- Konu Sahibi bademlikurabiye
-
Tabiki unutursun zaman herseyin ilaci. Ancak ayrilik olsa dahi insan bunu duymak istiyor, mesajla veya telefonda olacak isler degil ki bunlar.
Dayak dahil, aldatma da varmis. Butun bu olumsuz seylere bakinca kaybin degil kazancin var. Kaybeden o esasinda ama bunu anlayacak kadar akilli degil esin belliki... Zor bir sureç ama atlatacaksindir mutlaka sabret arkadasim...Allah yardimcin olsun...
annengili sen ara deki telimde problem var ben sizi aricam dersin
esin seni seviyo,
sadece naz yapiyo,
benim esimle huylari birerbir ayni,
ben boyle yaptim,
simdi artik ayriliktan falan bahsetmiyor,
sadece arada kavga edersek diyoki sen simdi bunuda firsat bilip gidersin ayrilirsin benden,
gozunu korkuttum
yani tersine dondu hersey
ve simdi 3 aylik hamisim cokta mutluyuz
allah yardımcın olsun canım,inşallah kısa zamanda barışırsınız.
arkadaşım son gelişmeleri okudum da sanki kocan pişmanlık yaşıyor.yani seni kaybetmekten korkmaya başlamış.daha önceki yazılarımdaki gibi ben yine sana sakın taviz verme diyeceğim.senin yalvarmanı bekliyor şuan.bundan sonra ne olursa olsun yalvarmayacağını bilsin.hatta bu davranışlarından dolayı ondan soğuduğunu,eskisi gibi olmadığını hissetsin.inşallah ayaklarına kapanır,özür diler de barışırsınız.
ya sın daha 28 anne olamayacağım , yanlız kalacağım gibi korkuların çok doğal ama inan bana boş...bunu boşan diye söylemiyorum...eşin şımarık çocuklar gibi ; ağladıkça her oyuncağı aldırabileceğini bilen çocuklar vardır yaa...madem bu kadar gençsin önünde bu kadar yaşam var ve bu zamanı eşinle yaşamak istiyorsun...sürekli bu saçma sapan durumlarıda yaşamak istemiyorsan direneceksin ...yoksa ömrün böyle geçer arkadaş kendinede doğacak çocuklarınada yazık edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?