Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen konu ciddi.

Gözlükle olacak şey değil.erteleme canım.pzt hemen iyi bir dr a git.ins bi şey çıkmaz.sonucu da bizimle paylaş lutfen

Canım20 lik dışı ağrıyor ama başım benim çok önceden ağrıyor du bu belirtiler ne zmandir var.
e bunu o bilecek. zaten herkes gibi bende once dokt. diorum.
tansionuna da baktirsin, basinada, disinede. hatta idrar yollari enfeksionu bile bas donmesi yapabilor.
benim asil istedigim , daha acik yazayim google doktorculugu yapmamasi.

tutanak niye tutsunlar. teyy allahim ya.
bu adam seni bicaklarsa veya kursun yarasi veya sen sikayet edersen tutananak tutulur.

e bunu o bilecek. zaten herkes gibi bende once dokt. diorum.
tansionuna da baktirsin, basinada, disinede. hatta idrar yollari enfeksionu bile bas donmesi yapabilor.
benim asil istedigim , daha acik yazayim google doktorculugu yapmamasi.
Öyle diyorsun da canım ben preeaklampsi olduğumu internetten araştırdım ocin fark ettim gözüme perde indi hemen bilincinde olduğum için acil doktora gittim tansiyon 20 10 du ve oluyordk az kalsn

Valla kimin ne için dediğini burdan kestirmek mümkün değil şahsınıza demiyorum fakat sizde biliyorsunuz bir üye olarak en ufak şeyde hemen boşan diyebilen bir kitle var kk da ve ben acayip takılmış durumdayım bunlara iki üç yorum okuyup boşan kelimelerini duyunca sinir oluyorum yani kadının derdi başka yorumlar başka dayak yesin tabiki demiyorum hakkını arasın ölmeyi beklemektense tabiki boşanabilir istiyorsa düşünüyorsa ama işte

Gerçekten güçlü bir kadınım bosanmaktan korkmuyorum zaten zar zor ayakta duruyo bu evlilik. ama düşündüğüm yerler başka.
Kv delinin teki. ben boşanıcam devlet onlara Görme hakkı vericek. daha 2 yaşına girmedi. ne yapacaklar ne yedirecekler bilemem . cocugumu onlara haftada 1 kere de olsa emanet edemem . Kv dünyanın sinir hapini kullanıyor ve üstelik çok pis. kocam desen sarhoş olunca çocuğu elinden düşürdü. en azından diyorum büyüsün bana şunu bunu yaptılar diyebilsin . ha kreşe vericem cocugumu çalışıcam ama o başka çocuğum şimdiden küfür edip el hareketi çekiyor. bir düşünün ve aşırı sınırlı önüne gelene patlatıyor bi tokat. daha 2 yaşına girmedi. beni deli ettiler cocugumu da etmesinler diyorum . haksız miyim

Haklısın canım işte ben böyle durumda ancak boşan diyebilirim ota püsüre öyle çok boşan diyen var ki şaşırdım kaldım kk da sanki bütün kadınlar evlilikler bitsin diye birbirini gazlıyo gibi oluyo sen dr git tekrar umarım bişeyin yoktur bebeğinede sağlıklı bir hayat yaşatabilirsin

Evet öyle bir kitle var farkındayım ama bana boşan demekte haklılar. kadının bitanem eşim çok gaz kaciriyor demiş kadının bi tanesi Ayyy nasıl katlaniyorsun ben çat diye boşarim yazmış çok gülmüştüm . çok teşekkür ederim rabbim hepimize sglik versin.

canım ben doktora gitmeden önce bile daha beklerken bile düşünüyorum tum agrımı sızımı ıyı ıfade ediyim kendimi diye es geçmiyim biseyı dıye gercekten önemli konular bunlar doktorlara da hak veriyorum o konuda ayrıca cok üzüldüm bence eşin bir daha kalkısırsa lutfen tehtit et yada polisi ara yanı kafaya vurmak ne demek ya korkunc bisey eger anlasamıyorsanız ayrılın sana vurmyaa hakkı yok yada senın cekmene ... daha dıkkat etmenı onerıyorum cocugunda var ve bır doktorda sınırlı kalmamalıyız bizde kusku bırakırsa zaten gıdıeckmıssın hadı hayırlısı dıyelım saglıcakla kal..

Zaten artık bu esimin son sansi yarın doktora gideceğim inşallah bir şey çıkmaz . çok teşekkür ederim size de sağlıcakla günler diliyorum

Nöroloji doktorları antidepresan yazabilir.
Bunda anormal bir durum yok.
Özellikle beynin fonksiyonlarını etkileyebileceğini düşündüğü durumlarda.
Fazla incelememiş olması hoşuma gitmedi ama.
Umarım detaylı düşünerek yazmıştır ilacı.

Sanmıyorum canım kafama vuruldugunu soylememistim aklima gelmedi. ama onun dışında herseyi anlattim

Sanmıyorum canım kafama vuruldugunu soylememistim aklima gelmedi. ama onun dışında herseyi anlattim

"yeğeni öldüren ilaç" nedir onu anlamadım ama başka bir doktora daha git madem
sonuçta darbe almışsın kafaya
kötü bir şey çıkmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…