• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen konu ciddi.

Nöroloji doktorlarının antideprasan ve yeşil reçeteyle satılan ilaçları yazma yetkisi var .
Mr çekinmekte gecikmeyin siz isteyin gerekirse mr çekinmek istediğinizi baska bir doktora gitmenizi tavsiye ederim sırf beyindeki oluşumlara bakıp daha sonrasında ilaç yazmalıydı zaten.
Eşinizede laf az gelir bana kalırsa gereken bellide .
Çankırı, Karabük, Bartın, Sinopdan tam emin değilim ama Çorum da üni.hastahane si mevcut en azından ankaradan ' dan yakın size sevk isteyin bi zahmet görünün.

Migren tek yönlü ağrı oluyor genelde bana sanki tansiyon gibi geldi ense ağrısı olması, öyle olduğunda hemen bi tansiyon ölç. çarpıntı falan da oluyor mu? Demir eksikligi ya da kansızlık da olabilir unutkanlık ve uyku halinden dolayı. Bunun için de kan testi yapılması lazım.

Bence başka bir nöroloji uzmanından randevu al randevu alırken online doktoru kendin seçerek al devlet hastanesinden alıyorsan. Doktor isimlerni tek tek araştır ben öyle yaparak alıyorum. Geçen bi göz doktorundan bakmadan almışım, gitmeden bi bakayım dedim bi kaç şikayet okudum kadın hakkında hemen değiştirdim.

Mr bile cektirmeden ilaç veren nöroloji uzmanı da olamaz, diplomayı kasaptan almış herhalde o. Ben de gitmiştim, baş ağrımı tarif ettim migren bu anlattığınız ama yine de mr çekelim demişti ve nitekim migren başlangıcı çıktı benimki. En kısa sürede tekrar görün ve başına aldığın darbeyi mutlaka anlat doktora. Mr falan vermeden direkt stres yaptığınız bi durum var mı diye sorarsa hayır de. Doktorlar bayılıyorlar çünkü her seye psikolojik deyip geciştirmeye. Şimdiden çok geçmiş olsun

Bana çok saçma geldi yengemi öldürüyordu onun verdiği ilaçlar . konu başlığında yanlışlıkla yeğen yazmisim
Almayin tabiki kimse yuzunuze bakip ilac yazmiyor misal anneme verecegi uyku icin oldugu halde boy kilo hesaplamasi yapti mg belirlemek icin sorular sordu unutlanlik vs var mi diye hastaliklarini sordu (tansiyon seker kalp vs vs ) 1-20 normal 20-1 geri geri saydirdi bayagi irdeleyip oyle yazdi
Ozel falan degil devlat hast yani ozeldir o diye aklinizdan gecmesin duzgun birine denk gelmemissiniz baska bir devlet hast rabdevu alin

Konuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
canım baska birine git emar iste . insallh kötü birsey yoktur ama tanıdıgım bir saglık calısanı bile cok ciddi bas agrısı varmıs zamanında gözünün önünde ısıklar cakıyormus. gittiği halde hiç emar cekmemişler sonra baska bir arkadası gel emar baktıralıö demiş kafında iyi huylu tümör cıkmıs. insallh fegildir ama baktır

Bi dakika ... benim suan da 20 lik dışım çıkmaya calisiyor
ehh işte gördün mü?netten bakıp bakıp en ölümcül hastalıkları kendinize yakıştırmayın.
lütfen önce doktor. 20 lik böyle etki edebilir ama belki dişten degil bunu buradan bilemeyiz. önce dokt. git. dişten degil derse diğer norolog- dahiliye ( tansiyon vb. için )
20 lik diş enfeksiyona baglı olarak bu reaksiyonları verebilir. acil diş doktr. git.
gecici ve kısmı felc bile yapar 20 lik diş.

Ahahah bir mr bile çektirmemiş diyenler var ya şaka gibi :)
MR bt istemek çok kolay basit iş zaten :)
Nörolojik muayene diye bir şey var, normal çıksa neden mr istesin ne gerek var?
Bakkala gidiyorsunuz sanki, bir mr çektirebilir miyim diyorsunuz.

Nörolog antidepresan yazabilir yetkısı olmasa zaten yazamazdı
Bence bı doktora daha görünün
Eşin sana vurduysa çok ciddi sorunlar var demektir
Geçmiş olsun ve inşallah hayatınızla ilgili kendınız ıcın en ıyı seylerı yapar yasarsınız

Ma.yak midir nedir psikolog gibi konuştu benimle ne derdin var diye bir de anti depresan yazdı özeniyor galiba
Nörolog ne derdin var dıye sorabılır
Derdinizi dinleyedebilir
Antıdepresan da yazabılır
Sız nörologu sadece mr ceker sanıyorsunuz galıba
Nörolog işini sizden öğrenmeyerek ne büyük hadsizlik yapmış
:deli:
Insanların doktorculuk oynaması da benım içimi bayıyor

Ahahah bir mr bile çektirmemiş diyenler var ya şaka gibi :)
MR bt istemek çok kolay basit iş zaten :)
Nörolojik muayene diye bir şey var, normal çıksa neden mr istesin ne gerek var?
Bakkala gidiyorsunuz sanki, bir mr çektirebilir miyim diyorsunuz.

Kafa bölgesine darbe alındığında ya da herhangi bir kaza sebebiyle yaralanma meydana geldiğinde mutlaka beyin tomografisi çekilir. Hasar alan bölge incelenir ve buradaki sorunların giderilmesi için detaylı bilgi edinilir.

denilmiş uzman hekımlerce kimse kafasına göre konusmuyor burda gülüncek bir espri yada mevzu göremedim ve ayrıcaa hasta olan hanımefendi eger basından darbe aldıgını eşi tarafından bunu gızlemek için dememişse kendisindede hata var demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahıbı doktora esım kafama vurdu dıye gıtse kamu davasına donusur hastane polısı gelır doktor ona gore muayene eder ve tutanak tutulur iş buyurdu
Bu sebeple kesın esım vurdu ogunden berı su sıkayetım var dememıstır
Dese zaten hıc bı doktor bunu bıle bıle atlayıp o sorumlulugu alamaz

Konu sahibi yok. İnşallah iyidir.
Arkadaşlar ciddi olma ihtimali olan bir konuda diştendir, psikolojiktir, vs diyerek kişiyi yanlış yönlendirebilirsiniz. Bir gitsin doktora. Yoksa bir şeyi çözümü var zaten geri dönebilir. Ama sorun varsada doktora gitmese, bir daha bu şansı bulamayabilir. İnsanlar paniklemeleri gereken yerde panik yapmalılarki gerekeni yapsınlar, sakinleştirip , yüreğine su serpmek bu durumda doğru değil. Önce en kötüsü düşünülmeli. Kadın başıma darbe aldım diyor. Migrendir deniyor. Pes yani. Hani nerde konu sahibi, vallahi ben merak içindeyim.

Doktorda hata bulmadım. Konu sahibi birdaha doktora gittiğinde bi zahmet kocanın kafana vurduğunu ve o günden beri böyle olduğunu anlat. Doktora bişey anlatmamışsın sonra da bana mr çekmedi diye sızlanıyosun burda hayret bişey
İmla

Doktora gittiğinizde kafanıza darbe aldığınızı neden söylemediniz bilmiyorum ama hata etmişsiniz. Bu belirtiler çok ciddi bir beyin sarsintisinin habercisi olabilir.yada allah korusun beyin kanaması. Hiç vakit kaybetmeden doktora gidin ve renkli mr çekilmesini istediğinizi söyleyin. Durumu olduğu gibi anlatın.
Ve size bunları yaşatan eşinizden de bir an önce boşanın.!

Doktor şikayetlerinizi anlatmadan ne yaşadığınızı bilemez ki zihin okuyamıyorlar sonuçta. Hemen tekrar görünün (güvenmediyseniz başka bir doktora) ve kafanıza darbe aldığınızı belirtin muhakkak. Eşiniz mevzusunu açsam uzun uzun yazmam gerekecek o yüzden öncelik sağlığınız. Umarım ciddi bir şey yoktur, ihmal etmeyiniz lütfen.

Yorum yazmamızdaki amaç bir insana yardımcı olmak.
Birbirimizin yorumlarıyla dalga geçmek karalamak ya da bir meslek grubunu savunmak ya da yermek değil.
Amaç yorum yazanların birbirime zafer ilan etmesi değil.
Her meslek grubunda iyiler de var kötüler de var onları var oldukları bu duruma getiren bir sektör işleyişi de var paralel şekilde.
Hepimiz daha hoşgörülü empati yaparak davranabilecek yetkinlikteyiz.
Ego savaşına döndürmeyelim.
Hepimize mutlu güzel haftasonları olsun,sevgiler

Konuma başlamadan once "aman sen de de ne dert varmış ol de kurtulalim" diyenlerinz olacaktır belki.
Kizlar benim sürekli olarak tepeden enseme kadar bir ağrı var iki gündür özellikle hiç geçmiyor .
Ama sürekli var bu ağrım. Gözlerim çift görüyor . (Özellikle kocam olacak başıma vurduktan sonra artti) .
Çok unutkanim ,örneğin oğluma su içiyorum ve ben su vermismiydim acaba diye düşünüyorum .
Bazen dillerim dolaniyor kelimeyi telaffuz edemiyorum. Ve cook uykum geliyor hep bir yorgunluk var üzerimde.
Nöroloji uzmanına gittim bunalimdasin deyip bana anti depresan verdi Mr falan çekmeden .
Zaten o adamin verdiği ilaçlar yeğeni öldürüyormüs az kalsın anlayacağınız adama itimadim hiç kalmadi.
İnternetten baktığım kadariyla olayim anverizmaya çok benziyor. (sanirim doğru yazdım).
Bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun şimdiden teşekkürler.
Doktorunu değiştir internettekilere pek kulak asma çünkü hastalık belirtileri birbirine çok benzer gerçekten olabilir tabi ama yeni başka bir dr gitmelisin mr çekilmeli

Konu sahibi kocasından yakınmıyor şuan farklı bişey için öneri yardım yorum istiyo evet kocası pislik bir adam da olabilir belki ama neden hemen yok şutla def et boşan gibi şeyler söylüyorsunuz boşanmak ayrılmak okadar kolay mı bir yuvayı yıkmak karı koca arasında herşey olabilir bunun durumuna kadın karar verir hergün dayak yediği halde o hayatı mecburen yaşamak zorunda olan yada sadece sevdiği için katlanan kadınlar var (bekara karı boşamak kolay) derler işte burdada çok kolay herkes boşan diyo
Bence doktor değil koca değiştir, şutla. Ne demek başına vurdu?

Doktora laf söylüyorsun da o pislik kocana niye bişey demiyorsun.
Önce kocadan kurtar kendini.
Sonra da başka doktora git.
Rabbim yardımcın olsunn.

Konu sahibi kocasından yakınmıyor şuan farklı bişey için öneri yardım yorum istiyo evet kocası pislik bir adam da olabilir belki ama neden hemen yok şutla def et boşan gibi şeyler söylüyorsunuz boşanmak ayrılmak okadar kolay mı bir yuvayı yıkmak karı koca arasında herşey olabilir bunun durumuna kadın karar verir hergün dayak yediği halde o hayatı mecburen yaşamak zorunda olan yada sadece sevdiği için katlanan kadınlar var (bekara karı boşamak kolay) derler işte burdada çok kolay herkes boşan diyo

Bekar değilim bu bir. İkincisi de yarın bir gün haberlerde koca katliamı olarak duymamak için diyoruz bunu. Karı koca arasında her şey olmaz, bir şeylerin sınırları vardır. Eli in adamı kalkıp beni dövsün diye evlenmedim ben.
Ayrıca istediğim yorumu da yaparım, kocam olacak şahıs başıma vurdu dediğine göre herhalde es geçecek değiliz.
Ne kadar ilginçsiniz yA size göre ölsün ama boşanmasın öyle mi? İnan bi ahırda yaşamak şu muameleden kat kat iyidir emin ol. !
Ayrıca insan dayak atan birilerini sevmez, severse aklında sorun vardır tedavi olması gerekir.

Boyle kadinlar aldiklari 2.darbede olurlerse katil yalnizca kocalari degil, bosan demeyenlerdir.
O yuzden gozunuzun onunde yasanan felaketlere suskun kalirken de iyi dusunmek lazim.

Back
X