Bilgilirinize sığınıyorum ...

arkadasım senın cevabında bayagı agır olmus yaa yanı arada esıtlık saglayacaksa kıyılabılır dıyosun

Arkadaş bana vebali olur mu demiş. Ben de dini açıdan geçerli olanları yazdım.
Bu ülkede dini nikahın resmi nikah kıyılmadan suç olduğu zaten malum. Etik açıdan hiç tartışılacak birşey bile yok.

Yani bu olayda nereden bakarsak bakalım hiç bir doğru bulamayız.

adam hür değilse evli ise yalana ortak olur vebal altında kalır..ikiside resmen boşanmadıysa kesinlikle yapmasın..kardeşim olsa yapmam...

Bana kalırsa böyle bir vebale girmeyin derim yuva yıkanın yuvası olmazmış derler.. Sonra evli adamın eşi size beddualar yağdırır sonuçta sizin bilginiz var arkadaşınıza güzel bir dille bunu yapamayacağınızı belirtin.

Benim anlamadığım diğer bir konu: madem erkek kadını o kadar seviyor ki sahiplenmek için dini nikah kıyıyor. madem öle, onu düşününceye kadar karısından boşanmayı düşünse ya..
bu hikayede, kocasının ilişkisini bilen ama boşanmayan kadın, evli olupta boşanmayı g.tü yemeyen onun yerine dini nikaha sarılan adam, evli bir adamla kendi kendine hayaller kuran bir kadın... Hepsinin hayatı da tam bir hüsran.. yazık, hepsine ayrı ayrı yazıklar olsun...

Son düzenleme:

kendilerine Müslüman onlar

adamların klasik yalanları eşimle aramızda bir şey kalmadı ... nerden biliyorsun eşiyle konuştun mu eşinden izin aldınız mı ? hangi kadın aralarında ne olursa olsun evli olduğu adamın başkasıyla birlikte olmasına razı olur. bilmek başka kabul etmek başka.
hep adamlara kızılıyor ama kadın kadının kurdu.
bu işin doğru olmadığını vicdanın sana söylüyor işte bak rahatsız olmuşsun ki bir sana dur desin ya da vicdanını susturmana yardım etsin.

inanmıyacaksınız ama adam istemiş dini nikahı tam anlamıyla sahiplenmek amacıyla..

Tam anlamiyla sahiplenmekmi hahaaaaa bi .... ordan.madem sahiplenecekte 9yildir ne zina yapiyo bosasin digerini senin cok sevgili arkadasinla evlensin

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu kadın madem biliyo kocasının başka kadınla ne haltlar yediğini boşansın ozaman... benım akrabamın kızıda evli adamla düşüp kalkıyo aralarında dini nikah varmı bılmem ama yüzük takıyo yanii... aynı mahalledeler bende kadını tanıyorum boşan diyorum inat ediyo boşanmıyo adamın gözünde yok karısı boşanmak istiyo ama kadın yok kabul etmiyo... sanırım bu durumda öyle adam boşanmak istiyordur ama kadın istemiyordur kesın sonrada ortaya böyle rezil ilşkiler çıkıyo işte.... bence hiç şahit olmayın böyle bir duruma kabul etmeyin sakın şahitliği...

ahlakın olmadığı yerde dinden bahsetmek kadar saçma bir şey olamaz.
siz bu ahlaksızlığı kabul ettiniz de dini açıdan uygunluğunda mı süpheye düştünüz?

Kimse boşanmak isteyen bir adamı tutamaz........ne o nafaka mı ağır geldi.......bence karısından katiyyen boşanmak istemiyordur.....boşanmaması içinde gönlünü hoş tutuyordur......bir eli yagda bir eli balda

Tam anlamiyla sahiplenmekmi hahaaaaa bi s.ktrsin ordan.madem sahiplenecekte 9yildir ne zina yapiyo bosasin digerini senin cok sevgili arkadasinla evlensin

hahhahahahah, hay ağzına sağlık be arkadaşım

nasıl bir yüce gönüllülük adamdaki, sahiplenmek istiyormuş. p...........

Allah böylelerinin cemil cümlesinden korusun bizleri inşallaaahhh.
Söve söve günahkar oldum resmen ya hey Allahım tövbe yaaa

Ya bırak karısı ilişkisi olduğunu biliyormuş. Gizli yapılan nikahın hicbir hükmü yok, müslümanların rahat sevişebilmek icin uydurdukları bir durum. Böyle bir günaha ortak olup olmamak sizin vicdanınıza kalmış.

Nerden biliyorsunuz aralarında cinsellik olmadığını? Yatak odasına kamera mı taktınız? Adamın bir ay sonra cocuğu olursa hiç şaşırmam Leylekler bırakır kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…