Bilgisayar yüzünden olan kavgalarımız

evet bir saat oldu açalı. akşam arkadaşıyla da konuştular ya büyük ihtimalle uyuyordur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi. daha önce dedim ya günlerce yatıp uyurdu böyle durumlarda, ben gelip onu kaldırana kadar.

arkadaşları da arama diyordu aslında hepsi. bir hafta on gün görüşmeyin, sonra biz sizi bir araya getiririz konuşuruz falan. ben de öyle olsun istiyorum. ama bu doğumgünü olunca kendisinin de üzgün olduğunu falan görünce ara diyolar işte. üff. geçmişimiz olmasa (yani hep ben,m aramış olmam), tabii ki doğumgünü çok mantıklı. ama ben barışsak bile ondan sonrasını düşünüyorum artık. eğer o konuşma sırasında birşeyleri kabul ettirebilecek bir konumum olmazsa, sorunu çözmüş olmayacağız.

evliliğinize azıcık değer veriyorsa eşinin araması lazım,aramıyorsa zaten bu işin sonu yok,gene tekrarlayacaktır:34:

madem arkadaşları üzülüyor eşinin seni araması konusunda ikna etsinler

Son düzenleme:
Tamam dogum gunu olabilir ama suçlu olan o dolayisiyla senin araman gerekmiyor dogum gunu diye. Yapan eden, kiran doken o zaten, senin araman degil onun aramsi bir sey ifade edecek. Cunku zaten sen bunu hep yapmissin, yapici ve ozverili oldugunu ispatlamissin. Ispat sirasi onda, o yuzden birak o arasin diyoruz. Onun aramasi seni, bu evliligi isteyip istemediginin kaniti olacak...

çok sağolasın hayırlısı neyse o olsun artık. arkadaşımda kalıyorum cevap vermiyorum, arasa da konuşmayacağım. zaten arkadaşıyla mailleşiyoruz telefonda konuşmuşlar evdeyim uyuyorum demiş. morali bozuk olduğu zaman uyur o, günlerce de sürse yatar uyur. kendiliğinden kalkmaz en sonunda ben giderim gel konuşalım derim ya da bi misafir gelir mecbur kalkar falan. işi de kendi işi çünkü herkes gibi ne olursa olsun 8 de işte olması gerekmiyor. zaten ya uyur, ya çekip gider, ya da boşanalım der. oturup konuşarak sorunların çözülebileceğini öğrenemedi 30 yaşına geldi.

bu arada, çarşamba günü onun doğumgünü. eskiden küslüklerde barışmak için bahane olduğu zamanlar olmuştu özel günlerin. ama son iki mesajından sonra ilave bir gelişme olmadığı müddetçe bişi yapmayayım diyorum ben doğumgününde, mesaj falan yani. neticede dava açıyorum demiş biri bana. o zaman soğuk duş etkisi yapabilir çünkü mesajına cevap vermememe bile şaşırmış hemen.

sakın arkadaşım sakın doğumgününü falan kutlama.msj atma.zaten bekliyordur.en azından doğumgünümü bahane eder dayanamaz diyordur.oralı olma hiç.
blöfü bu sefer işe yaramasın ters tepsin.

sakın arkadaşım sakın doğumgününü falan kutlama.msj atma.zaten bekliyordur.en azından doğumgünümü bahane eder dayanamaz diyordur.oralı olma hiç.
blöfü bu sefer işe yaramasın ters tepsin.

:46::46::46::46::46:

bencede aramamasının tek nedeni budur:34:

Bence sen bugün telefon falan bekleme yarın doğumgünü yarına kadar aramaz.
Seni bekler.
Perşembeden sonra telefon bekleyebilirsin.

üçüncü mesaj:

"Birkaç kezdir arıyorum ama telefonun kapalı. Belirtmek, eklemek istediğin birşey yoksa ben dilekçemi veriyorum."

Çocuk gibi yaa,hadi dön diye yalvar!demek istemiş.La havle..
Arkadaşının dedikleriyle örtüşüyormu bu mesaj?Hayır.
Ah be güzelim zamanında bu kadar özverili olmasaydın keşke..
GÖZDEN ÇIKARMIŞ OLAN İNSAN DİLEKÇEYİ VERİR, HABER BİLE VERMEZ.

Eşin kaç yaşında?
Reşitmi?
Ailesi sana büyüt diyemi verdi bunu :52:
Arkadaşa katılıyorum cevap falan verme!
Evlilik mesajlaşarak bitirilecek kadar basit değil.

üçüncü mesaj:

"Birkaç kezdir arıyorum ama telefonun kapalı. Belirtmek, eklemek istediğin birşey yoksa ben dilekçemi veriyorum."

bence de cvp verme arasın bir daha.ulaşsın madem konuşmak istiyor.tlf kapalı diye böyle msj mı atılır.tlf açık tut ama ararsa da aç onun konuşmalarına göre hiiiç taviz vermeden,alttan almadan konuş.gayet gururlu ol

offf.. okurken sinirlerim bozuldu yaa,nedir bu erkeklerin hali,cocuk gibiler biz onlarin anneleri degilizki onlari bole cekmek zorundamiyiz,benim esimde cok rahat bir insandir seni cileden cikarir ama kendisi bi okadar sakindir,bende yeter artik dedim ve oluruna biraktim,uzmicem kirmicam kendimi,degmez cunki,hayatimi yasayip keyfime bakicam,bugunun tekrari varmi,yok iste,sende rahat ol arkadasim,cok deger vermissin zamaninda ve oda bunun farkinda kullaniyo bunu,seni bir kalemde silebiliyosa silsin,hani bir soz varya...insana gerektiginden fazla deger vermiceksin ,ya onu kaybeder yada kendi benliginden gecersin,afedersiniz ama yemleri fazla geldikce kuduruyolar..

kaçan kovalanır canım.. nasıl olsa senin onu hep istediğini, onu hep affettiğini, ondan asla vazgeçmeyeceğini biliyor..
eminim karşısına dikilip; ''tamam senin istediğin gibi olsun bitsin o zaman'' desen, apışıp kalır.. üstüne gitme ve onunla konuşma çabasına girme şuan için..

kaçan kovalanır canım.. nasıl olsa senin onu hep istediğini, onu hep affettiğini, ondan asla vazgeçmeyeceğini biliyor..
eminim karşısına dikilip; ''tamam senin istediğin gibi olsun bitsin o zaman'' desen, apışıp kalır.. üstüne gitme ve onunla konuşma çabasına girme şuan için..

:46::46:ama ben arkadaşımızın dayanamayıp arayacağını düşünüyorum,inşallah böyle bir hataya düşmez:50:

ya arkadaşlar bu adam etten kemikten değil, sırf egodan yapılmış.
akşam konuştuğu arkadaşını aradım, dedim böyle böyle.
ya saçmalamayın ya akşam tamam gideyim konuşalım demiş, kabul etmiş. sen ara onu dedi, sana ulaşamayınca erkekliğe bok sürdürmemek için böyle yapıyor. ne yapmasını bekliyorsun mesajlarına cevap vermiyorsun, açmıyorsun, o da seni zorluyor dedi.
ii hadi arayayım dedim. aradım.
- neden telefona cevap vermiyorsun?
- çekmiyor burada telefon.
- mesajlarımı aldın mı?
- evet. istersen konuşalım.
- konuşacak birşey yok.
- ben konuşalım diyorum, istiyorsan, istemiyorsan sen söyle.
- tamam. ne zaman evde olursun?
- bir saate kadar.
- ben ancak iki saat sonra evde olurum.
- tamam.
- tamam.

tekrar arkadaşı aradım. böyle böyle diyor dedim. tabi öyle yapacak falan dedi. dedim sen bi ara onu, ne yaptınız konuştunuz mu diye sor. tamam dedi.

arkadaşı bana döndü tekrar. evdeymiş!!! zaten sesi uykuyludu, yataktaydı belli ki. ama evde olduğunu bile belli etmiyor bana. öküz ya.
sadece genel olarak ilişkinizi konuşun demiş arkadaş, tamam demiş o da.

ya arkadaşlar bu adam etten kemikten değil, sırf egodan yapılmış.
akşam konuştuğu arkadaşını aradım, dedim böyle böyle.
ya saçmalamayın ya akşam tamam gideyim konuşalım demiş, kabul etmiş. sen ara onu dedi, sana ulaşamayınca erkekliğe bok sürdürmemek için böyle yapıyor. ne yapmasını bekliyorsun mesajlarına cevap vermiyorsun, açmıyorsun, o da seni zorluyor dedi.
ii hadi arayayım dedim. aradım.
- neden telefona cevap vermiyorsun?
- çekmiyor burada telefon.
- mesajlarımı aldın mı?
- evet. istersen konuşalım.
- konuşacak birşey yok.
- ben konuşalım diyorum, istiyorsan, istemiyorsan sen söyle.
- tamam. ne zaman evde olursun?
- bir saate kadar.
- ben ancak iki saat sonra evde olurum.
- tamam.
- tamam.

tekrar arkadaşı aradım. böyle böyle diyor dedim. tabi öyle yapacak falan dedi. dedim sen bi ara onu, ne yaptınız konuştunuz mu diye sor. tamam dedi.

arkadaşı bana döndü tekrar. evdeymiş!!! zaten sesi uykuyludu, yataktaydı belli ki. ama evde olduğunu bile belli etmiyor bana. öküz ya.
sadece genel olarak ilişkinizi konuşun demiş arkadaş, tamam demiş o da.

tahmin etmiştim arayacağını:50:eşin ve arkadaşının oyununa geldin,gene sen aramış oldun:34:

tahmin etmiştim arayacağını:50:eşin ve arkadaşının oyununa geldin,gene sen aramış oldun:34:

ama çok sinir oldm benn!:(
böyle devam edersen hp oyuna gelen sen olucaksn kuzucm, bari taviz verme olurmu gittiğinde, evde olduğunu bile söylemio sana sen 1 saat dedin die 2saatte olurm dio kendisi orda bile bi kapris var, anlamış deilm

ama aramış o da önceden. hatta evinde kaldığım arkadaşı da aramış, mesaj attı bana. ama eskisi gibi olmayacak konuşma. bakalım.
bir de yanlışlıkla onu aramaya bastım ben yine, hemen kapattım. biraz sonra döndü bana aramışsın diye. yanlışlıkla oldu dedim.

ama çok sinir oldm benn!:(
böyle devam edersen hp oyuna gelen sen olucaksn kuzucm, bari taviz verme olurmu gittiğinde, evde olduğunu bile söylemio sana sen 1 saat dedin die 2saatte olurm dio kendisi orda bile bi kapris var, anlamış deilm

yani gene kendi üstünlüğünü arkadaşa göstermiş oldu,senin istediğin değil,benim istediğim zaman görüşürüz diyerek:50:

ama aramış o da önceden. hatta evinde kaldığım arkadaşı da aramış, mesaj attı bana. ama eskisi gibi olmayacak konuşma. bakalım.
bir de yanlışlıkla onu aramaya bastım ben yine, hemen kapattım. biraz sonra döndü bana aramışsın diye. yanlışlıkla oldu dedim.

arasın isterse 100 kere arasın,senin nerde kaldığını biliyor sonuçta,yanına gelse kötü mü olurdu:34:istediğine kavuşurdun.neyse inşallah bundan sonra sorun yaşamazsın:50:

cnm sana çok kızıorm şimdi elbette yorum yapmak bize düşmez ama biraz olsn işleri kendine yönüne cevirmiştin, keşke ayağına giden sen olmasaydn tartışmanız bittiğinde belki sana daha çok değer verebilirdi bu sefer farklı oldu diyerek aklı başına gelebilirdi, seni kaybetme korkusu hiç yerleşmediki onun aklına yerleşemedi,
ne diyelm umarm bundan sonra böle seylere başvurucak durumlar yaşamazsınız

Back
X