• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar yazabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün yorumları okumadım. Kaçırdığım ayrıntı olabilir. Sadece yardımlar icin yorum yapmak istiyorum.

Eşin sigortalı diye Red geliyorsa, boşanma davası açıp evraklarini götürün. Madem ayrıyız diyorsun aynı evde olmadığınızı kanıtlamak için ikametlerin de farklı olması gerekiyor. Bunları yaparsanız ve hikayen bize anlattığın gibiyse alırsın yardimlari.

Kaymakamlik SYVD den okul ve tel seferlik nakit yardım, ayrıca yiyecek ve giyecek yardımı alabilirsin. Ayrıca Tema yardımları oluyor mesela yine aynı kurumun. Sosyal hizmetlerinse okuyan çocukları olan ihtiyac sahibi aileler icin aylık verdigi yardımlar var. Daha yüksek nakdi yardımlar.
Özellikle kaymakamlık icin muhtarla birlikte hareket edersen daha rahat alırsın.

Verilecek akılları bilmem kaç gündür eski konuda da HERKES VERMİŞ ZATEN. Yazık çocuklarınıza. Asla iyi bir anne olduğunuzu düşünmüyorum. Bugün size hep teşekkür edecekler hep minnet duyacaklar ama büyüdüklerinde anlayacaklar neyin ne olduğunu. Biz gerizekalıyız herhalde evim arabam birikimim her şeyim var bin şükür daha bir tane çocuğum yok ama. Biz aptalız gerçekten yüzümüze tükürün bizim. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim, sizin eski eşinizden olan çocuklarınıza şimdiki kocanız bakmak zorunda değil. Geçen konunuza da yazdım. Onlar için bir şey bekleyemezsiniz. Normal her insanın yaptığı gibi işe girip çalışıp çocuklarınıza kendiniz bakacaksınız (Eski eş nafaka vermiyor ırt zırt bunlara istinaden). Vallahi dağın başında çalışıyorum köppppek gibi hem de. Allah bu durumlara düşürmesin. İnşallah o yardımlar gelir de çocuklarınız güzelce beslenir en azından. 29 yaşındasınız el insaf ya. Yarabbim biraz sağduyu ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back