- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Değişik.. Sanki bu konuyu takıntı haline getirmiş.. İlk okuyunca konuyu kadının çalışana hakaret etmesi deyip kızmıştım ama takıntılı biri olduğu belli ki sürekli yazmış babam yazmış..%80i hayvanlar, bilinçsiz sahipleri, hayvanlar üzerine yasalar ve sürekli yasaları çiğneyen ısrarcı uç tiplerle karşılaşması, en bilinçli hayvanseverin kendisi olduğu üzerine, evet.
Allah yardımcısı olsunBen hayvanlara neden bu kadar takik oldugunu da anlamadim bu arkadasin
Yani nasil bir sosyopat olmalisin ki surekli hayvana takik olmalisin. İLginc. Uzmanlar incelemeli kesinlikle. Sapkinligin bir turu herhalde
Disarda birine gidip "cocugunuzun sesinden rahatsiz oluyorum" desem ne tepki alirim?
Apartmanda cocuk kosturmasi, gurultusu, sesi diye bin tane konu açıldi herkes rahatsiz olurken bazilari da cocuk bu baglayalim mi, kulaklariniza tipaç takin demiyor mu? Diyor.
Cocuksa bana dogurmadi kimse herkesin cocugu kendine kiymetli.
Al işte zihniyete bak.Apartmanlar ve evler insanlar için var hanfendi şartlarına uyum sağlamak istemiyosanız kedi köpeğinizle sokakta takılabilirsiniz
Parasini bastirip aldigim yer benimdir sana soracak degilim nerede yasayacagimi, kimse de size sormuyor zaten belli ki siz de kendinizi yediginizle kaliyorsunuz boyle. :))))
Oyle bir yasak yok. :) Yasak olan yerde zaten olmuyorlar. :)
İşte saygı derken bundan bahsediyorum biz hayvanlara sokağa atılır barınağa gönderilir diye düşünüp acıyıp şikayet etmezken sizin gibi ruh hastaları kendileri ve egolarından başka bişi düşünmüyolar söylediklerime güzel bi örnek oldunuz...ama demek ki acımamak lazım teşekkürler
Sen kimi barinaga yolluyorsun kendini ne saniyorsun? Bir yonetmelik varsa ve bu yonetmelikte yasak varsa o zaman sikayet edebilirsin ama yine de kimse kimsenin elinden direk gelip alamaz hayvani.
Ortada bir yonetmelik ve kural yoksa aşili kimlikli hayvana hickimse dokunamaz 100 kişi de sikayet etseniz. Aciyirmus yerim senin acimani
Keşke hayvanlara yaptığınız empatinin 10 da 1 ini insanları anlamak için kullansaydınız herkese bukadar çemkirmeye gerek kalmazdı.heçenlerde bir çocuk ölmüştü köpek saldırısında.İnsanlar havyanlardan nefret ediyoruz ölsünler toplumdan soyutlansınlar demiyor. Sadece köpeklerden korkuyoruz diyor kızcağız. Bu korku köpeklere zarar verdiği anlamına gelmiyor. Bende dokunamam ama apartmanımızın bahçesinde birsürü kedilerimiz var besleriz. Uzaktan da olsa severim. Korktuğum ondan nefret ettğm anlamına gelmez. Gidin kininizi hayvanlara eziyet eden insanlara akıtın.Nedir bu içinizdeki nefret yahu.seni öldürmez hiçbir hayvan rahat ol
sen onlara zarar verme de
Tatlım sen burayı avrupa abd falan sanıyosun heralde sizin gibilere yüz verdikçe insanların tepesine çıkmayı ne çok seviyosunuz sen kendi işine bak gerisi seni ilgilendirmez
Ellerim titriyor. Ben ailemden birini köpek saldırısı sonucu kaybettim anlıyor musunuz? Sahibi tarafından başıboş bırakılan bir köpek tarafından. Öğrendiniz rahatladiniz mi şimdi? Kimse geri getiremez ablamı.. ..
Ellerim titriyor. Ben ailemden birini köpek saldırısı sonucu kaybettim anlıyor musunuz? Sahibi tarafından başıboş bırakılan bir köpek tarafından. Öğrendiniz rahatladiniz mi şimdi? Kimse geri getiremez ablamı.. ..
Keşke psikologla olsa sadece... Teşekkür ederim tavsiyeniz için yine de. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu burada söylemek istediğim en son şeydi ama söylemek zorunda kaldımPsikologa git o zaman
Keşke psikologla olsa sadece... Teşekkür ederim tavsiyeniz için yine de. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu burada söylemek istediğim en son şeydi ama söylemek zorunda kaldım
Keşke gerçek olmasaydı. Bunu bu sitede ilk defa yazıyorum. Ve şu anda bunu buraya yazdığım için ellerim titriyor.Mune bu konu artık inandırıcılığını kaybetti benim için
Konu sahibi gittikçe daha da polemik açacak, daha da başkalarını üzmeye çalışacak yorumlar yaparak haklı çıkmaya çalışıyor
Allah size hiç acı yaşatmasın. Şu anda ağlıyorum. Dalga geçebilirsiniz hakaret de edebilirsiniz. Bu noktadan sonra diyeceğim bir şey yok.Tabi tabi bilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?