- Konu Sahibi bademlikurabiye
-
vav! bunu yapabilir miyim bilmiyorum ama zaten her konusmaya calistigimda bosanma konusunda ciddi oldugunu bildirdi.
bu durumda, dik dur ve bosan diyorsunuz. haklisiniz tabi, en cok kendime deger vermeliyim.
icimdeki kaygilar; yalniz kalmak, 28 yasindayim, cocuk sahibi olmak istiyorum, ve bunu onunla yapmak istiyorum. bir baskasini birakin sevmeyi, bakmaya bile hevesim yok ve olacagina da inanmiyorum.
haydi gunun birinde oldu diyelim, o zaman da yasim kac olacak, cocugum olabilecek mi bilmiyorum.
ailemle de ters duserek evlenmistik, simdi ailemle sorunumuz yok ama boyle bir durumda onlar da benim icin bu kaygilari fazlasiyla duyacaklar.
hele onu baskasiyla evli ve cocuklu dusununce olmek istiyorum.
bizi bu kadar kolay harcamamali.
ama yapacak birsey yok sanirim.
yok kizmiyorum size.
ama su an hersey cok sicak ve yaniyorum.
yazdiklarinizdan guc aliyorum
ben bi karar versem hersey bitecek zaten. o da rahatlayacak. ama ben onun gibi kestirip atamam, bence bu yanlis da. sadece susabiluyorum su an. kendime zaman veriyorum. bosanacaksam da once bunu biraz sindirmk istiyorum. bunun ailesi var, ne bileyim. lanet olsun.
evet iste normalde kavgalarda yaptigina bakarsan bosanmak icin bahane ariyor gibi duruyor.
ama bunlarin disinda o kadar iyi ki, sevgi dolu, ne bileyim sevgisini bol bol gosterir.
bu yuzden inanamiyorum ona boyle yaptigi zamanlarda. o kadar sicak seviyor ki birden soguyunca inanamiyorum.
barisir barismaz yine ayni.
ama bu sefer gercekten bitti galiba.
kendimi alistirmaya calisacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?