arkadasım senın cevabında bayagı agır olmus yaa yanı arada esıtlık saglayacaksa kıyılabılır dıyosun
arkadaşım hırsızlık yapacak,kacarken arabalarını ben sürsem günah işlemıs olur muyum..
gıbı bıse buda..
arkadaşım hırsızlık yapacak,kacarken arabalarını ben sürsem günah işlemıs olur muyum..
gıbı bıse buda..
merhabalar arkadaşlar , iş yerinden bayan arkadaşım evli bir adamla görüşüyor.arkadaşım kocasından ayrıldı şuan dul adamla dini nikah kıymak istiyolar.benden de onlara şahitlik yapmamı istediler.adamın ilk karısının bundan haberi yok ben şahitlik yaparsam bi vebale girmiş olurmuyum.(karısı ilişkisi oldugunu biliyormuş)
merhabalar arkadaşlar , iş yerinden bayan arkadaşım evli bir adamla görüşüyor.arkadaşım kocasından ayrıldı şuan dul adamla dini nikah kıymak istiyolar.benden de onlara şahitlik yapmamı istediler.adamın ilk karısının bundan haberi yok ben şahitlik yaparsam bi vebale girmiş olurmuyum.(karısı ilişkisi oldugunu biliyormuş
Ben olayı anlamadım şu an hem arkadaşın hem dini nikah kıyacağı adam bekar mı?çünkü adamın eşinden eski diye bahsetmişsiniz,arkadaşım da kocasından ayrıldı demişsiniz.
hocanın kıyması yasaktır zaten, cezası vardır.
muhtemelen ya tanıdıktır hoca, ya da bir çıkarı vardır bu nikahtan..
ya benim çalıştığım köydeki imam, resmi nikahtan bir 15 dk önce kıyıyor da ona bile içi rahat etmiyor, resmi nikaha arkalarından o da geliyor. kaldı ki köy burası, herkes herkesi zaten tanıyor. bu sorgusuz sualsiz nikah kıyan imamlar nerden çıkma bilemedim ben.
inanmıyacaksınız ama adam istemiş dini nikahı tam anlamıyla sahiplenmek amacıyla..
Tam anlamiyla sahiplenmekmi hahaaaaa bi s.ktrsin ordan.madem sahiplenecekte 9yildir ne zina yapiyo bosasin digerini senin cok sevgili arkadasinla evlensin
merhabalar arkadaşlar , iş yerinden bayan arkadaşım evli bir adamla görüşüyor.arkadaşım kocasından ayrıldı şuan dul adamla dini nikah kıymak istiyolar.benden de onlara şahitlik yapmamı istediler.adamın ilk karısının bundan haberi yok ben şahitlik yaparsam bi vebale girmiş olurmuyum.(karısı ilişkisi oldugunu biliyormuş)
arkadaşım adına üzülüyorum.evli bi adamla beraber cinsel hayatlarıda var.şimdiki yaptıkları zaten zina cok uyardım bitirmesi için ama yapmadı.bide üstüne imam nikahı kıyacaklar.karı koca aralarında cinsellik olmadıgı içinde karısı buna gözyummuştur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?