Bilgisi olan yardım etsin lütfen..

eğer hakaret içeren bir mesajsa o kişinin hattını bile kapattırabilirsin..
bir arkadaşım elinde tlf.uyla gitti iletişim merkezine, hakaretli mesaj tabii, (yada taciz denilebilecek rahatsız etme şekli) adamın numarasını iptal ettiler.. ama adamın hattı hangi hatsa, aveaysa mesela, avea iletişime gidiyosun.. bu seneler önce oldu, hala böyle bişi var mı bilmiyorum artık müşteri kaybetmeyi pek göze alamıyor operatörler..

yok hakaret yok fakat mesajlarını aramalarını bile görünce rahtsız oluyorum...

şu arkadaşın dediği programı yarın bilgisyar programcısı arkadaşlarıma sorucam araştıp telefonuma yükleyelim ıNŞALLAH OLUR NE OLUR DUA EDıN

Insallah olur Beli$,
tam unutmaya baslamisken kisinin kendini bi sekilde hatirlatmasi cok sinir bozucudur eminim.

mantıklı bir program dedi ve nette indirip daha sonra telefonuna aktarıp kurucaksın uygulamalardan dedi .. hadi bakalım hayırlsııı ayyy çok teşekkür ederim gerçekten yaaa

Benimde eşimin cebine sapık bi kadın dadanmıştı
ben artık sinir oluyordum
numara değiştirmek gibi bi şansımız yoktu
çünkü hat şirketin hattıydı
türkcelli aradık olmaz 1 numara engellenemz dediler
msj ıengelledik biz ama tel samsung bizim samsung d900i
bu dediğim 1.5 yıl öncesiydi
gelişmelerden bizide haberdar et canımcım

e_pack canım benim arkadaşın dediği programı yüklicem telime. bilgisayar programcısı arkadaşımada sordum onayı verdi mantıklı ddi inceledi programı..
Gerçekten çok sinir bozucu bi durum çünkü ben hattımı yeni değiştirdim yani zırtp pırt hat değiştiricek durumdada değilim malesefkii...

ay gamze inş kurtulursun banada dadanmıstı bi ara üniversitedeyken istemiyorum sevgilim var bitti diodum insan ısrarla ararmı ya beni bırakma seviyorum diodu artık etmedigim hakaret kalmıodu bagırıp cagırıodu 2 gun sonra seviyorum yalvarıorum die arıodu hastaydı resmen okul bitti işe başladım adam şirket hattımı bulmus arıo ya yuh dedim artık ve nasıl buluo söliiym ünlü bir derginin bi bölümünün editörlüğünü yapıyordum ve haliyle mailim yazıyordu bana mail atıo iş gibi bende numaramı veriyorum arayıp sorabilirsniz die e nerden bilcem ondan sonra kırdım attım hattıda bu sefer faceden mesaj atmaya basladı ya dedim geberrrrrr ama hayatımda bu kadar yüzsüz gurursuz şerefsiz erkek görmedim neyseki kurtuldum şükürrrr

ben bu adamı çok sevdim ve asla bitmez diye umduğum ilişki bitti işte neyse olan oldu bitti ilişki 8 ay oldu ve ben hattımı babama rica ederek değiştirdim arıyor baba mesaj atıyor dedim cep aile kullanıyorduk mesajlar bedavaydı ve türkcele geçtim hat annemin üstüne ve gizlettirdim üstelik ama bu vatandaş numaramı ortak arkadaşımızla buluştuğu bigün telefonuna bakma bahanesiyle almışş, bana faceden mail attı listeme eklenmek istedi fakat engelledim ben, yeni mail adresi bile aldım kendime bilmediği...
Bu hattımıda değiştiremem henüz yeni aldım ve babama artık rahatsız ediyor desem olaylar farklı boyut alır bu yüzden değiştirmek yerine böyle bi yöntem buldum ve çok şükür yarın kurtuluyorum. Hayır hergün atmıyor ama zaman zaman atıp meydana çıkıp kendini hatırlatıyor Hortluyor yani ve huzurumu boozuyor artık

inşallah kurtulursun ya ne kadar zor biliyorum iyi sen böyle kurtulacaksın benimki gibi sana ulaşamayınca kardeşini olmadı evi vs zorlayabildiği herkesi arayan biri değil

incidestan ablamı aramaya cesaret edemez evide aradığı oldu ama ev teli göstergeli olduğu için annem çıkıyor tellere dinleyip kapatıyor ..
sliin kabusunda ötesine geçiyo bazen... ama az kaldııı

Ya beni de böyle biri rahatsız ediyor. Bir sanatçı fan sitesinden eklemişti msn imi eskiden. Bana hep arkadaşım diyerek yaklaştı, ben de yalnız falan diye acıdım. Bir de anlamadım hiç öyle bir ilgisi olduğunu. Ama meğer benle ilgiliymiş kahretsin ki peşimi bırakmadı halen. Facebooktan ve MSN'den engelledim. 1 senedir cevap vermememe rağmen halen mesajlar atıyor bana. Bu kadar olur mu yahu. Telefonum Sony Ericsson W810ı arama cesareti gösteremiyor ama mesaj atıyor. Mesajı engellemenin bir yolu var mıdır?

Onu gördüm canım teşekkür ederim, ama Nokia içinmiş. Benim telefonum SonyEricsson. Ben bi nette araştırayım bu durumu en iyisi:) Sevgilim bu durumdan haberdar ama halen rahatsız ettiğini bilmiyor. Yok yere huzuru bozulsun istemiyorum. ınşallah hallederim. Paylaşırım ben de bi çözüm bulursam.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…