Bilinçli mi yapıyor ?

Ara ara girip yazıyor bana ama neden böyle bişey yapıyor ya da direk görüldü yapsa
Ya canım ne önemi var ki?
Sonuç olarak adamın zerre umrunda değilsin hala girdi çıktı muhabbeti yapıyorsun.
Boşver gitsin
Ben de aynılarını yaşadım ordan biliyorum işte
Adamın 2 yıllık sevgilisi olduğunu öğrendim
Seninkinin de öyle karıştırdığı haltlar var kesin

Ne yazik ki boyle durumlarda genelde tek sebep önemsemiyor oluşudur.. Bi insan en en en fazla ne kadar yoğun olup bi kisa mesaj bile yazamaz ki? Kaldi ki sosyal medyada da aktif oluyormus.. 1 dakikasi bile mi yok cevap vermek için? Insanin onemsediği biri olsun ve cevap vermesin saatlerce.. Laf.. Aksine, heyecanla acarsin bi mesaj geldiyse..

Aynı şeyleri yaşıyor demek ki senin yazini görünce kk ya sormak dank etmiş ,kopyala yapıştır yapmış

Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım,biraz karışık aramız.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Bende işime gelmeyen msjlari bildirim panelinden okuyorum yada okumuyorum. Yazmam gerekene cvp veriyorum ,son görülmem kapalı olduğu için de hiç sorun olmadi şuana kadar . Yani bilinçli bir davranış

Merhaba hayatımda birisi var.Anlayamadığım bir şey var birkaç gündür whatsap a bir mesaj atıyorum iki tık oluyor.İletildi ama görmedi yani.Ve bu mesajdan sonra ,çok sonra, bazen bir gün sonra görüldü oluyor,o zaman cevaplıyor.Ama bir insan hiç whatsappa girmez mi?Son görülmesi açık olmadığı için anlayamıyorum da.Ayrıca sık sık sosyal medyaya giriyor,görüyorum.Whatsapp'a niye girmesin?Bilerek mi bekletiyor acaba mesajlarımı?Normal bir ilişkimiz olsa direkt sorardım,biraz karışık aramız.O yüzden birbirimize hesap soracak gibi aşamalarda değiliz henüz.Sizin fikrinizce niye böyle davranıyor,bu davranış bilinçli yapılan bir davranış mı sizce?
Sende aynı şeyi ona yap

Madem derdi kopyaladığı konu ile aynı oradaki cevaplardan faydalansaydı . Zahmet etmiş :KK45:
S serraikz Pardon? Benim önceden açtığım bir konuyu aynen kopyala yapıştır yapmışsınız. Mune Mune Hanım bakın bu benim konum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bilincli-mi-yapiyor-sizce.1056455/ Arkadaş harfi harfine aynısını yazmış konumun!
Madem derdi kopyaladığı konu ile aynı oradaki cevaplardan faydalansaydı . Zahmet etmiş kopyala yapıştırla :KK45:

Back
X