seni umursamıyor.Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım, ama şu sıralar biraz karışık aramız.Limoni de diyebiliriz.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Yani girmiyor mu sizce Whatsapp'a,keşke direkt görüldü yapsa.Kafam karışıyor böyle olunca.seni umursamıyor.
Girdiğinden emin olsam keşke.Son görülmesi de kapalı.Whatsapp'a giriyor ama senin msjlarını okumuyordur bilinçli şekilde.
girse bile senin mesajını açıp okumuyor.Yani girmiyor mu sizce Whatsapp'a,keşke direkt görüldü yapsa.Kafam karışıyor böyle olunca.
Ama istemiyorsa direkt görüldü yapsın da anlayayım istemediğini.girse bile senin mesajını açıp okumuyor.
Sizce bu trip mi?Bilinçli yapıyor yoluna bak sen. Erkeğin triplisi çekilmez.
ben de istemediğim birinden mesaj gelince okumam.Ama istemiyorsa direkt görüldü yapsın da anlayayım istemediğini.
Girdiğinden emin olsam keşke.Son görülmesi de kapalı.
İşte diyorum ya,keşke son görülmesi açık olsaydı da anlasaydım.Bence hiç uğraşma, bilerek yapıldığı belli.
bence tripten fazlası. ilişkiyi bitirmiş.Sizce bu trip mi?
Keşke son görülmesi açık olsaydı,böyle kafa patlatmazdımBence hiç uğraşma, bilerek yapıldığı belli.
Yok sonra cevap yazıyor ama çok zaman sonra.ben de istemediğim birinden mesaj gelince okumam.
açmadan direkt silerim. bu yüzden karşıya görüldü tiki gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?