Bilgisayar yüzünden olan kavgalarımız

merhaba konunuzu takip ediyorum INSALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR...
esiniz nerde oldugunuzu biliyormu...yanilmiyorsam arkadasinizda kaliyorsunuz...kac gundur evinizde degilsiniz...esiniz sizi hic merak etmiyormu nerdesiniz kac gundur ne yapiyorsunuz telefonunuz kapali :26:

konu sahibi arkadasim bu yazdiigima cevap vericekmisin:12:

bak bu da mantıklı geldi. üçüncü seçenek olarak.
arkadaşını çok uyardım ben önceden, benim seninle konuştuğunu bilirse tamamen ters teper. hiç sevmez öyle şeyleri diye. daha önceki deneyimlerimden biliyorum. arkadaşlarını ciddi şekilde uyarıyorum bu konuda, daha kötü olur diyorum. o yüzden sanmam söylediğini. konuyu kendisi açmış zaten.

tamam o zaman.

bence dediğimi yap. eşine yalvarma ama yeşil ışık yak ve geri çekil o gelsin. gelmesse kendi bilir. ama iki üç gün içinde gelmesse sen yine de evine git durumu ailesine bildir gurur yapıcaksan da onu eve almassın.

merhaba konunuzu takip ediyorum INSALLAH HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR...
esiniz nerde oldugunuzu biliyormu...yanilmiyorsam arkadasinizda kaliyorsunuz...kac gundur evinizde degilsiniz...esiniz sizi hic merak etmiyormu nerdesiniz kac gundur ne yapiyorsunuz telefonunuz kapali :26:
e
valla evi ilk terk ettiğinde de iki gün hiç arayıp sormamıştı. adam boşanalım diyordu başka bişi demiyordu ki zaten. şu anda nerde olduğumu bilmiyor ama arkadaşa tahminini söylemiş ve tutturmuş. ben de onun kimde kaldığını doğru tahmin etmiştim:) ailelerden arayan olmayınca eve falan gitmediğimi anlamıştır. bugün aradıysa bilmiyorum tlf kapalıydı.

e
valla evi ilk terk ettiğinde de iki gün hiç arayıp sormamıştı. adam boşanalım diyordu başka bişi demiyordu ki zaten. şu anda nerde olduğumu bilmiyor ama arkadaşa tahminini söylemiş ve tutturmuş. ben de onun kimde kaldığını doğru tahmin etmiştim:) ailelerden arayan olmayınca eve falan gitmediğimi anlamıştır. bugün aradıysa bilmiyorum tlf kapalıydı.

ama ortak arkadasiniz esinizle gorustugunde sizinle konustugunu soylememisti :26: soylemismiydi...
yerinizi bilse bile demezmi insan karim kac gundur elalemin evinde kaliyor gidip getireyim...
bu ne rahatlik boyle...:20:

ama ortak arkadasiniz esinizle gorustugunde sizinle konustugunu soylememisti :26: soylemismiydi...
yerinizi bilse bile demezmi insan karim kac gundur elalemin evinde kaliyor gidip getireyim...
bu ne rahatlik boyle...:20:

yok şimdi şöyle. o arkadaş aynı arkadaş değil.
benim evinde kaldığım kişi, ortak aile dostlarımız, ama eşi askerde. şu anda evde yalnız kalan bir kadın arkadaşımız yani. dolayısıyla buraya geldiğimi tahmin etmesi zor olmaz. ben buraya geldim ama evinde kaldığım arkadaşıma dedim ki eşinle konuşursan burada kaldığımı falan söyleme. askerde olan arkadaşın da bişiden haberi yoktu yani.
sonra bu akşam askerdeki arkadaşla eşim telefonda konuşmuş. eşim demiş ki bademlikurabiyeyle biraz limoniyiz. o da ciddi bişi değildir herhalde demiş, yok ciddi deiş o da. bi de eşim demiş ki büyük ihtimalle sizde kalıyor. bun üzerine askerdeki arkadaş karısını aradı, sonra benle konuştu falan. yine aynı şekilde eşime söylememesi gerektiğini falan biliyor zaten konuştuklarımızı, o benden daha iyi tanır eşimi.
velhasıl, böyle öğrendim tahminini.
herkesten arkadaş arkadaş diye bahsedince karışıyor ama bilmem anlatabildim mi.

niye gidip getirmiyor dersen, zaten benim dolaylı öğrendiğim şeyleri bir tarafa bırakırsan, şu an en son bana dava açıcam demiş durumda.
ne diyeyim yani.

canım sevgili olsanız anlayacam da evliyken zırta pırta Bitti denir mi ?? :53:
eşin gerçekten evliliği oyun sanıyor.. çok kaldırmışsın Bi taraflarını valla..

aslında Bi söz var, Bırakın insanların Bi tarafları kalksın, ne kadar yükselirse o kadar sert düşer.. sana Bişe diyim mi canım, Bu durum eşini adam etmek için süper Bi firsat.. dik Burnunu, verme yüz falan, kutlama doğum gününü falan.. sürüm sürüm sürünmezse her dediğini yapmazsa gel Beni Bul yüzüme tükür.. aynılarını yaşadımm aynılarını.... ota B.oka bitti diyen adam şimdi kapımdan ayrılmıyor.. Bu erkekler kayBetmeden kıymet Bilmez.. Bırak kaybetsin Bırak dank etsin.. o çoook hayaliğini kurduğu "sensizlik" te Boğulsun Bakim, görsün dünya kaç Bucak.. çok şımartmışsın Be.. şimarttiğin gibi yola getireceksin ama sadece sabır ... lütfen ama lütfen hemen yelkenleri suya indirme..

aslında Bi söz var, Bırakın insanların Bi tarafları kalksın, ne kadar yükselirse o kadar sert düşer.. sana Bişe diyim mi canım, Bu durum eşini adam etmek için süper Bi firsat.. dik Burnunu, verme yüz falan, kutlama doğum gününü falan.. sürüm sürüm sürünmezse her dediğini yapmazsa gel Beni Bul yüzüme tükür.. aynılarını yaşadımm aynılarını.... ota B.oka bitti diyen adam şimdi kapımdan ayrılmıyor.. Bu erkekler kayBetmeden kıymet Bilmez.. Bırak kaybetsin Bırak dank etsin.. o çoook hayaliğini kurduğu "sensizlik" te Boğulsun Bakim, görsün dünya kaç Bucak.. çok şımartmışsın Be.. şimarttiğin gibi yola getireceksin ama sadece sabır ... lütfen ama lütfen hemen yelkenleri suya indirme..

valla ya ben de öyle diyorum. şu doğumgünü olmasa planım da oydu zaten. hatta askerde olan arkadaş da destekledi dedi bir hafta on gün kapat telefonunu. doğumgünü olunca şimdi ortak arkadaşlar yap bişi falan diyolar tabi. bir de ben bişiler öğrendim evet, en azından göründüğü kadar kararlı olmayı beceremediğini ama, baktığın zaman bana gelen bişi yok. evde bekliyor diyorlar ama eve gittiğimde yine surat asmayacağının garantisi yok. kısacası bir adım yok dediğiniz gibi. bakalım yarın telefon açık kalacak bir adım atacak mı mesaj falan

yok şimdi şöyle. o arkadaş aynı arkadaş değil.
benim evinde kaldığım kişi, ortak aile dostlarımız, ama eşi askerde. şu anda evde yalnız kalan bir kadın arkadaşımız yani. dolayısıyla buraya geldiğimi tahmin etmesi zor olmaz. ben buraya geldim ama evinde kaldığım arkadaşıma dedim ki eşinle konuşursan burada kaldığımı falan söyleme. askerde olan arkadaşın da bişiden haberi yoktu yani.
sonra bu akşam askerdeki arkadaşla eşim telefonda konuşmuş. eşim demiş ki bademlikurabiyeyle biraz limoniyiz. o da ciddi bişi değildir herhalde demiş, yok ciddi deiş o da. bi de eşim demiş ki büyük ihtimalle sizde kalıyor. bun üzerine askerdeki arkadaş karısını aradı, sonra benle konuştu falan. yine aynı şekilde eşime söylememesi gerektiğini falan biliyor zaten konuştuklarımızı, o benden daha iyi tanır eşimi.
velhasıl, böyle öğrendim tahminini.
herkesten arkadaş arkadaş diye bahsedince karışıyor ama bilmem anlatabildim mi.

niye gidip getirmiyor dersen, zaten benim dolaylı öğrendiğim şeyleri bir tarafa bırakırsan, şu an en son bana dava açıcam demiş durumda.
ne diyeyim yani.
anladim canim ama yinede cok pasif davraniyor HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...:nazar:

merhaba arkadaslar,
forumda yeniyim. birkac konu altinda da yazdim ama sirf birseyler duymak istiyorum bu konuyla ilgili, iyi ya da kotu.
esimle 1,5 yildir evliyiz ve evlenmeden once 5 yillik iliskimiz vardi.
evlenmeden once benim kiskancliklarim ve onun etek boyu vs kisitlamalari yuzunden sorunlar yasiyorduk.
evlendikten sonra ise ilk basta bazi cinsel sorunlarimiz oldu. uc aylik evliyken onun sanal ortamda iliskiler kurdugunu yakaladim. beni sucladi, her erkegin yaptigi gibi.
neyse o sureci atlattik ben hicbir zaman suclu oldugumu kabul etmedim ama ona karsi.
sevgisine inandim o da caba gosterdi az da olsa.
ama isi nedeniyle surekli bilg basinda olan bir insan, cogu gecelerde de oyle. bilg basinda oldugu zamanlar disinda ne kadar bana ilgi ve sevgi gosterse de, bu bilg yuzunden kavgalarimiz oluyordu yine.
bu arada evliyken de oncesinde de ne zaman kavga etsek cekip giden bitirmek isteyen o oluyordu, yalvar yakar ikna ediyordum. simdi size okuyunca ne bu caba diyeceksiniz ama oyle eften puften konularda boyle bir karar aliyordu ki kabullenemiyordum.
bayramin son gunu, sabahtan, once biraz dolasip sonra da amcasina gitmeyi kararlastirdik. ama o butun gun, aksam 7 ye kadar bilg basindan kalkmadi: facebook ve twitter. dogal olarak sinirl

bence bu tarz insanlar hasta, ama hasta olduklarının farkında değiller. Bence bunun ilişkinizle vs.. alakası yok. Bi çetele tut ona çaktırmadan ve bu konuyu hiç açma bi hafta. Bi hafta günde kaç saat internet başında oturuyo, ne zaman oturdu ne zaman kalktı gün gün yaz ve bi haftanın sonunda önüne koy yorum yapmadan, belki farkına varır
sanırım bende internet bağımlısıyım ama bunun farkındayım en azından
:27::27:

sakın eşin adım atmadan sen adım atma,boşver doğum gününü.arkadaşlarıda yine önce senin adım atmanı istiyorlar.sonuçta yine sen barışmak için adım atmış olacaksın ve yine aynı şeyler tekrarlanacak.biraz daha sabret.gururunu kırıp o adım atsın:34:

ya ne bileyim aramamak, aramaması. herşey. ne bileyim bir yerin ağrır da oramı kesseler de kurtulsam dersin ya öyle birşey.

biraz daha sabredersen sen kazanacaksın,sen ararsan eşin kazanacak gene aynı şeyler olacak.ayrıca arkadaşınız sizinle konuştuğunu eşine söylediğine eminim.arkadaşınız istese eşinizin sizi aramasını sağlayabilir ama sizin aramanızı istiyor:34:

Arama canım.
Ararsan taviz vermek zorunda kalacaksın ve barışsanızda yine bu ana döneceksiniz.
Kendi iyiliği ve evliliğinin sağlıklı bir evlilik olarak devam etmesi için bunu yapman.
sabırlı davranman gerek.
Arayacak emin ol.
Arkadaşıyla irtibat halinde olma senden haber alamasa daha iyi olacak.
Merak edip arama isteği olacakta ortak arkadaşınızda kalıyorsun içi rahat bu yüzden.

Telefonunu açtin mi bademlikurabiye?

Sen burnu surtunsun diye beklerken bu adam kararsizlik ve gurur yuzunden evliligi bitirmesin de...
Karsindaki insan akli basinda, olgun kararli ve mantikli olsa surt burnunu dicem ama zaten en ufak birseyde bitti diyip pire için yorgan yakan bir insan... Canim telefonunu aç artik, ilk aradiginda hemen ziplama ikinci uçuncu aradiginda acarsin :63: Gonullu gibi bir fotograf verme ama konusmak, gorusmek isterse nazlan falan ama kabul et. Son sayfaya kadar olumlu birsey olmustur belki diye okuya okuya geldim ama... :25: Bundan sonrasi onemli artik... Hakkinda hayirlisi canim...Gelismeleri bekliyoruz.

Telefonunu açtin mi bademlikurabiye?

Sen burnu surtunsun diye beklerken bu adam kararsizlik ve gurur yuzunden evliligi bitirmesin de...
Karsindaki insan akli basinda, olgun kararli ve mantikli olsa surt burnunu dicem ama zaten en ufak birseyde bitti diyip pire için yorgan yakan bir insan... Canim telefonunu aç artik, ilk aradiginda hemen ziplama ikinci uçuncu aradiginda acarsin :63: Gonullu gibi bir fotograf verme ama konusmak, gorusmek isterse nazlan falan ama kabul et. Son sayfaya kadar olumlu birsey olmustur belki diye okuya okuya geldim ama... :25: Bundan sonrasi onemli artik... Hakkinda hayirlisi canim...Gelismeleri bekliyoruz.

evet bir saat oldu açalı. akşam arkadaşıyla da konuştular ya büyük ihtimalle uyuyordur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi. daha önce dedim ya günlerce yatıp uyurdu böyle durumlarda, ben gelip onu kaldırana kadar.

arkadaşları da arama diyordu aslında hepsi. bir hafta on gün görüşmeyin, sonra biz sizi bir araya getiririz konuşuruz falan. ben de öyle olsun istiyorum. ama bu doğumgünü olunca kendisinin de üzgün olduğunu falan görünce ara diyolar işte. üff. geçmişimiz olmasa (yani hep ben,m aramış olmam), tabii ki doğumgünü çok mantıklı. ama ben barışsak bile ondan sonrasını düşünüyorum artık. eğer o konuşma sırasında birşeyleri kabul ettirebilecek bir konumum olmazsa, sorunu çözmüş olmayacağız.

Back
X