- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Almayin tabiki kimse yuzunuze bakip ilac yazmiyor misal anneme verecegi uyku icin oldugu halde boy kilo hesaplamasi yapti mg belirlemek icin sorular sordu unutlanlik vs var mi diye hastaliklarini sordu (tansiyon seker kalp vs vs ) 1-20 normal 20-1 geri geri saydirdi bayagi irdeleyip oyle yazdiBana çok saçma geldi yengemi öldürüyordu onun verdiği ilaçlar . konu başlığında yanlışlıkla yeğen yazmisim
canım baska birine git emar iste . insallh kötü birsey yoktur ama tanıdıgım bir saglık calısanı bile cok ciddi bas agrısı varmıs zamanında gözünün önünde ısıklar cakıyormus. gittiği halde hiç emar cekmemişler sonra baska bir arkadası gel emar baktıralıö demiş kafında iyi huylu tümör cıkmıs. insallh fegildir ama baktırKonuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
ehh işte gördün mü?netten bakıp bakıp en ölümcül hastalıkları kendinize yakıştırmayın.Bi dakika ... benim suan da 20 lik dışım çıkmaya calisiyor
Nörolog ne derdin var dıye sorabılırMa.yak midir nedir psikolog gibi konuştu benimle ne derdin var diye bir de anti depresan yazdı özeniyor galiba
Ahahah bir mr bile çektirmemiş diyenler var ya şaka gibi :)
MR bt istemek çok kolay basit iş zaten :)
Nörolojik muayene diye bir şey var, normal çıksa neden mr istesin ne gerek var?
Bakkala gidiyorsunuz sanki, bir mr çektirebilir miyim diyorsunuz.
Doktorunu değiştir internettekilere pek kulak asma çünkü hastalık belirtileri birbirine çok benzer gerçekten olabilir tabi ama yeni başka bir dr gitmelisin mr çekilmeliKonuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
Bence doktor değil koca değiştir, şutla. Ne demek başına vurdu?
Doktora laf söylüyorsun da o pislik kocana niye bişey demiyorsun.
Önce kocadan kurtar kendini.
Sonra da başka doktora git.
Rabbim yardımcın olsunn.
Konu sahibi kocasından yakınmıyor şuan farklı bişey için öneri yardım yorum istiyo evet kocası pislik bir adam da olabilir belki ama neden hemen yok şutla def et boşan gibi şeyler söylüyorsunuz boşanmak ayrılmak okadar kolay mı bir yuvayı yıkmak karı koca arasında herşey olabilir bunun durumuna kadın karar verir hergün dayak yediği halde o hayatı mecburen yaşamak zorunda olan yada sadece sevdiği için katlanan kadınlar var (bekara karı boşamak kolay) derler işte burdada çok kolay herkes boşan diyo
Boyle kadinlar aldiklari 2.darbede olurlerse katil yalnizca kocalari degil, bosan demeyenlerdir.Konu sahibi kocasından yakınmıyor şuan farklı bişey için öneri yardım yorum istiyo evet kocası pislik bir adam da olabilir belki ama neden hemen yok şutla def et boşan gibi şeyler söylüyorsunuz boşanmak ayrılmak okadar kolay mı bir yuvayı yıkmak karı koca arasında herşey olabilir bunun durumuna kadın karar verir hergün dayak yediği halde o hayatı mecburen yaşamak zorunda olan yada sadece sevdiği için katlanan kadınlar var (bekara karı boşamak kolay) derler işte burdada çok kolay herkes boşan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?