Bilinçsiz insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ölecektim bu yüzden şikayet ettim anlatabiliyor muyum bir insan da beni öldürmek için hamle yapsa onu da öldürür veya gücüm yetmiyorsa bu şekilde şikayet ederdim.

Önce can sonra canan, üzgünüm

Sizin gibi hayvanseverlere can kurban.

Ben ölecektim bu yüzden şikayet ettim anlatabiliyor muyum bir insan da beni öldürmek için hamle yapsa onu da öldürür veya gücüm yetmiyorsa bu şekilde şikayet ederdim.

seni öldürmez hiçbir hayvan rahat ol
sen onlara zarar verme de

istedikleri etrafta hiçbir hayvan olmasın

Ööl niye yaşıyosn ki zaten
Bak yaşamıyor olsaydın şimdi bu arkadaşlarımızı da rahatsız etmezdin hıh
Beni de küçükken 2 metre boyunda bi köpek ısırmaya çalıştı kurtulmak için elimde ne varsa fırlattım ölseydi büyük vicdan azabı çekerdim ama nefsi müdafada insan öldürülebilirken hayvana ayyy tatlım yağlı yerlerimden ısır da zayıflayım bari mi diycem

seni öldürmez hiçbir hayvan rahat ol
sen onlara zarar verme de
Neden ölen insan haberleri oluyor o zaman. Onu da mı insanlar öldürüp köpeklere suç atıyor. Ayrıca dediğim gibi sorun belediyelerde. Belediye canlara değer verirse, gayet de güzel bakarlar. 1 iftar yemeği eksik düzenleseler barınak kurarlar

Ben hayvanlari seviyorum ama uzaktan.fobim var cocukken yaklasik 15 tane köpek kovalamisti ve yakalasalar eminim parcalarlardi beni.simdi asla yaklasamiyorum hicbi hayvana.aniden gördügum yerde irkiliyorum birden.heryere sokulmasi taraftari deilim maalesef.alerjisi olan olur benim.gibi fobisi olan olur.

Ayrıca görme engelli insanlara klavuzluk eden köpekler var..
Bu insanların durumu ne olacak????
Canım kimse hayvanlar bi anda ortadan kqlksın demiyor ama rehber köpeklerin statüsü var onlara zaten karışılamıyor sen rahat ol..
Sadece korkan insanlar da var onların da hakkı korunabilecek şekilde düzenlemeler yapılmış yapılıyor..

Kurallara uyacaksın. Nasıl başkasının evine istemiyorsa hayvanı getiremiyorsan, ayni şekilde iş yerinde hayvan istemeyene saygı duyacaksın. Almanya da her yere hayvan sokmuyorlar.bazi restoranlar ve dükkanlar bu konuda daha rahat. Sahsen hayvanları severim. Rahatsızlık duymam. Ama benim eski patronumun bir büyük köpeği vardı yasak olduğu halde ofise getirirdi. Hayvanda bir kokuyordu. Allahim yarabbim artık temizlemiyor mu hasta mı nedir (her köpek öyle kokmuyor) gerçekten insanın abartmıyorum midesi bulaniyordu. Bence bu konuda her iki taraf da dikkat etmeli. Burda sık gittiğimiz bir kafede köpekler yasak değil mesela. Rahatsız olanı görmedim şimdiye kadar.

Sizin gibi hayvanseverlere can kurban.
Ben bir süre sonra farkettim ki, hayvanları sevmek adı altında onlara işkence ediyor, özgürlüklerini kısıtlıyoruz. Kuşların kafeste mutlu olduğunu hiç sanmıyorum. Kediler ve köpeklerin doğası dışarıda sürekli koşmak avlanmak. Zavallıların doğasını bozuyoruz aslında.

Daha çok köpek öldüren ,tecavüz eden ,işkence eden insan haberleri çıkıyor maalesef...

Bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz boş polemik peşinde koşmayın.Yazdığın paragrafı iyice okuyun rahatsız olduğum belli başlı şeyler var hayvanları sevdiğimi de ayrıca belirtmişim.Önce okuduğunuzu anlamayı öğrenin ondan sonra bana 5 yaşında mısınız diye soru sorabilirsiniz.

Herşeyi devletten beklemeyin bence..Sokak hayvanları için mama ve su bırakın belki biraz yardımcı olursunuz.

Hayır olur mu elbise giydirip tola takınca en büyük hayvansever sen oluyorsun..
Bi de çantada taşımak laxım..
Hayvanın doğasından yaşamından bahseden insanlar kaçmasın iye tasmasız dolaştıramıyorlar..
Hayvan severim gerçekten inanılmaz seviyorum ama başkalarıno rahatsız ederim diye de ödğm patlar...

Aman Allahım kanım dondu. Kurallara uyan insanlarla, hayvanlara işkence edenleri nasıl aynı kefeye koyarsınız siz?? Nasıl bir zihniyet sizinkisi? Daha fazla yazmayacağım.

2 metre boyunda köpek hmmm
benim de kedim var 5 metre

Hangi doğa...doğa mı bıraktı insan...bide bu hayvanlar evcilleştirilmiş sokakta olanlar bile özlerini kaybetmiş doğa dediğiniz yerde yaşayamazlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…