açık bende üye olarak sana güzellikle tavsiye veriyorumHerkez kendi çocuguna bakiyor zaten
Herkez senin dusunmuyor guzel söz ve iyi tavsiye veren insanlar var ok neyse yazmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?