• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar yüzünden olan kavgalarımız

bastan sonuna kadar okudum
cok uzuldum senın adına :58:
neden bu kadar tavız verdın kendınden canım ya
o senden cokmu degerlıkı yalvardın yakardın:59:
sen kendıne deger vermezsen hıc kımse deger vermez sana once sen kendını degerlı kılcaksın
yanlıs anlamadıysam aldatma ve dayak ta olmus, :59:
yanlıs anlama luffen ama bana kıyısında köşesınden tutulcak bı evlılık gıbı gozukmedi:59:
allah yardımcın olsun

bastan sonuna kadar okudum
cok uzuldum senın adına :58:
neden bu kadar tavız verdın kendınden canım ya
o senden cokmu degerlıkı yalvardın yakardın:59:
sen kendıne deger vermezsen hıc kımse deger vermez sana once sen kendını degerlı kılcaksın
yanlıs anlamadıysam aldatma ve dayak ta olmus, :59:
yanlıs anlama luffen ama bana kıyısında köşesınden tutulcak bı evlılık gıbı gozukmedi:59:
allah yardımcın olsun

aldatma internet üzerinden kameralı falan şekildeydi. dayak ise bir kere oldu.
tabi ben eskiden lafını bile kabul etmedim bunların. basiretim baglandı herhalde o zamanlar.

aman yaaaa
az önce telefonu açıp annemi aradım merak etmesin diye telefon sorunlu falan dedim
anneannemle oturuyorlarmış gariplerim, iyi geldi seslerini duymak
ama sonra telefon dokunmatik olunca eşimi aramaya başladı telefon ya. ekranımda kısayol var basınca hemen onu aryordu. hemen bitir dedim ekrandan ama çalmamıştır ona inşallah.

Arkadaşım konuyu baştan sona kadar okudum.

Ne güzel gencecik insansın sen. Bu foruma bakmıyor musun 10 günlük çocuğuyla boşananlar var. Onların yükünün yanında seninki ne olabilir ki? İş de bulabilirim demişsin, kocanın eline bakma durumun da yok. sakın ha kendini çaresiz sıkıntıda görme.

Hem eşinin ayrılmak istediği falan da yok. Dersin bak 10 gün sonra bu dediğimi :9: Adam alışmış ah deyince ah uh deyince uh. Ohhh ne rahat hayat. Sen kadıncağızı yeni evliyken aldat dayak at ( ki bence sayısı hiç önemli değil) sonra kalk boşanıyorum de.

Hem varya havlayan köpek ısırmaz. Boşanan adam öle mesajmış telefonmuş yapmaz. Gider paşa paşa açar davasını. Boşanmak istediği falan yok sadece alışmış senin yalvarmana gene aynısını bekliyor.

Bak boşanırmısın boşanmaz mısın bunu bilemem ama her 2 durumdada yaptıklarını çektir ona. Arama ararsa açma umursama dışarı çık arkadaşına git. Ne aşağılayıcı bir durum ya şu an evde senin onu beklediğini ağldığını düşünüyor. kendini nasıl bu kadar küçültebiliyorsun???

Ona öyle bir ders verki, bıunu yaptığına yapacağına bin pişman olsun. Zatenm 3 gün sonra gelir demekki ben senin için bu kadar değersizmişim demek sen beni sevmiyormuşsun mesaıma cevap bile vermedin falan der.

Ben burdayım valla görürsünüz. O adamda boşanacak 'şey' yok :71:

Son düzenleme:
dısarı cık, gıt bı arkadasınla kahve iç bi yerde. kendıne bısey al kuaföre gıt ıyı gelır,
SEN DEGERLISIN unutma
senı sındırmeye calısıyı yalvarkı egosu tavan yapsın beyfendının:57:

Arkadaşım konuyu baştan sona kadar okudum.

Ne güzel gencecik insansın sen. Bu foruma bakmıyor musun 10 günlük çocuğuyla boşananlar var. Onların yükünün yanında seninki ne olabilir ki? İş de bulabilirim demişsin, kocanın eline bakma durumun da yok. sakın ha kendini çaresiz sıkıntıda görme.

Hem eşinin ayrılmak istediği falan da yok. Dersin bak 10 gün sonra bu dediğimi :9: Adam alışmış ah deyince ah uh deyince uh. Ohhh ne rahat hayat. Sen kadıncağızı yeni evliyken aldat dayak at ( ki bence sayısı hiç önemli değil) sonra kalk boşanıyorum de.

Hem varya havlayan köpek ısırmaz. Boşanan adam öle mesajmış telefonmuş yapmaz. Gider paşa paşa açar davasını. Boşanmak istediği falan yok sadece alışmış senin yalvarmana gene aynısını bekliyor.

Bak boşanırmısın boşanmaz mısın bunu bilemem ama her 2 durumdada yaptıklarını çektir ona. Arama ararsa açma umursama dışarı çık arkadaşına git. Ne aşağılayıcı bir durum ya şu an evde senin onu beklediğini ağldığını düşünüyor. kendini nasıl bu kadar küçültebiliyorsun???

Ona öyle bir ders verki, bıunu yaptığına yapacağına bin pişman olsun. Zatenm 3 gün sonra gelir demekki ben senin için bu kadar değersizmişim demek sen beni sevmiyormuşsun mesaıma cevap bile vermedin falan der.

Ben burdayım valla görürsünüz. O adamda boşanacak 'şey' yok :71:

canım benim:) evde değilim dün öğleden sonra çıktım arkadaşıma geldim. şu anda o evde, uyuyormuş:) mesajları dikkate almazsan iş tersine döndü gibi gözüküyor, en azından öyle hissetmek hoşuma gidiyor. o evde, nerede oldugumu bilmiyor, cevap vermiyorum, güzel şeylermiş gerçekten. yıllardır yaptığı kadar varmış.

altı üstü boşanmakla ilgili mesajına cevap vermedim, belki de yine dava açacak ama sanki o yalvarıyormuş da ben kabul eymiyormuşum gibi huzur ve neşe içindeyim. gerçekten güzel bir his.

valla ilk günlerde o seni bırakamaz diyenlere açıkçası içimden zerre kadar inanmıyordum, sadece diyordum ki kendi kendime boşanacaksak da yüzümü görmesin artık, dik duracağım vs.

ama şimdi haklı olabileceğinizi düşünmeye başlıyorum. kimbilir...

Aslinda oldukca zor bir durum..esin gercekten ayrilmak istemiyor
ama bu sekilde davranmasini engelleyemiyor olabilir..Kesin olarak
soyleyebilecegim tek sey, sen yalvarip duzelttikce o bu sekilde davranmayi
surdurecektir.Sen de bu kez yalvarmayacagini,duzeltmek icin ugrasmayacagini
tavirlarinla belli edersen belki o cozmek zorunda kalir bu durumu ve bir daha da yapmaya
cesaret edemez..ama isin baska bir boyutu daha var,esin cok inatciysa
gercekten bosanmayla da sonuclanabilir..Umarim esin hatasini anlar
ve en kisa surede duzelir hersey...

eşlerin birbirini sıkmamasından yanayım kadın kendi alanı olmalı şu bazı bayanların erkeksiz birşey yapamayanları anlamıyorum sürekli adamla yanyana bana bunaltı gelir ve ilişkiyi, saygıyı bozar ,nefes alacak alanlar bırakılmalı

eşlerin birbirini sıkmamasından yanayım kadın kendi alanı olmalı şu bazı bayanların erkeksiz birşey yapamayanları anlamıyorum sürekli adamla yanyana bana bunaltı gelir ve ilişkiyi, saygıyı bozar ,nefes alacak alanlar bırakılmalı

erkeksiz bişi yapamamak ve sürekli yan yana olmak ile, beraberliği sürdürmek ya da ayrılmak aynı şeyler değil kanımca. sürekli ısrar eden tarafın ben olmasının yanlış olduğunu kabul ediyorum ama bunun adı sürekli yan yana olmak olmasa gerek.

cnm baştan sona okudm yazılanları, anladıüım kdryla eşinle birbirinizi seviosunuz ama kaprisleri yüzünden huzur bulamıosunuz, gördğüm kdryla her evlilikte olur böyle durumlar ama bu kdr fevri hareketlerde bulunması çok yanlış, unutma tepkisizlk en iyi tepkidir, işler senin lehine dönmüş anlaşılan, yine yalvarmıs olsan böyle hissetmezdn emin ol, bence bu şekilde devam et kendini hiç üzme herşey yoluna girer umarm:31:

herkes kendi kösesine cekildiginde yani ikiniz de birbirinizden ayri kaldiginizda belli olur esinin gercek niyeti.tabi bu sirada senin durusun cok önemli.sabredip bir kac ay onu sensiz birakirsan eminim neye ugradigini sasirir ve seni kaybedeceginin telasi sarar da sen bile sasirirsin bu esim mi diye!! Allah yardim etsin insallah canim.hiiiic üzülme.hersey olacagina varir.

herkes kendi kösesine cekildiginde yani ikiniz de birbirinizden ayri kaldiginizda belli olur esinin gercek niyeti.tabi bu sirada senin durusun cok önemli.sabredip bir kac ay onu sensiz birakirsan eminim neye ugradigini sasirir ve seni kaybedeceginin telasi sarar da sen bile sasirirsin bu esim mi diye!! Allah yardim etsin insallah canim.hiiiic üzülme.hersey olacagina varir.

en azından okuması güzel oluyor bu düşüncelerinizi. uçuk hayaller gibi geliyor bunlar ban ama olsun, sonu boşanma ie de bitecekse dediğiniz gibi yapacağım.

dostlar,
yeni gelişmeler var. eşimle arkadaşı bu akam buluşup konuşacaklardı. arkadaşıyla görüştüğümden haberi yok. arkadaşı bana şöyle bir mail atmış:

"bademlikurabiyecim, eşinle uzun uzun konuştuk baya dertleştik, sorunları konuşarak cozmesi gerektiği konusunda ikna oldu. yalnız cok caresiz bi hali vardı, caresizlik herkesi agresifleştirir biraz da onu anlamaya calış, sen de alttan al, bir cıkış bulmaya calışın yoksa boyle kavgayla falan bir yere varılmaz sen bu işin eğitimini aldın benden daha iyi biliyorsun zaten. evde seni bekliyor şimdi, benim tanıdığım en güzel ciftlerden birisiniz, tek soyleyeceğim evliliğinizi kurtarmaya calışın kişisel sorunlarınızın boyle guzel bişeyi bozmasına izin vermeyin. bir suru sorun olabilir, hepsi de bir şekilde cozulur ama bu kavgalar unutulmaz ileride doner dolaşır yine hatırlanır ortaya dokulur herşey, geleceği de dusunup biraz daha dikkatli olmak lazım derim. seni cok seviyor bundan da daha onemli bişey yok bence. doğum gununde guzel bi yemege falan cıkar sen en iyisi onu, ilişkinizin biraz tazelenmeye ihtiyacı var belki de. beni haberdar et gelişmelerden gerekirse bi daha konuşurum ben."

çarşamba günü eşimin doğumgünü. sizce bir plan yapıp arayayım mı ?

ama yine bana ters davranırsa bir daha aramam hatta numaramı bile değiştiririm. ertesi gün de gider dava açarım valla.

Yine siz peşinden koşmak üzere programlanıyorsunuz bunun farkındamısınız?
Madem arkadaşı konuşmuş kendisiyle onun seni araması ve ikna etmesi üzerine bir konuşma gerçekleştirseydi.
Bence bunu yaparsanız yine gözünde küçülmeye devam edersiniz.
Aksine unutun doğum gününü yokluğunuzu farketsin bir.

Yine siz peşinden koşmak üzere programlanıyorsunuz bunun farkındamısınız?
Madem arkadaşı konuşmuş kendisiyle onun seni araması ve ikna etmesi üzerine bir konuşma gerçekleştirseydi.
Bence bunu yaparsanız yine gözünde küçülmeye devam edersiniz.
Aksine unutun doğum gününü yokluğunuzu farketsin bir.

konuşsam da eskisi gibi nolur ayrılmayalalım falan demeyeceğim. sorunları konuşmayı teklif edeceğim ve rahatsızlıkarımı anlatacağım, eğer isterse.

bilmiyorum.

konuşsam da eskisi gibi nolur ayrılmayalalım falan demeyeceğim. sorunları konuşmayı teklif edeceğim ve rahatsızlıkarımı anlatacağım, eğer isterse.

bilmiyorum.

Arkadaşı zaten bu konuda onu ikna etmiş, o halde aramasını bekle bence!..
Tersle konuşma demiyorumki,
sadece adım atmasını bekle

Canım bu sefer kararlıysa zaten donmeyecektır donersede karsına alıp adam akıllı konusmayı dene blöf yap sende mademki anlaşamıyoruz ıkı medenı ınsan gıbı ayrılalım bırbırımızı uzmeden de zaten ömrünü geçirebileceğin senin için gerçek insan o ise eşin senin için çabalayacaktır tamam bitirelim derse de üzgünüm arkadaşım ama bu evlilik zaten bitmiş kendini yıpratmaya hiç gerek yok güçlü ol

O aracı olmaya çalışan arkadaşada şöyle bi mail at bence.
Arayıp iki medeni insna gibi konuşmak isterse elbette yuva yıkmak kolay değil bende gerektiği gibi davranırım ve oturup çözüm için konuşurum de!
Oturup herzamanki gibi senin aramanı beklememesi gerektiğini bilsin.
Arkadaşı sanırım ona iletir bunu.

Back
X