Bilinçli Mi Yapıyor Sizce?

Whatsapp ta görülme kapalı olunca o mesaj yazmadan mavi tık olmuyo daha önce görse bile.
Yani ya görmüş cevap vermemiş, ya da görmemiş

Whatsappta son görülmesi kapalı olsa bile ne Zaman çevrimiçi olduğunu gösteren uygulamalar var.Telefonun iphone ise Apple Store arama bölümüne "casus whatsapp" yaz.İlk çıkan uygulamayı indir , ilk 1 hafta ücretsiz.Bak bakalım hiç mi çevrimiçi olmuyor.

Sosyal medyada aktif olan biri whatsapp a mı bakmayacak ? Son görüldü kısmını kapatması bile muamma neden kapatmış ? Sende kapat ve o sana yazdığında görmezden gel. Belliki canı istediğinde görüşmek istiyor seninle

Ah teşekkür ederim ince sözleriniz için
Ah teşekkür ederim ince sözleriniz için

Ah be güzelim, arkadaşlar ısrarla adamın tavrını ortaya koymuşlar ama kabullenmek istemiyorsun.
Neden kendine böyle bir kötülük yapıyorsun ki. Boş ver gitsin. Başkası mı yok.

5 kişiden mesaj geldiyse 4'ünü okuyor ve senin mesajı açmıyor zaten açmasına gerek yok bildirimden görüyodur.

hiç gerek yok böyle triplere, boşver.

Vatsapa giriyor ama senin mesajini ancak cani istediginde okuyor cevabi bu... sizi onemsemeyen umursamayan biriyle isiniz olmasin engelleyin gitsin.

açık açık sor ona.ben net insanım sen de bana net ol de.
duyabileceklerine de hazırlıklı ol.

Bende bildirimlerden okuyorum, görüldü olmuyor.Esime kızınca öyle yapıyorum .

İphone değil telefonum,yine de olur mu ki?

Eski sevgilim bu kişi.Barıştık gibi ama durum böyle.Geçmişte onu kırmıştım evet.

Eskiden watchdog diye bir uygulama vardı yeşil köpek logolu. Kişinin numarasını ekliyordun,, online olduğu an bildirim geliyordu telefona. Kaç dakika girmiş, ne zaman çıkmış dakika dakika listeliyordu. Bir arkadaşımın aldatılmasını bu şekilde tespit etmiştik biz. Son görülmesi kapalıydı onun da. Şu an baktım playstore'da göremedim. Ama eminim bu mantıkla çalışan uygulamalar vardır. Biraz google'da araştırın bence illa çıkar karşınıza.

Bunu kafanız netleşsin diye söylüyorum bu arada. Yoksa çok açık bence karşıdakinin niyeti. Canını sıkmaya değmez inan.

Eski sevgilim bu kişi.Barıştık gibi ama durum böyle.Geçmişte onu kırmıştım evet.
Bak bende eşimle evlenmeden önce küstügüm yada kırıldıgım zaman kapatrdım son görülmeyi.cnkü hem merak ederdim yazdgnı hemde gördügmü görmesin merak ettim sanmasın isterdim.ama anca sen anlayabilirsin onu kırgın diyemi yapıyor yoksa umursamıyor mu.eger kırgınsa geciciyse bu yaptgı normalde aran iyiyken yapmıyorsa tamam.tam tersi ise aranız iyiyken bile böyleyse siz bilirsinz ama adam umursamazdır zaman kaybetmeyin.cnkü umursamayan adamla ömür geçmez.

Peki karşı tarafa bildirim gidiyor mu? Rezil olmak da istemem açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…