- 13 Nisan 2025
- 159
- 33
- 13
- 28
- Konu Sahibi pelin azizova
-
Çatlama ağrısı olmuştur sizde günleri değerlendirmesin 19 unda tekrar değerlendir garanti olsun inşallah tutar havuç muz ye günlük tutunma şansı artsınOvülasyon da bu markayı ilk defa kullandım.
İlk 10 dkda 15 Eylül 23:00ve sonrası çok koyu çıkmıştı ama sonra silikleşti. Bugün yaptığım testtede silik çıktı. Ben dün akşam çok ağrılı bi kasık ahrısı yasadım çatladığını anladım. Sormak istediğim. 14,16,17 olarak değerlendirildi. Doğru mu ilerlemişim..
15 pik görünüyor. Bir de aklınızda bulunsun pik olmaya yakın olduğunda da değerlendirin. Sperm 3 gün kadar kalıyor vücutta. Garantilemek adına..Ovülasyon da bu markayı ilk defa kullandım.
İlk 10 dkda 15 Eylül 23:00ve sonrası çok koyu çıkmıştı ama sonra silikleşti. Bugün yaptığım testtede silik çıktı. Ben dün akşam çok ağrılı bi kasık ahrısı yasadım çatladığını anladım. Sormak istediğim. 14,16,17 olarak değerlendirildi. Doğru mu ilerlemişim..
16 akşamı çok ağrım oldu gecesi değerlendirildi. Dediklerinizi tüketicemÇatlama ağrısı olmuştur sizde günleri değerlendirmesin 19 unda tekrar değerlendir garanti olsun inşallah tutar havuç muz ye günlük tutunma şansı artsın
Saatlerim çok şaştı. Beni ağrılarım ve akıntıma göre günde 2 3 kez yaptım açıkçası. Sıvı almadan ama. 15 ve 16sı ağrı ve akıntım çoktu. 16yı değerlendirdim. Bu söylediğim değerlendirmeler çalışma saatlerimden ötürü hep sabaha karşı olduHer gün aynı saatte niye yapmadınız bu şekilde saatler değişikken yakalamanız biraz zor, test öncesi sıvı alımı bile testi etkiler yanlış sonuç verebilir akıntıdan takip edin daha garanti
14ünde değerlendirdim. 15i pik gördüm. 16sı ve 17si diye devam etti. Tekrar değerlendirmem gerekir mi silik çizgim bugün15 pik görünüyor. Bir de aklınızda bulunsun pik olmaya yakın olduğunda da değerlendirin. Sperm 3 gün kadar kalıyor vücutta. Garantilemek adına..
Bu testlerde cok stres yaratıyor yumurtlama gününüzü öğrendikten sonra aksatmadan gün aşırı ilişki yaşadığınız da yunurtlamayi her türlü yakalıyorsunuz doktor bana böyle demişti en garanti yol gün aşırı ilişki diye inşallah tutmuştur16 akşamı çok ağrım oldu gecesi değerlendirildi. Dediklerinizi tüketicem
Olabilir gebelik testi yapın bir deKızlar ovülasyın testi yaptım normalde bugün yada yarın regl olucam neden bu kadar koyu çıktı normal mi yoksa hamilelik olabilir mi Eki Görüntüle 3645433 Eki Görüntüle 3645434
Olabilir gebelik testi yapın bir de
İnşallah vardır gebelikEki Görüntüle 3645458
Yarın sabah yapıcam adet ağrım yok şuan olmadım yarın bakalım olucak mıyım
İnşallah ya normalde adet zamanı silik olmaz mı bu ovülasyon ben ilk defa bu ay yaptım takip ettim değerlendirdim ama yine bu kadar koyu çıkmamıştı adet günümde çıkınca şaşırdım çokta bilmiyorumİnşallah vardır gebelik
Yani boş yere umutlandırmak istemem ama ben de gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim. Benim test tamamen silikleşmişti adete 3 gün kala yeniden koyulaşınca şüphelendim gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı. Benim de ilk kez ovulasyon testi yapışımdı ama forumda duyuyordum böyle öğrenenleri elimde ovulasyon testiyle beraber gelen gebelik testi vardı aynı idrarla onu da denemiştim çıkmıştıİnşallah ya normalde adet zamanı silik olmaz mı bu ovülasyon ben ilk defa bu ay yaptım takip ettim değerlendirdim ama yine bu kadar koyu çıkmamıştı adet günümde çıkınca şaşırdım çokta bilmiyorum
Ay inşallah ya yarın yapıcam awox test vardır inşallah eczanede sipariş verdim ama daha gelmez laboquick erken gebelik testi sipariş ettim onu da baya öneriyorlar o zaman adet olmazsam zaten vardırYani boş yere umutlandırmak istemem ama ben de gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim. Benim test tamamen silikleşmişti adete 3 gün kala yeniden koyulaşınca şüphelendim gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı. Benim de ilk kez ovulasyon testi yapışımdı ama forumda duyuyordum böyle öğrenenleri elimde ovulasyon testiyle beraber gelen gebelik testi vardı aynı idrarla onu da denemiştim çıkmıştı
Bende yarın yapayım atarım inşallah hamileyimdir yaAlttaki ovulasyon üstteki gebelik, kaset testti içinden şeridini çıkarmıştım rahat göreyim diye, o yüzden kontrol çizgisinin yeri ters
Benimki de laboquickti öneriyorum çok iyi, inşallah hayırlı haberini alırızAy inşallah ya yarın yapıcam awox test vardır inşallah eczanede sipariş verdim ama daha gelmez laboquick erken gebelik testi sipariş ettim onu da baya öneriyorlar o zaman adet olmazsam zaten vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?