Bilgi ve tavsiye itiyacim var

çocuğunu bırakacak yer kişi illa bulursun belki de gelince çocuğunu bulamama ihtimalin çok yüksek
ne yap ne et yanın da götür
çocuk bu yaa burdan ver bana desem bırakacan mı evladını
inanının bazıları anne baba olmamalı hak etmiyor

Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.

Eşya mı bu ?

Once oku anla
Duşun sonra konuş
Çocuktan kurtulmak istedim mi soyledim sana akilsiz yorumlara itiyacim yok
Nerde istersem orda yaşarim

Siz bence düşünün. Eşya gibi bir yere emaneten çocuk bırakmak nasıl bir kafa yapısıdır acaba?

Umarım gerçek değildir az kafalara bak ya
Herkes neden doğuruyor anlamıyorum herkes anne baba olmak zorunda değil ya götürmüyorda maddi manevi durumun yapma ya çocuk

Selamlar tavsiyeniz itiyacim var sevgili kardeslerim Ben Afrikali uyruklu TC vatandaşiyim benim Babam vefat etti memleketime gitmek istiyorum fakat maddiyat sorunum var bir çocuğum var ikimizin bilet alacak param yok onun emanet birakicam bir yer lazim bana gidip gelene kadar çok çaresizyim simdiden Allah razi olsun.
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurumlarına müracaat edin lütfen, devletimiz size yardım edecektir.

çocuğunu bırakacak yer kişi illa bulursun belki de gelince çocuğunu bulamama ihtimalin çok yüksek
ne yap ne et yanın da götür
çocuk bu yaa burdan ver bana desem bırakacan mı evladını
inanının bazıları anne baba olmamalı hak etmiyor
Allah karar verir Kim Anne olur ve olmaz

Allah karar verir Kim Anne olur ve olmaz
Evet Allah verir
Doğurduğun çocuğa sahip çıkmakda Allahın emridir
Sana emanet etmiş o canı bilmediğin bir ülkede bilmediğin insanlara emanet et bi başka ülkeye git diye vermedi Rabbim
Öce bunları bil Allahı iyi biliyorsan emanetine hıyanet etme

Bulunduğunuz ildeki Belediye yada Sosyal Hizmetlere gidin çocuğunuzla beraber ne gerekiyorsa ülkeme dönmek istiyorum diye yardım talep edin.Resmi kurumlar sizinle ilgilenecektir.Şansınız açık olsun umarım daha iyi şartlarınız olur.🌸
Eleştiriyoruz ama çözüm önerisi sunmuyoruz.

Evet Allah verir
Doğurduğun çocuğa sahip çıkmakda Allahın emridir
Sana emanet etmiş o canı bilmediğin bir ülkede bilmediğin insanlara emanet et bi başka ülkeye git diye vermedi Rabbim
Öce bunları bil Allahı iyi biliyorsan emanetine hıyanet etme
Sahip sen mi cikiyon ona Ben sahip cikiyom tavsiye istedim ön yargili olma istersen ok

Sahip sen mi cikiyon ona Ben sahip cikiyom tavsiye istedim ön yargili olma istersen ok
Çok şükür ben kendi çocuklarıma sahip çıkıyorum
Bu konuda nasıl bir tavsiye beklersin
En fazla
Devletimizin resmi kurumlarına başvurursun onlar yardımcı olabilirler belki bunu da düşünecek kapasitede olman gerek
buraya sormak büyük hata
Ben veya bir başkası ver desek verecekmişsin gibi konu açarsan tepki de alırsın ön yargılı da yaklaşılır doğal olarak

Bulunduğunuz ildeki Belediye yada Sosyal Hizmetlere gidin çocuğunuzla beraber ne gerekiyorsa ülkeme dönmek istiyorum diye yardım talep edin.Resmi kurumlar sizinle ilgilenecektir.Şansınız açık olsun umarım daha iyi şartlarınız olur.🌸
Eleştiriyoruz ama çözüm önerisi sunmuyoruz.
Allah razi olsun cnm

Ne münasebet çocuğu bir yere bırakmak. Pazara mı gidiyorsunuz anlamadım ki🙄 çocuğu götüremiyorsanız gitmeyin. İlla gidecekseniz para bulun beraber gidin. Ne olursa olsun bir çocuğun yeri annesinin yanıdır.

Çok şükür ben kendi çocuklarıma sahip çıkıyorum
Bu konuda nasıl bir tavsiye beklersin
En fazla
Devletimizin resmi kurumlarına başvurursun onlar yardımcı olabilirler belki bunu da düşünecek kapasitede olman gerek
buraya sormak büyük hata
Ben veya bir başkası ver desek verecekmişsin gibi konu açarsan tepki de alırsın ön yargılı da yaklaşılır doğal olarak
Herkez kendi çocuguna bakiyor zaten
Herkez senin dusunmuyor guzel söz ve iyi tavsiye veren insanlar var ok neyse yazmana gerek yok

Nerdesin peki?sakin evladını bilmediğin birine emanet etme sakın...esirgeme kurumlarına git varsa eğer anlat derdini ...eğer gerçekse rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın...çok zor bir durum... üzüldüm acikcasi

Herkez kendi çocuguna bakiyor zaten
Herkez senin dusunmuyor guzel söz ve iyi tavsiye veren insanlar var ok neyse yazmana gerek yok
Konu üyelere açık bende üye olarak sana güzellikle tavsiye veriyorum
evladını güvenip ona buna bırakıp bırak ülke şehir mahalle bakkala bile gitme
Ne yiyorsa senle ne içiyorsa senle sen yemiceksen o da yemicek ama kimseye teslim etme
Anladın mı ?

Back
X