• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar yazabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

basak2222

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
13
Arkadaşlar benim ilk eşimden iki oğlum var biri 13 biri 9 yaşında hatta bugün 9 yaşına girdi ailem sahip çıkmıyo ikinci evliliğimi yaptım baştan çok iyiydik evimizi düzdük ettik ben küçük oğluma hamile kaldım biraz zaman geçti hatasını yakaladım ondan sonra gerçek yüzünü görmeye başladım ve şuan ayrıyız önceki konumu okuyabilirsiniz kimseden gizli saklım hiç bişeyim yok herkesin yaşadığı kendinedir annenin yanına git diyenler olur gidemem ÜVEY BABA VAR VE BANA TEC@vz etmeye kalktı bilerek büyük harfle yazdım çünkü sürekli annene git diyenler oluyo her konu açtıgımda benim ilk eşim bacağımdan bıcakladı kafamı deldi kemerle dayak yedim uyapta zaten bunlar var adam elini kolunu sallayarak gezdi hep şikayetçi olmama ragmen bir defa üç bin olması lazım bi para cezası aldı hep çocuklarım için mücadele ettim şuan ki eşim çok iyi davranıyordu o gizli saklı işleri çıkmadan önce meydana sonradan maddi imkanlar o bu derken iyice mahvolduk aldığımız eşyaları ödeyemedik elden borçlar icra o bu derken iyice yıprandık ben birkez olsun evimde eksik bişeyim olduğunda eşim getirir diyemicek hale geldim hep çabaladım karnım burnumda merdiven yıkadım ettim o bu derken şuan ayrıyız neden derseniz sorumsuz hep ben çabaladım birkez kadınım diyemedim hep erkek gibi olmak zorunda kaldım evimde salçam makarnam olmadığında işten gelmesini beklerken hep eli kolu bomboş geldi ve suan ben çok kötü çok zor durumdayım bu açıklamaları yazıyorum ki baştan herkes anlasın diye geçen sosyal hizmetlere başvuru yaptım ve red geldi kaymakamlığa çıktım hiç bi yardım yok benim çocuklarıma bakanım yok sahip çıkanım yok benim başka nerelere başvuru yapmam lazım
MUHTARLIK
KAYMAKAMLIK VE SOSYAL YARDIMLASMA
SOSYAL HİZMETLER HEPSİNE BAŞVURU YAPTIM
NİKAHIMIZ HALA VAR daha bir ay falan oldu ayrılalı nolcak bilmiyorum bana bi akıl veri misiniz cimere kadar yazdım ben çocuklarım için hep mücadele verdim ben çocuklarımı kimsenin eline bakıp ahlatmak istemiyorum benim evladımın doğum günü bende başka anneler gibi çocuklarımı sevindirmek istiyorum bunlar hep senin başına mı geli demeyin yıllardan beri burda üye olan ablam var ve annemlede konuştu kendisi herşeye birebir şahit lütfen sadece ban ne yapabilirim onu söyleyin

Ya zaten 2 çocuğun var neyine 3. Çocuk
Yahu bu dünya nüfusu size mi bağlı
Sen doğurmasan insanlığın nesli mi tükenecek
Çocukları ver sosyal hizmetlere
Kendini toparla
Bir ev iş bul sonra git çocukları al
Yada hayır sahibi durumu müsait biri yardım edecek
Sen üç çocukla ne yapabilirsin Allah aşkına
Yazık değil mi bu çocuklara

Ben çocuklarımı nasıl vereyim elimde imkanlarım olduğunda bir dediklerini iki etmem kendi üstüme montum yok çocuklarıma alırım ederim ben çocuklarımı veremem Emine hanım benim aile hiç bi zaman elimden tutmadı büyük oğlum 13 yasında akılları eriyo nasıl verebilirim üçüncü çocuğum olmasaydıda sıgamıyodum ailemin evine inanın bana

Ya zaten 2 çocuğun var neyine 3. Çocuk
Yahu bu dünya nüfusu size mi bağlı
Sen doğurmasan insanlığın nesli mi tükenecek
Çocukları ver sosyal hizmetlere
Kendini toparla
Bir ev iş bul sonra git çocukları al
Yada hayır sahibi durumu müsait biri yardım edecek
Sen üç çocukla ne yapabilirsin Allah aşkına
Yazık değil mi bu çocuklara
dünyanın en negatif mutsuz insanı bence sensin her konuda negatif depresif yorumların var nüfusu senmi belirleyeceksin yapmış kadın sanamı kaldı sorgulamak destek isteyen herkese böyle negatif yorum

dünyanın en negatif mutsuz insanı bence sensin her konuda negatif depresif yorumların var nüfusu senmi belirleyeceksin yapmış kadın sanamı kaldı sorgulamak destek isteyen herkese böyle negatif yorum
Allah razı olsun yorumunuz için çok sağolun

Benim yorumumu eleştiriyorsunuz tamam da
Eee çözüm sunun
Çözüm ne
En azından ben çözüm odaklıyım
Sende oda yok
Duyar kasmakla olsa keşke

Arkadaşlar benim ilk eşimden iki oğlum var biri 13 biri 9 yaşında hatta bugün 9 yaşına girdi ailem sahip çıkmıyo ikinci evliliğimi yaptım baştan çok iyiydik evimizi düzdük ettik ben küçük oğluma hamile kaldım biraz zaman geçti hatasını yakaladım ondan sonra gerçek yüzünü görmeye başladım ve şuan ayrıyız önceki konumu okuyabilirsiniz kimseden gizli saklım hiç bişeyim yok herkesin yaşadığı kendinedir annenin yanına git diyenler olur gidemem ÜVEY BABA VAR VE BANA TEC@vz etmeye kalktı bilerek büyük harfle yazdım çünkü sürekli annene git diyenler oluyo her konu açtıgımda benim ilk eşim bacağımdan bıcakladı kafamı deldi kemerle dayak yedim uyapta zaten bunlar var adam elini kolunu sallayarak gezdi hep şikayetçi olmama ragmen bir defa üç bin olması lazım bi para cezası aldı hep çocuklarım için mücadele ettim şuan ki eşim çok iyi davranıyordu o gizli saklı işleri çıkmadan önce meydana sonradan maddi imkanlar o bu derken iyice mahvolduk aldığımız eşyaları ödeyemedik elden borçlar icra o bu derken iyice yıprandık ben birkez olsun evimde eksik bişeyim olduğunda eşim getirir diyemicek hale geldim hep çabaladım karnım burnumda merdiven yıkadım ettim o bu derken şuan ayrıyız neden derseniz sorumsuz hep ben çabaladım birkez kadınım diyemedim hep erkek gibi olmak zorunda kaldım evimde salçam makarnam olmadığında işten gelmesini beklerken hep eli kolu bomboş geldi ve suan ben çok kötü çok zor durumdayım bu açıklamaları yazıyorum ki baştan herkes anlasın diye geçen sosyal hizmetlere başvuru yaptım ve red geldi kaymakamlığa çıktım hiç bi yardım yok benim çocuklarıma bakanım yok sahip çıkanım yok benim başka nerelere başvuru yapmam lazım
MUHTARLIK
KAYMAKAMLIK VE SOSYAL YARDIMLASMA
SOSYAL HİZMETLER HEPSİNE BAŞVURU YAPTIM
NİKAHIMIZ HALA VAR daha bir ay falan oldu ayrılalı nolcak bilmiyorum bana bi akıl veri misiniz cimere kadar yazdım ben çocuklarım için hep mücadele verdim ben çocuklarımı kimsenin eline bakıp ahlatmak istemiyorum benim evladımın doğum günü bende başka anneler gibi çocuklarımı sevindirmek istiyorum bunlar hep senin başına mı geli demeyin yıllardan beri burda üye olan ablam var ve annemlede konuştu kendisi herşeye birebir şahit lütfen sadece ban ne yapabilirim onu söyleyin
Benim anlamadığım şey hepsi bir yana yaşadığın zor bir hayat ama o üvey babayı annen neden boşamadı? Sana tcvz etmeye kalktıysa o hala onunla neden aynı evde?

İsminiz Esra gliba Esra hanım ben ona hiç bi anlam veremedim benim olayımdan bir hafta veya on gün sonra Facebook’ta eşimle yemekteyiz diye fotoğraf attılar ve bana tek dediği kelime ben her kavgamızda onun yüzüne vuruyorum yaptıklarını demişti bana benim çocuklarıma ard niyetli biri dokuncak Allah korusun ayakta yapamazsam uyurken yaparım ama benim ailemde iş yok babama yazdım bu olay olduğunda annene söyle dedi annem evlendi etti diye benimle ve kız kardeşimle konuşmuyo

Benim anlamadığım şey hepsi bir yana yaşadığın zor bir hayat ama o üvey babayı annen neden boşamadı? Sana tcvz etmeye kalktıysa o hala onunla neden aynı evde?
Ayrıca nikahları yok yani o kişiyi şikayet edip atsa evden hiç bir kanuni işleri yok ne nikah var ne bişi zaten annemden küçük 6 yaş

İsminiz Esra gliba Esra hanım ben ona hiç bi anlam veremedim benim olayımdan bir hafta veya on gün sonra Facebook’ta eşimle yemekteyiz diye fotoğraf attılar ve bana tek dediği kelime ben her kavgamızda onun yüzüne vuruyorum yaptıklarını demişti bana benim çocuklarıma ard niyetli biri dokuncak Allah korusun ayakta yapamazsam uyurken yaparım ama benim ailemde iş yok babama yazdım bu olay olduğunda annene söyle dedi annem evlendi etti diye benimle ve kız kardeşimle konuşmuyo
Allah korusun ama sonrasında ne ben o anneyi tanır selam veririm ne de sessiz kalırım. Öttürürdüm o üvey babayı. Diğer olaylar için de işiniz çok zor ve karışık. Sadece çocuklarınızı koruyun ve gelecekleri için doğru karar vermeye çalışın🙏🏻

Allah korusun ama sonrasında ne ben o anneyi tanır selam veririm ne de sessiz kalırım. Öttürürdüm o üvey babayı. Diğer olaylar için de işiniz çok zor ve karışık. Sadece çocuklarınızı koruyun ve gelecekleri için doğru karar vermeye çalışın🙏🏻
Çok teşekkür ederim Esra hanım bana bu en güzel mübarek gecede dua edin Allah razı olsun yorumunuz için

🙄 Annenize selam bile vermeyin.
Ben çok kıyımsızım aradıgında açan kardeşim annem hasta dediğinde üzülüp ağlayan arayan insanım ne geldiyse başıma hep merhametimden geldi bu zamana kadar

Kamuda hangi yardımlara başvurdunuz? Bir de red sebebi olarak bir şey söylediler mi? Genelde gelir durumu iyiyse, eksik belge varsa veya birden fazla yardımdan faydalanma gibi sebeplerle reddediyorlar. Sizin durumunuzda birini neden reddettiler? Başvurduğunuz yardımlar hangileriydi?

Yani şuan durumun daha mı farklı anlamıyorum en azından adam çalışıyordur senin paran var mı işin vs? çocukları yatılı okula ver en azından bir süre. en küçük çocuk kaç yaşındas

Belediyede hangi yardımlara başvurdunuz? Bir de red sebebi olarak bir şey söylediler mi? Genelde gelir durumu iyiyse, eksik belge varsa veya birden fazla yardımdan faydalanma gibi sebeplerle reddediyorlar. Sizin durumunuzda birini neden reddettiler? Başvurduğunuz yardımlar hangileriydi?
Belediyede erzak yardımına başvuru yaptım sosyal hizmetlerdede sed yardımı başvurusu icralarım olduğunu ilk eşimden nafaka veya bişi almadığımı söyledim evrak istediler hepsini eksiksz götürdüm evli olduğum için suan nikahım var bunun için komisyondan geçmediğini söylediler belediyeden daha bi haber yok cimerede yazdım benim hiç bi gelirim yok bir kuruş bile yardım aldığım bi yerde yok kuruluşlardan iki sene önce aile destek alıyodum onu kestiler bir sene oldu keseli

Vicdanıma laf geçiremiyorum ama biraz da abartmışsnz gibi geldi şimdi yazacaksnz burda bilen eden ablalar var ama bana o kadar geçmedi yanii.

Ne seçenek sunulsun ne istiyorsunuz onu da anlamadım her yolun önünü kapatmışsinz peşin peşin.
BU adamı her şartta bırakın çocukları esirgemeye verin çalışın yanii başka bir çözüm yolu yok.

Yani şuan durumun daha mı farklı anlamıyorum en azından adam çalışıyordur senin paran var mı işin vs? çocukları yatılı okula ver en azından bir süre. en küçük çocuk kaç yaşındas
Çalışsa bile her maaşta kalmadı başak elden borçları yolladım ettim ek iş bul diyorum yok alkol alan kişiler var çevresinde onlarla içmeye başladı bi ara bıraktırdım alkolü içşnce evden kovuyordu beni sabah dörtte beşte bırakmıştı yine başladı suan nbıyodur Allah bilir ben artık ele muhtaç olmaktan çok yoruldum inanın bana kadınım ya birkez olsun kadın gibi oturup bekleyemedim bez mi bitti ben çabaladım süt mü bitti ben çabaladım elektrik mi kesildi ben çok yoruldum dört duvar arası yaşadıklarım boyumu aştı bi insan bi gün salatanın suyuna banar ikinci gün sıcacık yemek yapar ama hep beraber asarlar ben hep kendim aştım ben hep kendim mücadele verdim ben evimde hiç bişi yok diye ağlarken adam geçmiş karşıma hiç bi derdi tasası yokmuş gibi uyuyordu mücadele nedir yoklukta iki kişi sabreder el ele verir benim elimden tutan olmadı

Vicdanıma laf geçiremiyorum ama biraz da abartmışsnz gibi geldi şimdi yazacaksnz burda bilen eden ablalar var ama bana o kadar geçmedi yanii.

Ne seçenek sunulsun ne istiyorsunuz onu da anlamadım her yolun önünü kapatmışsinz peşin peşin.
BU adamı her şartta bırakın çocukları esirgemeye verin çalışın yanii başka bir çözüm yolu yok.
Hiç bi yolu kapatmadım ki aslında şunu söylemeye çalıştım çocuklarıma bakanım yok çalışamıyorum ailem yok var ama yok herhangi bi kuruluş nikahım var diye bi yardım vermiyorlar bunu demek istedim işe girsem icralarım kesildi etti derken kira o bu bakıcı tutmaya kalksam aldığım para yetmez beni yanlış anlamışsınız derdim o bu değil abartıyorsunuz demişsiniz ya hangi konu için diyorsanız direk buraya ispatlı şekilde ekran görüntüsü olsun kanıtlayabileceğim bişi olsun atabilirm ben onun bunun gibi bi insan değilim yaşadıklarımı çaresizliğimi dile getirdim siz abartıyorsun sanıyorsanız eğer cidden çok kötü şeyler yaşamışım

Bırskcm pazartesi adliyeye gidip anlatcm baro avukatı verilir demişlerdi elimden geleni yapcm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X