- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
İşte düşünmüştüm ki hani ben bir tane atıyorum arkadaşları çok atıyorsa arada kaynıyor mu falan diye...Ay görmese bile iletilmiş oluyor üstten görüyor illaki bu adam mesajları
Evet,eski erkek arkadaşım.Yeniden barıştık gibi ama durum böyle.Sizce kendine bağlamaya mı çalışıyor?Böyle konularda açık açık konuşmak,ona sormak iyi mi?"Sen azcık bekleyiver" demek istiyor bence.
Ah teşekkür ederim ince sözleriniz içinAdam sizle ilgilenmiyor . Kendinize biraz saygınız varsa bahaneler uydurmayı bırakın bu adamı silip engelleyin. Ve size hak ettiğiniz değeri veren kaliteli bir adam bulana kadar da Hayatınıza devam edin. Çünkü siz bu oyuncu çakaldan çok daha iyisini hak eden iyi kalpli bir kızsınız.
Ah teşekkür ederim ince sözleriniz içinAdam sizle ilgilenmiyor . Kendinize biraz saygınız varsa bahaneler uydurmayı bırakın bu adamı silip engelleyin. Ve size hak ettiğiniz değeri veren kaliteli bir adam bulana kadar da Hayatınıza devam edin. Çünkü siz bu oyuncu çakaldan çok daha iyisini hak eden iyi kalpli bir kızsınız.
Bende bildirimlerden okuyorum, görüldü olmuyor.Esime kızınca öyle yapıyorum .Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım, ama şu sıralar biraz karışık aramız.Limoni de diyebiliriz.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
İphone değil telefonum,yine de olur mu ki?Whatsappta son görülmesi kapalı olsa bile ne Zaman çevrimiçi olduğunu gösteren uygulamalar var.Telefonun iphone ise Apple Store arama bölümüne "casus whatsapp" yaz.İlk çıkan uygulamayı indir , ilk 1 hafta ücretsiz.Bak bakalım hiç mi çevrimiçi olmuyor.
Eski sevgilim bu kişi.Barıştık gibi ama durum böyle.Geçmişte onu kırmıştım evet.Canım ne kadar süredir birliktesiniz ve neden aranız limoni o önmli.siz baya haksızsanız egger kıracak birşey yaptıysanz yada büyük bir hatanız olduysa ona göre normal davranısı.ama aranızda bi sorun yokken bile böyleyse sıkıntı.bikere aranda bi sıkıntı yokken o son görülme kapatılamaz eger bi insan kapatıyorsa cevap vermek istemedigi biri var demektir.ve bu sensen eger sıkıntı büyük.bi gözden geçir derim.
Android için de vardır.Google a bakabilirsin.İphone değil telefonum,yine de olur mu ki?
Bak bende eşimle evlenmeden önce küstügüm yada kırıldıgım zaman kapatrdım son görülmeyi.cnkü hem merak ederdim yazdgnı hemde gördügmü görmesin merak ettim sanmasın isterdim.ama anca sen anlayabilirsin onu kırgın diyemi yapıyor yoksa umursamıyor mu.eger kırgınsa geciciyse bu yaptgı normalde aran iyiyken yapmıyorsa tamam.tam tersi ise aranız iyiyken bile böyleyse siz bilirsinz ama adam umursamazdır zaman kaybetmeyin.cnkü umursamayan adamla ömür geçmez.Eski sevgilim bu kişi.Barıştık gibi ama durum böyle.Geçmişte onu kırmıştım evet.
Peki karşı tarafa bildirim gidiyor mu? Rezil olmak da istemem açıkçası.Eskiden watchdog diye bir uygulama vardı yeşil köpek logolu. Kişinin numarasını ekliyordun,, online olduğu an bildirim geliyordu telefona. Kaç dakika girmiş, ne zaman çıkmış dakika dakika listeliyordu. Bir arkadaşımın aldatılmasını bu şekilde tespit etmiştik biz. Son görülmesi kapalıydı onun da. Şu an baktım playstore'da göremedim. Ama eminim bu mantıkla çalışan uygulamalar vardır. Biraz google'da araştırın bence illa çıkar karşınıza.
Bunu kafanız netleşsin diye söylüyorum bu arada. Yoksa çok açık bence karşıdakinin niyeti. Canını sıkmaya değmez inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?