Bilgisayar Oyunları ve Kocam

Yok ben korku bağımlısıyım outlast duymadımm iyimiii hemen almam lazım :))))

Oyunları resmen hafızaya alıyorum tek bağımlı ben değilmişim ne güzel

Yok ben korku bağımlısıyım outlast duymadımm iyimiii hemen almam lazım :))))
Hahah korkudan bayılacak durumlara geldim. Çığlık atıp gözlerimi kapatıyodum, nefesimi tutuyodum. En sevdiğim oyundur outlast 1-2-whistleblower

Hahah korkudan bayılacak durumlara geldim. Çığlık atıp gözlerimi kapatıyodum, nefesimi tutuyodum. En sevdiğim oyundur outlast 1-2-whistleblower

Korku evlerine oyuna gittinmi hiç ? Hastasıyım her hafta 2-3 bağımlılık resmen istanbulda 70 oyuna gitmişimdir korku bağımlısı varsa tavsiye edebilirimmmm :))

1-2 saat stres atmak icin neyse de....

Zaten bu adam isten kacta geliyor sonra 1 e dek pc basinda

Gercek hayata donmesi gerek. Bagimlilik ne yazik ki bu da.

Orda oynayacagina ogluyla iki araba yarisi lego vs oynasin.
Cocugunuzun babaya ihtiyaci var. 3 saat pc 15dk cocuk olmaz.

Son düzenleme:

Bıyrın ben oynadım 3ünü de

Res evil çok iğrençti yani görüntüler bakımından, oyun olarak değil

Outlast 2 de ortalarda baydı beni

Outlast 1 hepsine basar diyorum

İlk defa öyle bir deneyim yaşamıştım tabi ondandır

Ayrıca şaşırdım

Burada tek oyun oynayan kadın ben değilmişim

Biraz garip karşılayabiliyor insanlar da

GTA yı çok oynamak istiyorum ama PC kaldırmaz

Alev alır

Bizim wow ekibindeki çocuklardan biri eşini 3 aylığına annesinin yanına gönderiyordu, rahat oyunu kasalım diye hahaha sizin ki iyi, yanınızda oynuyor

Mass effect ve uncharted serilerini tavsiye ederim...

Bende çok severim bilgisayar oyunlarını , takip ettiğim yayıncılar var adamın biri avukat hem çalışıyor hem oyun oynuyor hem evli karısı da sitem ediyormuş bilgisayarla mı evlendin diye :) en son onu da oturtmuş bilgisayar başına beraber oyun oynayıp video çekip atıyordu kanalına.. karısı da alıştırmış adam :) bagımlıysa kesinlikle bırakmaz , valla bende kol olsa bu işin ticareti yaparım boş boş oynamam en küçük yayıncı bile saatte 480 tl kazanıyor bagışlardan iyi para bence .

Online oyunlar ortam olduğu için bağımlılık yapıyor.bendede var ama ben çok istiyorum oyun oynayacak bir eşim olsun evlenirsem tabisiz de oynayın belki seversiniz.

Biz eşimle playstation oynuyoruz. Eve ps4 alın birlikte oynayın. Bu arada onu yoksa pc oyunlarından asla kaldıramazsın haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…