- Konu Sahibi bademlikurabiye
evet canım eşiylede bu konuyu aile büyüklerinin bence konuşmaları lazım o en başta suçlu zaten kendine çeki düzen verse arada bişi olmıcak sanırım...bi aile büyüğünün kulağına çekmesine ihtiyacı var..oturup anlatmalılar,,evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını, namusunun(karısının) öyle en ufak bişiden bırakılmamasını,evini boş bırakmamasını, gurur yapmamasını, daha birsürü şey işte aklıma bunlar geldi sende çok haklısın ikimizde haklıyız nolcek şimdi :)) şaka bi yanaa şu erkekleriiinnnn kökünü kurutmalııı sonra yeni nasiller ekmeli onlarıda kendi zevkimize kendi istediğimize göre yetiştirmeli:))) ne güzel olur dimi
bak iste asli bunu begendi :) saka bi yana cidden ben kendimi bademlikurabiyenin yerine koyup düsünüyorum ve deliriyorum. ben o kadar tavizi en bastan vermezdim zaten, askimdan gebersem bile, cekip gittiyse gel demem yani, belki yanlis ama. gercekten birakmaya gücün yoksa cekip gitmiyceksin bence, gittiysende tipis tipis gelmeyide bilceksin. helede hem suclu hem güclüysen. ama iste insan sevince bazen kaybetmeyi göze alamiyor. umarim hersey yoluna girer. bademlikurabiye seviyor esini, ama esinin arkadasi oda seni seviyor demis ya ondan güc aldim biraz. seviyorsa eninde sonunda geri dönücek yani baska yolu yok :) bu erkeklerin gururlusu ve nazlisida en zoruymus meger