- Konu Sahibi Gamze_Belinay
-
ahhhhh ahhhhhh tahmin ett işteee beni çok iyi anlarsın birde bu kişi benim 5 yıllık sevgilimdi ve şuan unutmaya başlamışken zırt pırt hatırlatıyor kendiisini
tatlım ben ilişkim var bile dedim... öyle biriki hayattıma biri girene kadar atıcam mesaj diyo... ara ara atıyor tam oh be bıraktı artık derken seni rüyamda gördüm mesajıyla geri geliyorr
turkcell o sekılde aradıgında malesef numara engellemıyor bende 3-4 yıl kadar once basvurmustum bu sekılde ama malesef yapamıyoruz dedı yapabılecegım bısey yok mu dedım ıste bazı telefonlarda bu tur ozellıkler mevcut onlardan kullanabılırsınız dedı.
hmm hayatına birinin girmesine yardım et hehe =)) gerçekten rahatsız ediyosa şikayette falan bulun tabi bu daha büyük sorun açabilir anlaşılan kıllık yapabilecek biri
inşallah en kısa zamanda kurtulursun ya
sıkma canını :teselli:
ben mesaj engelleniyor ama arama engellenemiyor diye biliorum hatta müşteri hizmetlerini arayıp sordugumda mesaj engellenebilir ama tek numaranın aramasını engelleyemeyiz demişlerdi değişmiş olabilir cnm bi ara istersen
o kız benim peşimi bıraktıysa oda bırakır merak etme
hehe olmadı benim rahatsız eden arkadaşın numarasını veririz
ama gerçekten çok cansıkıcı bi durum ya bana günde abartmıyorum 100msj geliyodu ve 160karakterle sınırlı değildi ben birini okurken diğeri gelirdi sırf dostluğunu arkadaşlığını istemiyorum diye
1ay önce hattı değiştim
telefonumu 6ay önce aldım yani 5ayda bana gelen msj sayısı 13743 akannehir
peki sen operatörünü aradınmı avea da yok onu biliyorumda diğerlerini bilmiyorum belki onlarda vardır
eevt operatorunu aramalısın bence de belkı artık degısmıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?