Bilgisi olan yardım etsin lütfen..

Gamze_Belinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
2.529
1.907
133
İstanbul
Kızlar ya bi numara var ve ben bu numaradan msj almak istemiyorum, bundan 8 ay önce hattımı değiştirdim fakat allem edip kallem edip arkadaş ortamımız sayesinde almış numaramı ve şimdi ben bu şahıstan arama yada msj almak istemiyorum.kötükedihüso Hattımı yeni değiştirdim değiştirmekde istemiyorum ama bu şahıstan msj'da almak istemiyorum, bazı telefonların özelliği varmış istemediğin numarayı yazıyormuşsun engelliyormuş gelen aramayı yada msj'ı..
Fakat benim telefonumun modeli nokia N70 Sanırım bunda yok böyle birşey.. fikriniz varmı türkceli arasam müşteri hizmetlerini ve bu numaradan arama ve mesaj gelmesini istemiyorum desem yardımcı olurlarmı yani yapabilirlermi??bilmiyorumkismile

telefonun bır yerinde ,arama ayarlarında -numara fıltreleme- dıye bır bolum var oraya yazarsan numarayı ,arayamaz..

araçlar- ayarlar- arama engelleme ayarları- gelen aramalar- numara

evet yardım ederler-tatlicadiarzu-
başka bi oparetörde duymuştum yapıldığını:1closedeyes:
bu yazdığım kökten engelliyor...o engellemede samsungtaydı yanılmıyorsam

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy allah razı olsun yaaaa...
su perisii o dediğin samsungta sanırım tatlım benim telefonumun modeli Noka N70, bu telde yok sanırım dimi engelleme
??

hayır dediğim nokıada ama kökten engelliyor..
yazdığım adımları dene numara seçeneği
çıkarsa var demektir

menü-ayarlar-arama ayarları-no filtreleme,-seçeneklere gırıp numara ekle dıyorsun ..

bu sırayıı ızlersen yaparsın

turceel oparetörünü ara bilği L..O ŞAHSIN NUM VER
ARAMSINI VEYA MSJINI ALMAK ıSTEMEDGıGNı SÖYLE ENGELLENıP,SANohaoldumsmileA,ULAŞAMAZZ

1ay önce dingilin biri yüzünden bende 7yıllık hattımı değişmek zorunda kaldım müşteri hizmetlerini aradım bazı telefonlarda tek numara engelleme özelliği var onu yapın dedi ah işte o özellik olsaydı zaten seni aramazdım dedim tek numara engellemiyolarmış hat değişmek fayda etmiyosa telefonunu değiş =))

çok çektim ya nasıl bişe olduğunu tahmin ediyorum onunla ortak olan arkadaşlarımıza bile vermedim numaramı
üstelik beni rahatsız eden insan kız arkadaşım
sonsuza kadar dost kalacağımıza inandığım bi insandı
inşallah en kısa zamanda kurtulursun

ahhhhh ahhhhhh tahmin ett işteee beni çok iyi anlarsın birde bu kişi benim 5 yıllık sevgilimdi ve şuan unutmaya başlamışken zırt pırt hatırlatıyor kendiisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…