- 21 Eylül 2017
- 2.818
- 6.995
- 158
Ben ölecektim bu yüzden şikayet ettim anlatabiliyor muyumama bakın, öldürülme ihtimallerini bile bile şşikayet etmişsiniz.
10 köpek beni tek başımayken sıkıştırsa korkabilirim ama öldürüleceklerini bildiğim için asla şikayet etmem, etmedim de hiç.
yani sizlere tepkiliyiz çünkü gördüğünüz gibi neler yapabileceğinizi çok iyi tahmin ediyoruz bu düşüncelerle.
Hataneye kimse köpek sokmuyor abartmayın bence...anımefendi tabii ki dünya yalnızca insanlara ait değil. Konu bu değil. Örneğin, hastanede hayvanın ne işi var?? Mantıklı geliyor mu ? Ayrıca dünyanın hiçbir ülkesinde hastaneye evcil hayvan kabul edilmiyordur.
Sizin gibi hayvanseverlere can kurban.:) konuyla alakasız ama çok güldüm. Mesela ceketin üstüne atlet giymekte çok zararsız. Şaka bir yana benimde köpeğim vardı, kedimde oldu bir süre ama kurallara hep uydum. Alerjisi olan var, sevmeyen var... Saygı duymak gerek.
seni öldürmez hiçbir hayvan rahat olBen ölecektim bu yüzden şikayet ettim anlatabiliyor muyumbir insan da beni öldürmek için hamle yapsa onu da öldürür veya gücüm yetmiyorsa bu şekilde şikayet ederdim.
Önce can sonra canan, üzgünüm
istedikleri etrafta hiçbir hayvan olmasınBen anlamadım sorun nedir? Hayvanlardan korkuyorsanız ya da aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmıyorsanız doğru ülkede yaşamıyor musunuz? Konu sahibinin dediği gibi yönetmeliklere aykırı çoğu yere hayvanların girmesi. İsterseniz tecavüz edebilir, dövebilir, zehirleyebilir, eğlenmek için işkence edebilirsiniz. Karışan eden var mı? Yok.
Sanki hayvan haklarının olduğu, insanların evcil hayvanlarıyla rahatça her yere gidebildiği bir ülkede yaşıyoruz da rahatsız oluyorsunuz. Her şeyden sizden yana hanımefendi. Sizi rahatsız eden nedir?
Ööl niye yaşıyosn ki zatenBen ölecektim bu yüzden şikayet ettim anlatabiliyor muyumbir insan da beni öldürmek için hamle yapsa onu da öldürür veya gücüm yetmiyorsa bu şekilde şikayet ederdim.
Önce can sonra canan, üzgünüm
Neden ölen insan haberleri oluyor o zaman. Onu da mı insanlar öldürüp köpeklere suç atıyor. Ayrıca dediğim gibi sorun belediyelerde. Belediye canlara değer verirse, gayet de güzel bakarlar. 1 iftar yemeği eksik düzenleseler barınak kurarlarseni öldürmez hiçbir hayvan rahat ol
sen onlara zarar verme de
Canım kimse hayvanlar bi anda ortadan kqlksın demiyor ama rehber köpeklerin statüsü var onlara zaten karışılamıyor sen rahat ol..Ayrıca görme engelli insanlara klavuzluk eden köpekler var..
Bu insanların durumu ne olacak????
Ben bir süre sonra farkettim ki, hayvanları sevmek adı altında onlara işkence ediyor, özgürlüklerini kısıtlıyoruz. Kuşların kafeste mutlu olduğunu hiç sanmıyorum. Kediler ve köpeklerin doğası dışarıda sürekli koşmak avlanmak. Zavallıların doğasını bozuyoruz aslında.Sizin gibi hayvanseverlere can kurban.
Daha çok köpek öldüren ,tecavüz eden ,işkence eden insan haberleri çıkıyor maalesef...Neden ölen insan haberleri oluyor o zaman. Onu da mı insanlar öldürüp köpeklere suç atıyor. Ayrıca dediğim gibi sorun belediyelerde. Belediye canlara değer verirse, gayet de güzel bakarlar. 1 iftar yemeği eksik düzenleseler barınak kurarlar
Bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz boş polemik peşinde koşmayın.Yazdığın paragrafı iyice okuyun rahatsız olduğum belli başlı şeyler var hayvanları sevdiğimi de ayrıca belirtmişim.Önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin ondan sonra bana 5 yaşında mısınız diye soru sorabilirsiniz.Yorum yapmayin demedim neyin muhabbeti diyorum mantik olarak? Mantikli içinde kendinizin bile savunamayacaginiz seyleri yazip sonra da "banane istedigimi yazarim" 5 yasinda miyiz?
Hayvanlardan rahatsiz oluyorsunuz bisey yapsalar da yapmasalar da olay bu sadece.
Hayır olur mu elbise giydirip tola takınca en büyük hayvansever sen oluyorsun..Ben bir süre sonra farkettim ki, hayvanları sevmek adı altında onlara işkence ediyor, özgürlüklerini kısıtlıyoruz. Kuşların kafeste mutlu olduğunu hiç sanmıyorum. Kediler ve köpeklerin doğası dışarıda sürekli koşmak avlanmak. Zavallıların doğasını bozuyoruz aslında.
Aman Allahım kanım dondu. Kurallara uyan insanlarla, hayvanlara işkence edenleri nasıl aynı kefeye koyarsınız siz?? Nasıl bir zihniyet sizinkisi? Daha fazla yazmayacağım.Ben anlamadım sorun nedir? Hayvanlardan korkuyorsanız ya da aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmıyorsanız doğru ülkede yaşamıyor musunuz? Konu sahibinin dediği gibi yönetmeliklere aykırı çoğu yere hayvanların girmesi. İsterseniz tecavüz edebilir, dövebilir, zehirleyebilir, eğlenmek için işkence edebilirsiniz. Karışan eden var mı? Yok.
Sanki hayvan haklarının olduğu, insanların evcil hayvanlarıyla rahatça her yere gidebildiği bir ülkede yaşıyoruz da rahatsız oluyorsunuz. Her şeyden sizden yana hanımefendi. Sizi rahatsız eden nedir?
2 metre boyunda köpek hmmmÖöl niye yaşıyosn ki zaten
Bak yaşamıyor olsaydın şimdi bu arkadaşlarımızı da rahatsız etmezdin hıh
Beni de küçükken 2 metre boyunda bi köpek ısırmaya çalıştı kurtulmak için elimde ne varsa fırlattım ölseydi büyük vicdan azabı çekerdim ama nefsi müdafada insan öldürülebilirken hayvana ayyy tatlım yağlı yerlerimden ısır da zayıflayım bari mi diycem
Hangi doğa...doğa mı bıraktı insan...bide bu hayvanlar evcilleştirilmiş sokakta olanlar bile özlerini kaybetmiş doğa dediğiniz yerde yaşayamazlar...Ben bir süre sonra farkettim ki, hayvanları sevmek adı altında onlara işkence ediyor, özgürlüklerini kısıtlıyoruz. Kuşların kafeste mutlu olduğunu hiç sanmıyorum. Kediler ve köpeklerin doğası dışarıda sürekli koşmak avlanmak. Zavallıların doğasını bozuyoruz aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?