Bak canım sana anlatayım benim Yaşadığım şeyleri yaşama, hastanede emziremedik, azıcık şırıngalı mama verdiler, Çocuğum iki gün aç kaldı, derken evde Bakım basladı hastanedeyken hemşireye bebeğim ememedi nasıl besleyeyim dediğimde 4 saatte bir dedi peki ne kadar dedim yiyebildiği kadar dedi, yeni Doğan bebek 4 saat aç mı kalır hiç, o hemşireyi Allah a havale ediyorum. Nitekim evde dediği gibi besledim o kadar aceminin ki biberonla değil kaşıkla besledik 5. Gün sarılığı en üst seviyeye çıktı eve geldik ve düzgün bir şekilde beslemeye başladık 6. Gün aranma hareketleri yapıyordu bebeğim Ağzına emzik verdik ve bir emzik herşeyi çözüverdi. Keşke ama keşke ilk gün emzik verseydim, emzikten sonra bebeğim hep emdi, bol bol emdi yavrum ve sarılığı hemen düZeldi... Ve şuan yaşadıklarıma o kadar korkum varki bebeğime bir şey olacak diye, hiç bir iş yapamıyorum hep bebeğimle ilgileniyorum, psikoloğa gideceğim.. Bebeğim iyi görünüyor ama ben çok panik haldeyim. Sana tavsiyem bol bol araştır kitap oku bebek bakımıyla ilgili.