- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 13
Arkadaşlar benim ilk eşimden iki oğlum var biri 13 biri 9 yaşında hatta bugün 9 yaşına girdi ailem sahip çıkmıyo ikinci evliliğimi yaptım baştan çok iyiydik evimizi düzdük ettik ben küçük oğluma hamile kaldım biraz zaman geçti hatasını yakaladım ondan sonra gerçek yüzünü görmeye başladım ve şuan ayrıyız önceki konumu okuyabilirsiniz kimseden gizli saklım hiç bişeyim yok herkesin yaşadığı kendinedir annenin yanına git diyenler olur gidemem ÜVEY BABA VAR VE BANA TEC@vz etmeye kalktı bilerek büyük harfle yazdım çünkü sürekli annene git diyenler oluyo her konu açtıgımda benim ilk eşim bacağımdan bıcakladı kafamı deldi kemerle dayak yedim uyapta zaten bunlar var adam elini kolunu sallayarak gezdi hep şikayetçi olmama ragmen bir defa üç bin olması lazım bi para cezası aldı hep çocuklarım için mücadele ettim şuan ki eşim çok iyi davranıyordu o gizli saklı işleri çıkmadan önce meydana sonradan maddi imkanlar o bu derken iyice mahvolduk aldığımız eşyaları ödeyemedik elden borçlar icra o bu derken iyice yıprandık ben birkez olsun evimde eksik bişeyim olduğunda eşim getirir diyemicek hale geldim hep çabaladım karnım burnumda merdiven yıkadım ettim o bu derken şuan ayrıyız neden derseniz sorumsuz hep ben çabaladım birkez kadınım diyemedim hep erkek gibi olmak zorunda kaldım evimde salçam makarnam olmadığında işten gelmesini beklerken hep eli kolu bomboş geldi ve suan ben çok kötü çok zor durumdayım bu açıklamaları yazıyorum ki baştan herkes anlasın diye geçen sosyal hizmetlere başvuru yaptım ve red geldi kaymakamlığa çıktım hiç bi yardım yok benim çocuklarıma bakanım yok sahip çıkanım yok benim başka nerelere başvuru yapmam lazım
MUHTARLIK
KAYMAKAMLIK VE SOSYAL YARDIMLASMA
SOSYAL HİZMETLER HEPSİNE BAŞVURU YAPTIM
NİKAHIMIZ HALA VAR daha bir ay falan oldu ayrılalı nolcak bilmiyorum bana bi akıl veri misiniz cimere kadar yazdım ben çocuklarım için hep mücadele verdim ben çocuklarımı kimsenin eline bakıp ahlatmak istemiyorum benim evladımın doğum günü bende başka anneler gibi çocuklarımı sevindirmek istiyorum bunlar hep senin başına mı geli demeyin yıllardan beri burda üye olan ablam var ve annemlede konuştu kendisi herşeye birebir şahit lütfen sadece ban ne yapabilirim onu söyleyin
MUHTARLIK
KAYMAKAMLIK VE SOSYAL YARDIMLASMA
SOSYAL HİZMETLER HEPSİNE BAŞVURU YAPTIM
NİKAHIMIZ HALA VAR daha bir ay falan oldu ayrılalı nolcak bilmiyorum bana bi akıl veri misiniz cimere kadar yazdım ben çocuklarım için hep mücadele verdim ben çocuklarımı kimsenin eline bakıp ahlatmak istemiyorum benim evladımın doğum günü bende başka anneler gibi çocuklarımı sevindirmek istiyorum bunlar hep senin başına mı geli demeyin yıllardan beri burda üye olan ablam var ve annemlede konuştu kendisi herşeye birebir şahit lütfen sadece ban ne yapabilirim onu söyleyin