- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Haydaaaa bu kadar rahatsız edici durum varken siz hala hastaneye gitmediniz yani?Hadi ama..Hepinize tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayın bir de burnumun acı bir yanma var özellikle aşağı egilirsem uyusuyar sanki kanayacakta kanayamiyor gibi
Konuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
e bunu o bilecek. zaten herkes gibi bende once dokt. diorum.Canım20 lik dışı ağrıyor ama başım benim çok önceden ağrıyor du bu belirtiler ne zmandir var.
tutanak niye tutsunlar. teyy allahim ya.Mutlaka kafama darbe aldığımı ama kapı düştüğünu söyleyeceğim kızlar Şimdi başıma is almak istemiyorum tutanak fln tutarlar herkes üstüme gelir ama yumrukla kafamı şisirdi tamam beyin bölgemdi. ama iki ay oldu
Hafta sonu girdiği için canım pazartesi hastanedyimHaydaaaa bu kadar rahatsız edici durum varken siz hala hastaneye gitmediniz yani?Hadi ama..
O zman söylerim kafama vurdu iki ay önce diye o düşünsüntutanak niye tutsunlar. teyy allahim ya.
bu adam seni bicaklarsa veya kursun yarasi veya sen sikayet edersen tutananak tutulur.
Tamam canım mutlaka paylaşacağım çok teşekkür ederimGözlükle olacak şey değil.erteleme canım.pzt hemen iyi bir dr a git.ins bi şey çıkmaz.sonucu da bizimle paylaş lutfen
Öyle diyorsun da canım ben preeaklampsi olduğumu internetten araştırdım ocin fark ettim gözüme perde indi hemen bilincinde olduğum için acil doktora gittim tansiyon 20 10 du ve oluyordk az kalsne bunu o bilecek. zaten herkes gibi bende once dokt. diorum.
tansionuna da baktirsin, basinada, disinede. hatta idrar yollari enfeksionu bile bas donmesi yapabilor.
benim asil istedigim , daha acik yazayim google doktorculugu yapmamasi.
Canım darbe alalı iki ay oldu aacil de çok ilgilenmiyotlrlarCanım, pazartesiyi beklemeyip acile git. Kafana darbe aldığını söyle. Ya önemliyse?
Valla kimin ne için dediğini burdan kestirmek mümkün değil şahsınıza demiyorum fakat sizde biliyorsunuz bir üye olarak en ufak şeyde hemen boşan diyebilen bir kitle var kk da ve ben acayip takılmış durumdayım bunlara iki üç yorum okuyup boşan kelimelerini duyunca sinir oluyorum yani kadının derdi başka yorumlar başka dayak yesin tabiki demiyorum hakkını arasın ölmeyi beklemektense tabiki boşanabilir istiyorsa düşünüyorsa ama işteBekar değilim bu bir. İkincisi de yarın bir gün haberlerde koca katliamı olarak duymamak için diyoruz bunu. Karı koca arasında her şey olmaz, bir şeylerin sınırları vardır. Eli in adamı kalkıp beni dövsün diye evlenmedim ben.
Ayrıca istediğim yorumu da yaparım, kocam olacak şahıs başıma vurdu dediğine göre herhalde es geçecek değiliz.
Ne kadar ilginçsiniz yA size göre ölsün ama boşanmasın öyle mi? İnan bi ahırda yaşamak şu muameleden kat kat iyidir emin ol. !
Ayrıca insan dayak atan birilerini sevmez, severse aklında sorun vardır tedavi olması gerekir.
Mutlaka kafama darbe aldığımı ama kapı düştüğünu söyleyeceğim kızlar Şimdi başıma is almak istemiyorum tutanak fln tutarlar herkes üstüme gelir ama yumrukla kafamı şisirdi tamam beyin bölgemdi. ama iki ay oldu
Gerçekten güçlü bir kadınım bosanmaktan korkmuyorum zaten zar zor ayakta duruyo bu evlilik. ama düşündüğüm yerler başka.Valla kimin ne için dediğini burdan kestirmek mümkün değil şahsınıza demiyorum fakat sizde biliyorsunuz bir üye olarak en ufak şeyde hemen boşan diyebilen bir kitle var kk da ve ben acayip takılmış durumdayım bunlara iki üç yorum okuyup boşan kelimelerini duyunca sinir oluyorum yani kadının derdi başka yorumlar başka dayak yesin tabiki demiyorum hakkını arasın ölmeyi beklemektense tabiki boşanabilir istiyorsa düşünüyorsa ama işte
Haklısın canım işte ben böyle durumda ancak boşan diyebilirim ota püsüre öyle çok boşan diyen var ki şaşırdım kaldım kk da sanki bütün kadınlar evlilikler bitsin diye birbirini gazlıyo gibi oluyoGerçekten güçlü bir kadınım bosanmaktan korkmuyorum zaten zar zor ayakta duruyo bu evlilik. ama düşündüğüm yerler başka.
Kv delinin teki. ben boşanıcam devlet onlara Görme hakkı vericek. daha 2 yaşına girmedi. ne yapacaklar ne yedirecekler bilemem . cocugumu onlara haftada 1 kere de olsa emanet edemem . Kv dünyanın sinir hapini kullanıyor ve üstelik çok pis. kocam desen sarhoş olunca çocuğu elinden düşürdü. en azından diyorum büyüsün bana şunu bunu yaptılar diyebilsin . ha kreşe vericem cocugumu çalışıcam ama o başka çocuğum şimdiden küfür edip el hareketi çekiyor. bir düşünün ve aşırı sınırlı önüne gelene patlatıyor bi tokat. daha 2 yaşına girmedi. beni deli ettiler cocugumu da etmesinler diyorum . haksız miyim
Evet öyle bir kitle var farkındayım ama bana boşan demekte haklılar. kadının bitanem eşim çok gaz kaciriyor demiş kadının bi tanesi Ayyy nasıl katlaniyorsun ben çat diye boşarim yazmışHaklısın canım işte ben böyle durumda ancak boşan diyebilirim ota püsüre öyle çok boşan diyen var ki şaşırdım kaldım kk da sanki bütün kadınlar evlilikler bitsin diye birbirini gazlıyo gibi oluyosen dr git tekrar umarım bişeyin yoktur bebeğinede sağlıklı bir hayat yaşatabilirsin
Yok gizlemem inanin öyle saf cahil değilimdir o an aklıma gelmedi internetten araştırınca aaa kafama vurmuştu dedim. yumruk darbesiyle tam beynimin olduğu yeri şişirdi gerçekten bi an kör oldum sanmıştım . ama sahip çıkan olmayınca ....
Zaten artık bu esimin son sansi yarın doktora gideceğim inşallah bir şey çıkmaz . çok teşekkür ederim size de sağlıcakla günler diliyorumcanım ben doktora gitmeden önce bile daha beklerken bile düşünüyorum tum agrımı sızımı ıyı ıfade ediyim kendimi diye es geçmiyim biseyı dıye gercekten önemli konular bunlar doktorlara da hak veriyorum o konuda ayrıca cok üzüldüm bence eşin bir daha kalkısırsa lutfen tehtit et yada polisi ara yanı kafaya vurmak ne demek ya korkunc bisey eger anlasamıyorsanız ayrılın sana vurmyaa hakkı yok yada senın cekmene ... daha dıkkat etmenı onerıyorum cocugunda var ve bır doktorda sınırlı kalmamalıyız bizde kusku bırakırsa zaten gıdıeckmıssın hadı hayırlısı dıyelım saglıcakla kal..
Sanmıyorum canım kafama vuruldugunu soylememistim aklima gelmedi. ama onun dışında herseyi anlattimNöroloji doktorları antidepresan yazabilir.
Bunda anormal bir durum yok.
Özellikle beynin fonksiyonlarını etkileyebileceğini düşündüğü durumlarda.
Fazla incelememiş olması hoşuma gitmedi ama.
Umarım detaylı düşünerek yazmıştır ilacı.
Sanmıyorum canım kafama vuruldugunu soylememistim aklima gelmedi. ama onun dışında herseyi anlattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?