gözünü oyarım ama benden kurtulamaz !Zaten oyun derse siz de gözünü oyun.
Sonra da yallah..
yani sürekli başında 5 dk 10 dk yarım saat sonra yine sonra yine gece 1 e kadar sürüyo böylegünde kaç saat oynuyor.?
canım istiyoda yanımda otur ben oyun oynayayım diyorBen mi oyun mu derseniz,oyun der.
O ne çocuk gibi .
Sizi yanında istiyormuş ,ilgileniyormuş,dert ne?
Oyun oynamayınca evi kır bahçesine çevirip ağzında gülle koşarak size geleceğini mi sanıyorsunuz.
ben anlamıyorum valla onun oyunlarından oyun ingilizce zaten online browser oyunuymuşSiz de oynasaydınız güzel güzel geçinirdiniz aslında.
Ben severim ps/pc oyunlarını :)
Kaç saat oynuyor o da önemli?
Bir de ne oynuyor merak ettim
ben anlamıyorum valla onun oyunlarından oyun ingilizce zaten online browser oyunuymuş
ben mi oyun mu diyeceğim sonun da ama oyun demesinden korkuyorum
ps oynasa oynıyacam daÇocuk olana kadar tek zevkimiz ps oyunuydu anam akşama kadar oynasak doymuyorduk şimdi birisi çocuğa baksa da oynasak diye birbirimizin gözüne bakıyoruzanca hafta sonları takılıyoruz, çok zevkli bence :) bak yanında da durmanı istiyormuş sende bir teklif et bende oynamak istiyorum diye öğretirken zaten soğur
var ama işi de bilgisayarla işte arkadaşlıklarını kıskanıyorum hepsi erkek tek iyi yön buOnline olanlara ben hiç girişmedim
Şimdi orada arkadaşlık kur bilmem ne zor iş : D
Kendi oyunumu kendim oynarım ben : D
Günde birkaç saat oynamasına bir şey demeyin bence de
Gecelere kadar başından kalkmadan iyi bir şey değil
Peki hiç mi sorumluluğu yok bu adamın
İş gibi?
yani sürekli başında 5 dk 10 dk yarım saat sonra yine sonra yine gece 1 e kadar sürüyo böyle
ps oynasa oynıyacam da
var ama işi de bilgisayarla işte arkadaşlıklarını kıskanıyorum hepsi erkek tek iyi yön bu
evet orada kendine bi dünya kurmuş ve çok mutlu biz ona engel oluyomuşuz gibi hissediyorum bazen bu arada 2 yaşında oğlum var ciddi ve sakın çok konuştuk tamam o sırada problem yok ama bir iki haftaya tekrar bağımlı moda geçiyorPS da ilgisini çekecek bir oyun bulamaz mısınız
Mesela kendi oynadığı oyuna yakın
Online oynayanlar çok bağlanıyorlar oradaki ortama
O yüzden ben de sevmiyorum pek
İkinci dünyaları gibi oluyor
Ama burada gerçek bir dünya da var
Bu ikisinin ayırdını kaybetmek iyi değil
Oturup ciddi ve sakin bir şekilde konuştunuz mu peki
Kızma, sitem etme demiyorum
Online oynuyor sanırım ? İşte o maalesef bağımlılık yapıyor...ps oynasa oynıyacam da
var ama işi de bilgisayarla işte arkadaşlıklarını kıskanıyorum hepsi erkek tek iyi yön bu
evet orada kendine bi dünya kurmuş ve çok mutlu biz ona engel oluyomuşuz gibi hissediyorum bazen bu arada 2 yaşında oğlum var ciddi ve sakın çok konuştuk tamam o sırada problem yok ama bir iki haftaya tekrar bağımlı moda geçiyor
Çocuk olana kadar tek zevkimiz ps oyunuydu anam akşama kadar oynasak doymuyorduk şimdi birisi çocuğa baksa da oynasak diye birbirimizin gözüne bakıyoruzanca hafta sonları takılıyoruz, çok zevkli bence :) bak yanında da durmanı istiyormuş sende bir teklif et bende oynamak istiyorum diye öğretirken zaten soğur
Yemin ederim bizi anlattın resident evil çıkmıştı ya bikaç ay önce kızımı falan unutuyodum nerde bu yok diye uyumuyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?