bende de god of ware takıntısı var başa sarıp sarıp oynuyorum, yeni seri bekliyorum şaka gibi
Ciddi mısın ? Hiç ilgimi çekmedi " yakında" o zamanResident evil oynamadıysan oyna bencee korkudan tavana yapışmışlığım var oynarken
Resident evil miii siz daha outlast 1-2 oynamamışsınız hanımlar :) Ha ben adam öldürmek istiyorum derseniz de rainbow six siegeGta da olabilir konu sahibi size önerim elektrikler kesilebilir mesela ansızın ya da aa internet gitti
Oyunları resmen hafızaya alıyorumResident evil miii siz daha outlast 1-2 oynamamışsınız hanımlar :) Ha ben adam öldürmek istiyorum derseniz de rainbow six siegeGta da olabilir konu sahibi size önerim elektrikler kesilebilir mesela ansızın ya da aa internet gitti
Hahah korkudan bayılacak durumlara geldim. Çığlık atıp gözlerimi kapatıyodum, nefesimi tutuyodum. En sevdiğim oyundur outlast 1-2-whistleblowerYok ben korku bağımlısıyım outlast duymadımm iyimiii hemen almam lazım :))))
Yok ben korkmak değil de polis-terörist olmak istiyorum derseniz de cs:go diyorum sizeOyunları resmen hafızaya alıyorumtek bağımlı ben değilmişim ne güzel
Hahah korkudan bayılacak durumlara geldim. Çığlık atıp gözlerimi kapatıyodum, nefesimi tutuyodum. En sevdiğim oyundur outlast 1-2-whistleblower
SWAT da çok güzelYok ben korkmak değil de polis-terörist olmak istiyorum derseniz de cs:go diyorum size
Resident evil miii siz daha outlast 1-2 oynamamışsınız hanımlar :) Ha ben adam öldürmek istiyorum derseniz de rainbow six siegeGta da olabilir konu sahibi size önerim elektrikler kesilebilir mesela ansızın ya da aa internet gitti
Bıyrın ben oynadım 3ünü de
Res evil çok iğrençti yani görüntüler bakımından, oyun olarak değil
Outlast 2 de ortalarda baydı beni
Outlast 1 hepsine basar diyorum
İlk defa öyle bir deneyim yaşamıştım tabi ondandır
Ayrıca şaşırdım
Burada tek oyun oynayan kadın ben değilmişim
Biraz garip karşılayabiliyor insanlar da
GTA yı çok oynamak istiyorum ama PC kaldırmaz
Alev alır
Eminim çünkü oyun arkadaşlarını tanıyorum.Bilgisayarda sadece oyun oynadığına emin misin ?
O zaman sıkıntı değil o kadarEminim çünkü oyun arkadaşlarını tanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?