Girdiğinden emin olsam keşke.Son görülmesi de kapalı.
Mümkün değil kesin giriyordur.Okumuyor ya da ilk görünen kısma bakıyor.Yazma bence hiç.Ne zaman yazacak bakalım,umarsız bayaGirdiğinden emin olsam keşke.Son görülmesi de kapalı.
Keyfi geldiginde yaniYok sonra cevap yazıyor ama çok zaman sonra.
Ben o anki ruh halime bağlı olarak bildirimden okuyorum mesajı. Canım isterse whatsapp girip cevaplıyorum. Zaten son görülme kapalı olursa whatsapp girer sizin mesajı okumaz ama diğer kişilere bakar sizde hala okunmamış görünür. Sizi ciddiye almıyor bence bu adam.Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım, ama şu sıralar biraz karışık aramız.Limoni de diyebiliriz.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
İstemediğini anlaman için bu da yeterli bence.Ama istemiyorsa direkt görüldü yapsın da anlayayım istemediğini.
Ama istemiyorsa direkt görüldü yapsın da anlayayım istemediğini.
Iphonu varsa mavi tik olmadan da mesajını görüyordur. Ama cevabı geciktiriyo demek ki bilerek.Yani girmiyor mu sizce Whatsapp'a,keşke direkt görüldü yapsa.Kafam karışıyor böyle olunca.
Iphone olmasina gerek yok her model tlf bu mümkün.mavi tık olmadanda okuyabilirIphonu varsa mavi tik olmadan da mesajını görüyordur. Ama cevabı geciktiriyo demek ki bilerek.
Sosyal mecralarda aktifse giriyordur bence arada çevrimiçi görebilirsiniz. Bu arada ben de canımı sıkan yada çok sevmediğim insanların mesajlarını öyle tıklamadan bekletiyorum. Ne bileyim yazasım yoksa kalıyor öyle yazasım gelene kadar. İnanır mısınız ne yazdığını merak bile etmiyorum..Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım, ama şu sıralar biraz karışık aramız.Limoni de diyebiliriz.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Canım ne kadar süredir birliktesiniz ve neden aranız limoni o önmli.siz baya haksızsanız egger kıracak birşey yaptıysanz yada büyük bir hatanız olduysa ona göre normal davranısı.ama aranızda bi sorun yokken bile böyleyse sıkıntı.bikere aranda bi sıkıntı yokken o son görülme kapatılamaz eger bi insan kapatıyorsa cevap vermek istemedigi biri var demektir.ve bu sensen eger sıkıntı büyük.bi gözden geçir derim.Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım, ama şu sıralar biraz karışık aramız.Limoni de diyebiliriz.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?