• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar yazabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız önünü görmediğim bi yolda iki evladım ziyan oldu küçük bebeğimde olmasaydı en azından bu durumları oda yasamıcaktı haklısınız
O yüzden çalışmak zorundasın yatılı okulu es geçme

Aklın yolu bir. Çoğunluk cocukları devlet korumasına verin demiş. Sizinle birlikte sefil olacaklarına geçici bir süre hem onlar güvende olur, hem sizin kafanız rahat olur. Bu süreçte koca müsveddesini boşayın ve nafaka davası açın. İlk müsvedeye de nafaka davası açın. Siz de bir iş bulun, düzeninizi kurun sonra da çocuklarınızı alın.

Aklın yolu bir. Çoğunluk cocukları devlet korumasına verin demiş. Sizinle birlikte sefil olacaklarına geçici bir süre hem onlar güvende olur, hem sizin kafanız rahat olur. Bu süreçte koca müsveddesini boşayın ve nafaka davası açın. İlk müsvedeye de nafaka davası açın. Siz de bir iş bulun, düzeninizi kurun sonra da çocuklarınızı alın.
İlk eşimden nafaka talebinde bulunmuştum fakat bu pislik mi diyeyim ne diyeyim çalışamaz raporu çıkarıp nafaka ödemedi askerliğini dahi yapamamış cihetinde sıkıntı olduğu için ama buna acıcam nafaka için alcm

dünyanın en negatif mutsuz insanı bence sensin her konuda negatif depresif yorumların var nüfusu senmi belirleyeceksin yapmış kadın sanamı kaldı sorgulamak destek isteyen herkese böyle negatif yorum
Sen yaz bakalim ne yazacan ??

Ben çocuklarımı nasıl vereyim elimde imkanlarım olduğunda bir dediklerini iki etmem kendi üstüme montum yok çocuklarıma alırım ederim ben çocuklarımı veremem Emine hanım benim aile hiç bi zaman elimden tutmadı büyük oğlum 13 yasında akılları eriyo nasıl verebilirim üçüncü çocuğum olmasaydıda sıgamıyodum ailemin evine inanın bana

Lütfen çocukları sosyla hizmetlere vermeyin, sizin yanınızda kalsınlar. Erkek çocuklar için iyi ortam değil, ben bazen sosyal hizmetler alsın derdim ama yok yani.

İkincisi evliliğinizin başından itibaren maddi sıkıntı varmış, gerçekten neyinize bebek? Gerçekten o motivasyonunuz nereden geliyor?

Kadın dernekleri vs var onlara yazın, ahbab olabilir onlara yazın bilmiyorum bir yerlere yazın. Hamile olmasanız çalışır bakarsınız bir şekilde ama cidden nefes alıyorum bir de bebek kurban etmişsiniz bu dünyaya. Çok kötü annelersiniz, gerçekten kötü annelersiniz

Güvenli değil, güvenli değil, annesinin yanı daha iyi. Bütün sosyla hizmetler aynı değil, ama bulunduğum yerdeki erkek çocuk yurdunda, istismar - çocuklar birbirine yapıyor- şiddet, hepsi hırsız.

4 aydır aynı başlığı açıp duruyorsunuz. Kaç kişi çocukları geçici yurda verin şartlarınız düzelince geri alın yazdık. Yok ille sizinle o sefaleti çekecekler, yokluk görecekler aç yatıp kalkacaklar, sizin hatalarınızın bedelini onlar da ödeyecek değil mi? İki büyümüş çocuk varken, onlar okuldayken çalışabilecekken hemen başka herifle evlenip bir çocuk da ondan yaptınız. Herkes bize yardım etsin herkes bize maaş bağlasın çünkü ben yokluk sefalet içinde 3 çocuk yaptım. Kocanız sigortalı işte çalıştığı için yardım bağlanmıyordur. Annelik bu değil, çocukların ne yiyeceği giyeceği belli değilken ille de benimle kalacaklar diyemezsiniz. Hiç mi canları bir şey istemiyor heves etmiyor arkadaşlarında görmüyorlar? Anneniz dahil rezil tiplerin arasında kalıp hiç mi ders almadınız, bekar adam benim iki çocuğuma ömür boyu niye baksın demediniz. Kendinden olana bile bakmıyor.

Arkadaşlar benim ilk eşimden iki oğlum var biri 13 biri 9 yaşında hatta bugün 9 yaşına girdi ailem sahip çıkmıyo ikinci evliliğimi yaptım baştan çok iyiydik evimizi düzdük ettik ben küçük oğluma hamile kaldım biraz zaman geçti hatasını yakaladım ondan sonra gerçek yüzünü görmeye başladım ve şuan ayrıyız önceki konumu okuyabilirsiniz kimseden gizli saklım hiç bişeyim yok herkesin yaşadığı kendinedir annenin yanına git diyenler olur gidemem ÜVEY BABA VAR VE BANA TEC@vz etmeye kalktı bilerek büyük harfle yazdım çünkü sürekli annene git diyenler oluyo her konu açtıgımda benim ilk eşim bacağımdan bıcakladı kafamı deldi kemerle dayak yedim uyapta zaten bunlar var adam elini kolunu sallayarak gezdi hep şikayetçi olmama ragmen bir defa üç bin olması lazım bi para cezası aldı hep çocuklarım için mücadele ettim şuan ki eşim çok iyi davranıyordu o gizli saklı işleri çıkmadan önce meydana sonradan maddi imkanlar o bu derken iyice mahvolduk aldığımız eşyaları ödeyemedik elden borçlar icra o bu derken iyice yıprandık ben birkez olsun evimde eksik bişeyim olduğunda eşim getirir diyemicek hale geldim hep çabaladım karnım burnumda merdiven yıkadım ettim o bu derken şuan ayrıyız neden derseniz sorumsuz hep ben çabaladım birkez kadınım diyemedim hep erkek gibi olmak zorunda kaldım evimde salçam makarnam olmadığında işten gelmesini beklerken hep eli kolu bomboş geldi ve suan ben çok kötü çok zor durumdayım bu açıklamaları yazıyorum ki baştan herkes anlasın diye geçen sosyal hizmetlere başvuru yaptım ve red geldi kaymakamlığa çıktım hiç bi yardım yok benim çocuklarıma bakanım yok sahip çıkanım yok benim başka nerelere başvuru yapmam lazım
MUHTARLIK
KAYMAKAMLIK VE SOSYAL YARDIMLASMA
SOSYAL HİZMETLER HEPSİNE BAŞVURU YAPTIM
NİKAHIMIZ HALA VAR daha bir ay falan oldu ayrılalı nolcak bilmiyorum bana bi akıl veri misiniz cimere kadar yazdım ben çocuklarım için hep mücadele verdim ben çocuklarımı kimsenin eline bakıp ahlatmak istemiyorum benim evladımın doğum günü bende başka anneler gibi çocuklarımı sevindirmek istiyorum bunlar hep senin başına mı geli demeyin yıllardan beri burda üye olan ablam var ve annemlede konuştu kendisi herşeye birebir şahit lütfen sadece ban ne yapabilirim onu söyleyin
Yani ne desem bos yeni evlendigin kisiyle zar zor geciniyor mussun bir de cocuk yapmissin burdakiler yazinca kiziyorsun haklilar sen de farkindasin kabul et

Ilk kocan Tamam tehlikeli birisiymis ikinciyle neden ayrildin neyi yakaladin

Ilk kocan sana para ödüyor mu cocuklar icin cocuklari ona birakamaz misin

Yurda gitmelerinden iyidir

Elin Kolun bagli bir yasinda bebekle calisamazssin zor yani

Niye hayati bu kadar hizli yasiyorsunuz abi ya

Yardim alabilecegin her yere basvur oglum ergenlikte en kritik zamanlari onu düsün bir is Bul calis ufakligi babaanneye ver

Düzenini kurmaya calis

Mümkünse de evlenme bir daha

Güvenli değil, güvenli değil, annesinin yanı daha iyi. Bütün sosyla hizmetler aynı değil, ama bulunduğum yerdeki erkek çocuk yurdunda, istismar - çocuklar birbirine yapıyor- şiddet, hepsi hırsız.
Maalesef dogru Anne babanin oraya attigi cocuklara kim sahip cikacak

Cok günah gercekten cahil insanlar iste kiziyorum sinirleniyorum bir sey yazinca da köpürüyorlar üremeyin ya evliykende zar zor geciniyor mus kocasiyla hala daha bebek

Ama bu kadinin baska caresi de yok kimse sahip cikmiyor ki

Lütfen çocukları sosyla hizmetlere vermeyin, sizin yanınızda kalsınlar. Erkek çocuklar için iyi ortam değil, ben bazen sosyal hizmetler alsın derdim ama yok yani.

İkincisi evliliğinizin başından itibaren maddi sıkıntı varmış, gerçekten neyinize bebek? Gerçekten o motivasyonunuz nereden geliyor?

Kadın dernekleri vs var onlara yazın, ahbab olabilir onlara yazın bilmiyorum bir yerlere yazın. Hamile olmasanız çalışır bakarsınız bir şekilde ama cidden nefes alıyorum bir de bebek kurban etmişsiniz bu dünyaya. Çok kötü annelersiniz, gerçekten kötü annelersiniz
Niye mi yapti ortak cocuklari olsun diyedir kesin aklimi deliricem 13 yasinda o cocuk tam ergenlik yasinda bunlari yasiyor yazik ya cok yazik

Ama bu kadinin baska caresi de yok kimse sahip cikmiyor ki

Bilmiyorum ben gördüğüm çocuklardan sonra sıcak bakamıyorum. Gerçi başka bir avukat buraya çok şaşırmıştı, geldiği yerde böyle şeyler yokmuş. İşin kötü yanı da çocukların hepsinin anası babası sağ, anne babalar ya yeniden evlenip yeni çocuklar yapmış ya da çocukları doğurup doğurup atmış. Her konuştuğum aynı şeyi söylüyordu. Okula gidip gitmedikleri bile sallanmamış. Hiçbiri okula gitmiyor, gündüz ya da gece çıkıp hırsızlık yapıyorlar, görevlilerden de şikayet ediyorlardı. Görevliler iyi bile olsalar ergen erkekler tehlikeli. Kız olsa bir nebze ama erkekler birbirine çok zarar veriyor. Hele de küçük ve zayıf gördüklerine. Bu zararın içinde cinsel ve fiziksel istismar çok fazla. 14 yaşındaki çocuk 13 yaşındaki çocuğu istismar etmişti, hala travması üstümde.

İlk eşim cezaevine girmiş hiç bi yararı yok girmeden öncede aynıydı dediğim gibi suan ki eşim çok iyiydi küçük bebeğimin olması hata o konuda haklısınız ama ben kötü anne değilim hep çocuklarım için çabaladım elimde olduğunda bir mi dediler iki aldım bakın ben neler yaşam çocuklarımı bırakmadım ama benim annem hiç bi zaman sahip çıkmadı bana çocuklarımı neden veremem başlarına bişi gelse saç teline zarar gelse ben o vicdan azabıyla naparım evet devlet yeri ilerde memur olurlar doğru peki haberlere çıkanlar onlar nolcak ben çocuklarımı hiç bi zaman mağdur etmedim çocuklarımın babası arasa bi arar büyük oğlumla konuşurdu misal büyük oğlum baba bile demezdi ona benim annemde babamda sensin derdi o senin baban oğlum dediğimde bize annelik babalık sen yapıyorsun annem derdi

Yok mor çatıyı hiç duymadım rica etsem nerden başvuru yapabileceğimi söyler misiniz

Yani ne desem bos yeni evlendigin kisiyle zar zor geciniyor mussun bir de cocuk yapmissin burdakiler yazinca kiziyorsun haklilar sen de farkindasin kabul et

Ilk kocan Tamam tehlikeli birisiymis ikinciyle neden ayrildin neyi yakaladin

Ilk kocan sana para ödüyor mu cocuklar icin cocuklari ona birakamaz misin

Yurda gitmelerinden iyidir

Elin Kolun bagli bir yasinda bebekle calisamazssin zor yani

Niye hayati bu kadar hizli yasiyorsunuz abi ya

Yardim alabilecegin her yere basvur oglum ergenlikte en kritik zamanlari onu düsün bir is Bul calis ufakligi babaanneye ver

Düzenini kurmaya calis

Mümkünse de evlenme bir daha
Farkındaym evlilik yapmam bidaha ben annemden babamdan görmediğim sevgiyi görünce onda kandım bide çocuklarıma bana çok iyiydi sonradan böyle oldu

4 aydır aynı başlığı açıp duruyorsunuz. Kaç kişi çocukları geçici yurda verin şartlarınız düzelince geri alın yazdık. Yok ille sizinle o sefaleti çekecekler, yokluk görecekler aç yatıp kalkacaklar, sizin hatalarınızın bedelini onlar da ödeyecek değil mi? İki büyümüş çocuk varken, onlar okuldayken çalışabilecekken hemen başka herifle evlenip bir çocuk da ondan yaptınız. Herkes bize yardım etsin herkes bize maaş bağlasın çünkü ben yokluk sefalet içinde 3 çocuk yaptım. Kocanız sigortalı işte çalıştığı için yardım bağlanmıyordur. Annelik bu değil, çocukların ne yiyeceği giyeceği belli değilken ille de benimle kalacaklar diyemezsiniz. Hiç mi canları bir şey istemiyor heves etmiyor arkadaşlarında görmüyorlar? Anneniz dahil rezil tiplerin arasında kalıp hiç mi ders almadınız, bekar adam benim iki çocuğuma ömür boyu niye baksın demediniz. Kendinden olana bile bakmıyor.
Dört aydır aynı başlığı açmadım ki bi ara dertleşmek için yazdım bide şimdi yazdım işte ilk zamanlar iyi olunca ben bana ailemin yapmadığını o yapar dedim çocuklarıma babası babalık yapmıyordu bu adam yapar demiştim çok ilgiliydi çocuklara bişiler doldurup bi yere bırakıp ordan alın diye beni arardı ben o hareketlerine inandım

İlk eşim cezaevine girmiş hiç bi yararı yok girmeden öncede aynıydı dediğim gibi suan ki eşim çok iyiydi küçük bebeğimin olması hata o konuda haklısınız ama ben kötü anne değilim hep çocuklarım için çabaladım elimde olduğunda bir mi dediler iki aldım bakın ben neler yaşam çocuklarımı bırakmadım ama benim annem hiç bi zaman sahip çıkmadı bana çocuklarımı neden veremem başlarına bişi gelse saç teline zarar gelse ben o vicdan azabıyla naparım evet devlet yeri ilerde memur olurlar doğru peki haberlere çıkanlar onlar nolcak ben çocuklarımı hiç bi zaman mağdur etmedim çocuklarımın babası arasa bi arar büyük oğlumla konuşurdu misal büyük oğlum baba bile demezdi ona benim annemde babamda sensin derdi o senin baban oğlum dediğimde bize annelik babalık sen yapıyorsun annem derdi

Kötü annesin, kötü annelik sadece çocuğa fiziksel zarar vermek değil, çocuğun geleceğini düşünmemek de kötü annelik. Diğer iki çocğua müthiş bir hayat vermişsin gibi sürekli başka erkeklerin insafına bırakmışsın. Madem adamın durumu yoktu borçla harçla evlenmeseydiniz. İki çocuğuna çok güzel bir gelecek kurmuşsun üçüncüyü doğurmazdın.

İki tane iyi kötü büyümüş çocuk varken, aile kötüyken iyi kötü bir iş bulup hayatını yola sokmaya çalışmak varken, ‘ size ve çocuklarınıza bakacak bir erkek figürü’ bulmak daha kolay. Bir de o ortama 3. Koymak da çünkü adam senden çocuğum olsun demiştir onca borcun harcın içinde.

Mor çatı, ahbab vs çok takipçili sosyal medya fenomenlerinden, bir adam var gs yöneticisi mi ne o olabilir adamın adını hatırlayamadım. Size değil çocuklara üzülüyorum.

Dört aydır aynı başlığı açmadım ki bi ara dertleşmek için yazdım bide şimdi yazdım işte ilk zamanlar iyi olunca ben bana ailemin yapmadığını o yapar dedim çocuklarıma babası babalık yapmıyordu bu adam yapar demiştim çok ilgiliydi çocuklara bişiler doldurup bi yere bırakıp ordan alın diye beni arardı ben o hareketlerine inandım
Dertleşmek için açtığınız konunun içeriğinde de aynı şeyler yazıyor. Sigortalı işi olan adamla evlisiniz, o yüzden her yerden ret geliyor. İnanma sanma kanma lüksünüz yok sizin. Adam dünya iyisi bile olsa bu çocukların babası değil. Bugün var der yarın yok der ki demiş. Kendi öz babalarının yapmadığını elin adamı niye yapsın hem de yıllarca. Bu bebeğin babaannesi halası vs yok mu, maddi yardım yapmasalar da en azından bakmazlar mı? İki lafınızdan biri şöyle anneyim böyle anneyim, çocuklarımın saçının teline zarar gelmesine izin vermem etmem... Ama zarar geliyor değil mi, iki tane işe yaramaz vicdansız adamla aynı çatı altında yaşadılar. Siz dahil kimsede ne yiyecekler ne giyecekler eksikleri ihtiyaçları ne diye garanti yok. Çöp gibi leş adamlarla evlenip çocuk üstüne çocuk yapmak yasaklanmalı artık. Bir iki de değil üç çocuk yazık günah.

Anne babalarınıza suç atmayı bırakın artık. İnsan çocuk sahibi olduktan sonra görüyor hanyayı konyayı. Aynı hatalara devam etmek de anne babanızın suçu değil. Aile desteği yok, baba babalık yapmıyor, iş güç meslek gelir yok, aileden maddi imkan da yok ama tüm bu yokluğun içinde iki evlilik ve üç çocuk var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X