Bilinçli Mi Yapıyor Sizce?

Geçen gün mesaj attığımda önce cevap gelmedi,sonra tesadüfen gördüm çevrimiçi oldu ve cevap verdi.Ama bu sadece bir sefer oldu.Bilmiyorum bence bir insan hiç mi girmez Whatsapp'a.
 
Bilinçli okumuyor senin mesajları. Seni istemiyor. Sen de yazma.
 
Whatsappa giriyor ama sizin mesajlarınızı okumuyor bence. Hiçbir şey yazmayın artık sessiz kalın derim..
 
Whatsap mesajları yukarı düşmüyor mu bildirim olarak?

Hiç mi telefonu çalmıyor, hiç mi telefonu eline almıyor, telefonda hiç mi bir şey yapmıyor, şarja bile mi takmıyor da yukarıdaki bildirimi görmüyor?

Kasıtlı yani daha nasıl bariz bir gösterge lazım ki? Siz nasıl anlamadınız yani saf olmak gerek.
 
Birinin ayrıntılı fikirlerine ihtiyacım var,siz nerden bu kanıya vardınız?
Çünkü sürekli sosyal medyada olan bir kişinin o Mesajı görmemesi imkansız . Ve sosyal medya bile değil whatsap bu sonuçta telefona gelen Mesajı mutlaka görüyoruz hepimiz . Belki de kendini önemli hissetmeniz için bu şekilde umursamıyor gibi davranıyor da olabilir .
 
Whatsapa girmese bile bildirim geliyor ve bildirimden mesaj çok uzun olmadığı sürece okuyabılıyorsunuz. Ben de bazen umusamadığım zaman bildirimden okurum whatsapa girmem. Umursuyor olsa hemen cevap verir sonuçta telefonu bir gün sonra görmüyor ya..
 
Boşan kurtulefsane kk yorumunu yapıyım dedim.bence bilerek okumuyor yazdığınız mesajları sizi önemsemiyor.ben bu hareketi istesem bile yapamıyom.orda mesaj durunca beni rahatsız ediyor ayıp oluyor gibi hissediyorum.bunu yapabilen insan bence kötü kalplidir.
 
Ne alaka girdiğine emin olmakla?
Net açık ki çift tik oluyor.
E faceye instaya giren insan bildirim penceresinden görür mesaj geldiğini.
Ha illa diyorsan emin olmak istiyorum, bi başka nodan onu ekle whatsappa ama fotoya şöyle alımlı bi kız koy sonra ona yaz atıyorum "Hakan bu senin no dimi yanlış değldir umarım:/ bu arada ben Tuğçe:)" merak uyandıran bi mesaj olsun tuğçe kim ki ya diye bile girer bakar mavi tik olur sende emin olursun.
Gerçi belki de mavi tiki kapatmıştır.
Hiç olmadı pusuda kal bekle son görülmesi kapalı olsa bile çevrimiçi olduğunda çevrimiçi yazıyor neticede. Daha ne diyek:)
 
Ben de eğer biriyle muhatap olmak istemiyorsam,çok mesgulsem ya da mesaj atan kişiye tavirliysam mesajı açıp bakmam .
 
Mavi tık kapalı değil
 
Bence de ben hiç kimseye yapamam.
 
Whatsapta gizlilik ayarlarında okundu bilgisini kapatabiliyorsun canım sanırım kapatmıstır ve mesajlarını okusa dahi iki renksiz iletildi çizgisinde kalıyor daha sonrada açıyordur sen o zaman okundu olarak görüyürsundur bence bilerek yapıyordur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…