Bilgisayar alacağım zaman ben de bu modele bakmıştım. İşinizi görür, güzel bir bilgisayar. Isınma yapmaz. Beni düşündüren şey ekran ve klavye arasındaki menteşeler olmuştu. Çünkü daha önce kullandığım bilgisayarımdan farklıydı, garip geldi. İnternette yorumlarına baktığımda da menteşelerden yakınan bir yorum gördüm.
Klavyesi ışıklı mıydı hatırlamıyorum ama ışıklı klavyeleri kullanmak daha rahat oluyor.
Özet olarak performansı gayet güzel kullanması rahat bir bilgisayar. Isınma problemi yapmaz ancak pil ömrü konusunda çok bir şey beklemeyin. 1-2 sene içinde prize bağımlı hale gelir. İlk aldığınız zaman pil ömrü yaklaşık 3 saat olur sonra gittikçe düşer.
Asus’un garantisinden çok emin olduğum için rahatlıkla önerebiliyorum zaten. Fanı temizleyin diyip gönderdiğim bile oldu

Hatta bir kere fanımın garip sesler çıkarmaya başladığını yenisini istediğimi söylemiştim, sorun çözülmüş halde gönderdiler bilgisayarı. O yüzden dediğim gibi eğer menteşelerde sorun olursa zaten kolayca gönderip hallettirebilirsiniz sorunu.
Bence bu modeli alabilirsiniz
Düzenleme: Hiii konu 2016’nın konusuymuuş. O kadar yazmıştım oysa kiii