- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Nerden biliyorsunuz aralarında cinsellik olmadığını? Yatak odasına kamera mı taktınız? Adamın bir ay sonra cocuğu olursa hiç şaşırmamLeylekler bırakır kesin :)
arkadaşım adına üzülüyorum.evli bi adamla beraber cinsel hayatlarıda var.şimdiki yaptıkları zaten zina cok uyardım bitirmesi için ama yapmadı.bide üstüne imam nikahı kıyacaklar.karı koca aralarında cinsellik olmadıgı içinde karısı buna gözyummuştur diye düşünüyorum.
canım benim bunlar zaten 9 senedir beraberlermiş.geçmişlerini pek kurcalamadım sormadım fazla derinlere inmedim ama adamın karısı kocasının arkadaşımla olan ilişkini falan biliyormuş.adamın karısıyla arasında cinsellikte yokmuş ama boşanmıyorlarmış..
merhabalar arkadaşlar , iş yerinden bayan arkadaşım evli bir adamla görüşüyor.arkadaşım kocasından ayrıldı şuan dul adamla dini nikah kıymak istiyolar.benden de onlara şahitlik yapmamı istediler.adamın ilk karısının bundan haberi yok ben şahitlik yaparsam bi vebale girmiş olurmuyum.(karısı ilişkisi oldugunu biliyormuş)
bir arkadas muta nikahindan bahsetmis de duzeltmek icin yaziyorum. muta bir haftaligina filan kiyiliyor. bu oyle bi durum degil. konuya gelince nasil bir yorum yapacagimi bilemedim. cinsellik yasamiyolarsa bosansalar ya? adam kandiriyor olmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?