Bilgisi olan yardım etsin lütfen..

ya nasıl bi kişilik ki senden nefret ediyorum,msjlarında bıktım usandım insan değilmisin laf anlamıyomusun beni rahat bırak denildiği halde ısrarla arar
biri bana senden nefret ediyorum dicek
kuran çarpsın kapısından geçersem alsanaalsanasmile

tatlım ben ilişkim var bile dedim... öyle biriki hayattıma biri girene kadar atıcam mesaj diyo... ara ara atıyor tam oh be bıraktı artık derken seni rüyamda gördüm mesajıyla geri geliyorr

operatörünün öyle tek numara engelleme servisi yoksa tek çare yeni bir telefon ve tekrar yeni bir hat
ama sana gerçekten aşıksa gene seni bulur

turkcell o sekılde aradıgında malesef numara engellemıyor bende 3-4 yıl kadar once basvurmustum bu sekılde ama malesef yapamıyoruz dedı yapabılecegım bısey yok mu dedım ıste bazı telefonlarda bu tur ozellıkler mevcut onlardan kullanabılırsınız dedı.

canım yeni tel alma gibi bi lüksüm yok ee hattıda yeni değiştirdimm hatta babama dedim baba bu hattı o almıştı cep aileydi mesaj atıp duruypr hattımı değiştirelim dedim adamcağız yazlıkta hemen hattımı değiştirdi offfffff

tatlım ben ilişkim var bile dedim... öyle biriki hayattıma biri girene kadar atıcam mesaj diyo... ara ara atıyor tam oh be bıraktı artık derken seni rüyamda gördüm mesajıyla geri geliyorr

hmm hayatına birinin girmesine yardım et hehe =)) gerçekten rahatsız ediyosa şikayette falan bulun tabi bu daha büyük sorun açabilir anlaşılan kıllık yapabilecek biri
inşallah en kısa zamanda kurtulursun ya
sıkma canını :teselli:

ben onlarn varyaaaaaaaa alsanaalsanasmile

ben mesaj engelleniyor ama arama engellenemiyor diye biliorum hatta müşteri hizmetlerini arayıp sordugumda mesaj engellenebilir ama tek numaranın aramasını engelleyemeyiz demişlerdi değişmiş olabilir cnm bi ara istersen

o kız benim peşimi bıraktıysa oda bırakır merak etme
hehe olmadı benim rahatsız eden arkadaşın numarasını veririz
ama gerçekten çok cansıkıcı bi durum ya bana günde abartmıyorum 100msj geliyodu ve 160karakterle sınırlı değildi ben birini okurken diğeri gelirdi sırf dostluğunu arkadaşlığını istemiyorum diye
1ay önce hattı değiştim
telefonumu 6ay önce aldım yani 5ayda bana gelen msj sayısı 13743 akannehir

ben mesaj engelleniyor ama arama engellenemiyor diye biliorum hatta müşteri hizmetlerini arayıp sordugumda mesaj engellenebilir ama tek numaranın aramasını engelleyemeyiz demişlerdi değişmiş olabilir cnm bi ara istersen
inşallah güzel yüzlüm yaa​

peki sen operatörünü aradınmı avea da yok onu biliyorumda diğerlerini bilmiyorum belki onlarda vardır

eevt operatorunu aramalısın bence de belkı artık degısmıstır

yarin aricam kızlar türkcelii​

turcelin msj engelleme servisi var ama bi tek no ya degil bütün msj lar engelleniyor ben aramıştım öle sölediler...

canım operatörü arayarak hiçbirşey yapamazsın turkcelli arama boşuna (tabi istersen dene)
yapabileceğin tek bir şey var telefonuna bir program indiriyorsun internetten google yaz arama engelleme diye yanlış hatırlamıyorsam blacklist programın adı ordan seçiyorsun ne mesaj atabiliyor ne de arayabiliyor kurtuluyorsun :)

bir kaç program ismi buldum biraz araştırsan tamamdır bu iş :
(handy blacklist) (siBlacBaller) (Call Control)
bir de şu var
Sms Spam Manager TÜRKÇE
Arama ve Mesaj Engelleme Programı - WebGate Easy Reject v1.00.50

Easy Reject (ER), gelen telefon aramalarını ve SMS mesajlarını engellemenize yarayan guzel bir uygulama.

Bu uygulama ile istediginiz numaraları engelleyebilirsiniz... Engelledikten sonra o numara sizi aradıgında mesgul tonu ile karsılasır, siz programdan kimin aradıgını ayrıntılı bir sekilde gorebilirsiniz... Ayrıca aynı sekilde sms mesajlarını da engelleyebilir, engellediginiz numaradan sms mesajları almazsınız...

kullanabilinecek telefonlar
(Nokia 3250/6110/6120/6121/6210/6220/6290/5500/5700/ N71/N73/N75/N76/N77/N78/N80/N81/N82/N91/N92/N93(i)/ N95/N96/E50/E51/E60/E61(i)/E62/E65/E70/E90)

helal hoş olsun canım benim bence araştır biraz ciddiyim benim tel 3230 blacklist callcontrol falan gayet iyi çalışıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…